geceye mecburen short..bol kazançlar!
Printable View
geceye mecburen short..bol kazançlar!
bu sıralar imf ile ilgili daha net açıklamalar geliyor..kesin tarihler zikrediliyor..ve vob epey ralli yaptı..iyi bir halka arz için altın vuruş lazım...
artıkın imf beklemek lazım..
la geceye tek kontrat gösterge mahiyetinde long....şu nedenle
IMF olmadı üstünede DJ düştü olursa yarın -1500 gap falan takarlar..Yıllar sonra o gece varya o gece..O gece bende longdum deme şansımız olsun torunlarımıza..
dowada bakmaya gerek yok .. ayrıştık .. nası kapatırsa kapatsın tahminim yok .. 2000 üstünde kar vardı .. komisyon falan düşünce 600-700 puan kar kaldı a* ..üüü
[QUOTE=BORSACIOZGUR;153294]Malum anlaşmaya sayılı gün kala... Agalar milletin elinden deli gibi mal kapmaya çalışırken....
Gün içinde çarpılmadan 10 dakikalığına bile short kalabilen varsa tebrik edip alnından öpücem bu gönlü zengin insanı ::)))[/QUOTE]
abartmamak lazım
Sabah açılışta 59750 görüldü ama 59700den bile kısalan biri saat 14e kadar rahat rahat durmuştur. 4,5 saatten fazla ediyor bu da.
5 lik dahi sat dese verecektim bir bildiği vardır sistemlerin.
[quote=unlimitted;153301]mevzu para kazanmak. yevmiyeyi çıkaralım yeter.
kimisi 10 dakikadan fazla kalarak, kimisi 10 saniyeden fazla kalmayarak para kazanır.
başkalarının pozları ile fazla ilgileniyorsunuz bence.;)[/quote]
Yoo ben sadece oturup bekliyorum...
En güzel ve en fazla böyle kazanılıyor.. [U]Oturup bekliyorum sadece[/U]. arada forexe bakıyorum....Ha neden oturup bekliyorum arada IMF haberi gelir 65000 felan gösterirlerse oradan satmak için. Tam olarak nereye gideceğini kestiremiyorum. Belki 65000 belki 66000 belki 2 tavan 70000..
Vob da doğru pozisyonda oturup bekleyerek Yevmiye dediğinizden çok çok fazlası kazanılıyor...
Bugün sıfır işlemle bitirdim..
Destek direnç felan gün içi Kurnazlık yapmaya kalkarsam ağa kesinlikle çarpıyor..
Daha önce 57500 den aldıklarımızı burda beraber 62300-400 den gömmüştük. Şimdi de 59300 den aldıklarımızla bağdaş kurup oturuyoruz..
[B]Bugün arada günlük işlem yapsaydım halim fenaydı. Aga çok fena kandırıyor..[/B]
[quote=VOBiX;153308]abartmamak lazım
Sabah açılışta 59750 görüldü ama 59700den bile kısalan biri saat 14e kadar rahat rahat durmuştur. 4,5 saatten fazla ediyor bu da.[/quote]
Sabah 59600 kısaldım öğleden sonra 59675 longa geçtim yarım gün shortta yattım.:):)
[QUOTE=BORSACIOZGUR;153294]Malum anlaşmaya sayılı gün kala... Agalar milletin elinden deli gibi mal kapmaya çalışırken....
Gün içinde çarpılmadan 10 dakikalığına bile short kalabilen varsa tebrik edip alnından öpücem bu gönlü zengin insanı ::)))[/QUOTE]
bugun biraz dagıtayım dedım .. mıllet harab oldu son zamanlarda.. tum gun istisnasız shorttum..
saat 3.30 vicarı buyuk kısmını kapattım gun sonundada gerı kalanı..
amac keyif almak hep kazan hep kazan nereye kadar :) biraz kaybedip hırslanmak lazım..
kaldıkı ımf fılan hıkaye ellerındekı malları ıteledıler mal kapısmak fılan yok ortada.. kımden neyı kapacaksın şişirilmiş şirket değerlerini mi alacak ınsanlar ? ne değişti ocaktan bu yana.. ıstedıklerı kadar mal kapsınlar ben gene verecem ellerıne.. ısterse 75000 yapsın benım ıcın daha ıyı .. ne var ne yok shortlarım..
[B]Endeks 2 hafta içinde 65000 e giderse ve biz oradan satarsak. [/B]
[B]Var mı bogaz da restoranda rakı balık ısmarlayan ? ) [/B]
Hayır ben o zaman restoranı satın alacak duruma gelirim ama başkasının parasıyla yemek zevkli oluyor : :))
Gelmezse bütün forum üyelerine benden eminönünde boğaz turu ve balık ekmek : )) söz )
[quote=Kennym;153312]bugun biraz dagıtayım dedım .. mıllet harab oldu son zamanlarda.. tum gun istisnasız shorttum..
saat 3.30 vicarı buyuk kısmını kapattım gun sonundada gerı kalanı..
amac keyif almak hep kazan hep kazan nereye kadar :) biraz kaybedip hırslanmak lazım..
kaldıkı ımf fılan hıkaye ellerındekı malları ıteledıler mal kapısmak fılan yok ortada.. kımden neyı kapacaksın şişirilmiş şirket değerlerini mi alacak ınsanlar ? ne değişti ocaktan bu yana.. ıstedıklerı kadar mal kapsınlar ben gene verecem ellerıne.. ısterse 75000 yapsın benım ıcın daha ıyı .. ne var ne yok shortlarım..[/quote]
Keşke 75000 olsa ama dayanamam ben yine anlaşma açıklansın 65000 den longları satarım üstüne çıkarsa da shortlarım....
Ondan 75000 e geldiğimizde shortlayacak teminat kalmaz yine sermayeyi kaybederim : ))
[B]Yok anam yok shortu yasakladım kendime[/B].. Shorttan bi dünya kaybettim.. Piyasa olumlu olursa long.. [U]Yoksa flat..[/U]
Aganın ne yapacağı belli olmaz... 45 bindeyken de fiyatlar çok şişti diyorduk.. Başımızda recep var çok şükür.. Kriz teğet geçti ))
Ne diyo babacan... Dünya türkiye finans sistemini örnek alıyor... İstanbul finans merkezi olursa....Yakında biz IMF yer borç vericez ))) Bu endeks daha 100 bini görecek..
Daha IMF den 15 milyar dolar bizim piyasalara girecek. [U]O paranın bir kısmı kredi piyasalarına bir kısmı da borsaya akacak..... [/U]
Yüz bini görünce O zaman da fiyatlar çok şişti diyecez.. [U]100.000 den Shortlarsak yanarız tık bi baktık 115.000.[/U]
Evet galiba forumda 100 bin üstünü telaffuz eden ben oldum ))
Bi [B]borsacıözgür[/B] vardı...
Nakitim 200.000 ytl nin üstüne çıkarsa Marmarise 400.000 üstüne çıkarsa Miami ye yerleşicem...
1 sene sonra bizlere ne ileri görüşlü insanlar diyecekler...)))))
..
[QUOTE=BORSACIOZGUR;153310]
[B]Daha önce 57500 den aldıklarımızı burda beraber 62300-400 den gömmüştük.[/B] Şimdi de 59300 den aldıklarımızla bağdaş kurup oturuyoruz..
[B]Bugün arada günlük işlem yapsaydım halim fenaydı. Aga çok fena kandırıyor..[/B][/QUOTE]
62300 -62400 ne zaman görüldü yaw :D