-
Eğer O 3 harfli yöneticiyi görüp de geçseydim... Samimiyetine Güvenmeyip de inanmasaydım..
Fiyatlar çok şişti SHORT mantığıma devam etseydim. Bugün çoktaaan sıfırı tüketmiş. Hatta belki de borca girmiş olacaktım..
2 Seçeneğim vardı Ya inanmayıp geçecektim. Ya da adam benden çok zengin ve çok bilgili belki samimidir deyip inanacaktım..
2. cisini yaptım. İlkönce yaptığım işlem ve verdiğim komisyon miktarını yüzde 90azalttım. Böylece karımdan gitmedi.
Yaklaşık 1,5 aydır [U]inandığım birşey olduğu için[/U] 4-5 tane çok kısa süreli short dışında hiç Short olmadım.
Her geceye , istisnasız, bayrama, haftasonuna mutlaka long girdim.
Şimdi elimde 50 günde 2,5 misline katlanmış bir portföy var..
Ya fiyatların şiştiğine inansaydık.. Ya o adamı hiç görmeseydim...Ya görüp de sormasaydım.... Deli trade işlemlerime devam etseydim....O zaman şimdi kazandığımın haricinde 35-40 bin ytl daha kaybetmiş ya akıl hastanesinde olurdum ya da kardiyoloji servisinde ) gerçek..
Şimdi burda yazabiliyorsam....İnsan hayatında bazen böyle dönüm noıktaları var. Onları iyi değerlendirmek gerektiğine inanıyorum.
saygılar. OZGURBORSACI
-
[quote=martoniki;153335]Yeni proje nedeniyle bugün İstanbul'daydım..
Salı ve Çarşamba günü de gidip geleceğim..
Eve gelip bugün neler olmuş diye inceledim..
Grafikler [B]Sazan[/B] patronun [B]Greed_Fear[/B] sistemidir..
[COLOR=Red][I][U][B]Sistemi olmayanlar kullansın ve de kazansın..[/B][/U][/I][/COLOR]
Sistemi günlük trade için kullanmaktayım..
Bugün güzel kazandırmış.. Kısmet artık, bugün nasiplenemedik.. üüü üüü üüü
Hayırlı uğurlu olsun.. Şimdilik uzlaşamıcam.. üvvvv ::: ::: :::
[B][COLOR=Green]A (Al)[/COLOR][/B] sembolü : [B][I]Cross(c,mov(C,15,S))[/I][/B]
[B][COLOR=Red]S (Sat) [/COLOR][/B]sembolü : [I][B]Cross(mov(C,15,S),c)[/B][/I]
Sol üst : n=3 için 15 dk.lık
Sol alt : n=12 için 15 dk.lık
Sağ üst : n=3 için 60 dk.lık
Sağ alt : n=12 için 60 dk.lık
[IMG]http://img162.imageshack.us/img162/1957/screenhunter001x.jpg[/IMG][/quote]
[quote=jerfin;153356]hergün 500 puan alsak birkaç yıl sonra soros'a rakip oluruz fxci..:::[/quote]
Greed-Fear ve
[B][COLOR=Green]A (Al)[/COLOR][/B] sembolü : [B][I]Cross(c,mov(C,15,S))[/I][/B]
[B][COLOR=Red]S (Sat) [/COLOR][/B]sembolü : [I][B]Cross(mov(C,15,S),c)[/B][/I]
bugün 1000 puandan fazla verdirmiş bugün.. Son sinyal 59500 civarı alış..
:cool:
-
[quote=BORSACIOZGUR;153358]Eğer O 3 harfli yöneticiyi görüp de geçseydim... Samimiyetine Güvenmeyip de inanmasaydım..
Fiyatlar çok şişti SHORT mantığıma devam etseydim. Bugün çoktaaan sıfırı tüketmiş. Hatta belki de borca girmiş olacaktım..
2 Seçeneğim vardı Ya inanmayıp geçecektim. Ya da adam benden çok zengin ve çok bilgili belki samimidir deyip inanacaktım..
2. cisini yaptım. İlkönce yaptığım işlem ve verdiğim komisyon miktarını yüzde 90azalttım. Böylece karımdan gitmedi.
Yaklaşık 1,5 aydır [U]inandığım birşey olduğu için[/U] 4-5 tane çok kısa süreli short dışında hiç Short olmadım.
Her geceye , istisnasız, bayrama, haftasonuna mutlaka long girdim.
Şimdi elimde 50 günde 2,5 misline katlanmış bir portföy var..
Ya fiyatların şiştiğine inansaydık.. Ya o adamı hiç görmeseydim...Ya görüp de sormasaydım.... Deli trade işlemlerime devam etseydim....O zaman şimdi kazandığımın haricinde 35-40 bin ytl daha kaybetmiş ya akıl hastanesinde olurdum ya da kardiyoloji servisinde ) gerçek..
Şimdi burda yazabiliyorsam....İnsan hayatında bazen böyle dönüm noıktaları var. Onları iyi değerlendirmek gerektiğine inanıyorum.
saygılar. OZGURBORSACI[/quote]
Buradakilerde armut toplamadı galiba nalıncı keseri gibi hep kendine yontuysun.:D
-
[QUOTE=jerfin;153356]hergün 500 puan alsak birkaç yıl sonra soros'a rakip oluruz fxci..:::[/QUOTE]
alıyom jerofinom alıyom gayri maşallah de gı ..bugun 200-300 pıvana ındırdıydım hedefimi emme rehat duramadım gayrı 600 pıvana tamamladım :::
hergun flayt kaldımmı uygun yereden pozyon aldımmı oluyo bişeyler::: gerekirse 3 saat bekleyorum uygun yerelere gelmesini emme TA bilmek levazım tabi:::
-
-
Eğer ki bu hafta içinde gerçekten 65000 görürsek. Oradan hiç shortlamadan çıkacağım....Bütün vob parasını çekeceğim...
Portföyümün yüzde 5 luk kısmı ile sadece forexde [U]kaldıraçsız [/U] [B]Altın[/B] alıp bekleyeceğim....
[U]Çünkü galipten gelen sesler ne dedi[/U] ? Altın yılbaşına kadar 1200 dedi ))
Buna da inanıyorum. Başka şansım yok...
-
[quote=martoniki;153359]Greed-Fear ve
[B][COLOR=green]A (Al)[/COLOR][/B] sembolü : [B][I]Cross(c,mov(C,15,S))[/I][/B]
[B][COLOR=red]S (Sat) [/COLOR][/B]sembolü : [I][B]Cross(mov(C,15,S),c)[/B][/I]
bugün 1000 puandan fazla verdirmiş bugün.. Son sinyal 59500 civarı alış..
:cool:[/quote]
yuaw sazan abinin verdiği sistemin formülü bu deeldiki yuaw.
bu nirden çıhtı?
-
Dow a bak.. SAnki ımf ile biz değil de onlar anlaşacak ))
Yes, sign Ozgur, Sign.. :))
-
[quote=BORSACIOZGUR;153365]Dow a bak.. SAnki ımf ile biz değil de onlar anlaşacak ))
Yes, sign Ozgur, Sign.. :))[/quote]
Yeter abi kendini yırttın parçaladın IMF ile anlaşacağız diye bizi ikna etmek için ya. Üzülüyorum harbiden. Ben şahsen böyle bir anlaşmanın olup bittiğine inanmıyorum. Öyle olsaydı bu piyasaya katrilyonlar döken firmalar emin ol bu haberi senden benden çok daha önce alırlardı ve vob şimdiye 75000'de olurdu. Yine de umarım bu anlaşma olur ve haberi de kısa süre içinde gelir de sen mahcub olmazsın.
-
[QUOTE=BORSACIOZGUR;153357]Yarınli kar hedefim hiçbişey yapmadan oturarak sıfır trade ilen 1500 pivan olucek :)))
Siz 500 pivan kazanmak için o kadar uğraşıyor musunuz )
Dow koptu gidiyor.. yarın 61500-62000 aralığını görürürüz diye düşünüyorum... Haber patlatırlarda 65000 görürsek satarım. Yoksa satmam.
O da trade bu da trade.. Şimdiden ikimize de hayırlı olsun )[/QUOTE]
62000 de full shortum haberınız olsun :) ıcımdekı ayu askı bambaska .dng.dng.dng.dng
kor gozune kursun trade mode on oluyorum 62000 gorunce...
-
[QUOTE=BORSACIOZGUR;153363]Eğer ki bu hafta içinde gerçekten 65000 görürsek. Oradan hiç shortlamadan çıkacağım....Bütün vob parasını çekeceğim...
Portföyümün yüzde 5 luk kısmı ile sadece forexde [U]kaldıraçsız [/U] [B]Altın[/B] alıp bekleyeceğim....
[U]Çünkü [COLOR="Blue"][B]galipten[/B][/COLOR] gelen sesler ne dedi[/U] ? Altın yılbaşına kadar 1200 dedi ))
Buna da inanıyorum. Başka şansım yok...[/QUOTE]
[COLOR="Blue"][B]gaip[/B][/COLOR] olmasın o galip mağlup bizi bozar şimdi.
-
[QUOTE=SEYYAH;153364]yuaw sazan abinin verdiği sistemin formülü bu deeldiki yuaw.
bu nirden çıhtı?[/QUOTE]
Sazan abi add something demişti arkadaş onu addmiş sanırım.