Adi bu dow yawf 9600 bile kapatamadı dalga geçer gibi 9599,52 kapattı. .dng
Printable View
Adi bu dow yawf 9600 bile kapatamadı dalga geçer gibi 9599,52 kapattı. .dng
[quote=Strategist;153366]Yeter abi kendini yırttın parçaladın IMF ile anlaşacağız diye bizi ikna etmek için ya. Üzülüyorum harbiden. Ben şahsen böyle bir anlaşmanın olup bittiğine inanmıyorum. [U][B]Öyle olsaydı bu piyasaya katrilyonlar döken firmalar emin ol bu haberi senden benden çok daha önce alırlardı[/B][/U] ve vob şimdiye 75000'de olurdu. Yine de umarım bu anlaşma olur ve haberi de kısa süre içinde gelir de sen mahcub olmazsın.[/quote]
HahahaIMF ile anlaşacağımıza inanmıyormuşsun ))) Pekiyi.. Bir haftada yüzde 8 boşa ayrıştık sanki )
Ben de yukardaki sayfalarda yazdım. İnanmasaydım sıfıra doğru gidiyordum. Niye mahçup olayım. Bilgi en sağlam yerden. Merak etme sen.. Anlaşınca da yazarız buraya. Gerçi ben ondan birkaç gün sonra burda olmam..
İşte o katrilyonlardan biraz fazla para döken firmalardan biriyle konuştum. Eski parayla kentrilyon.....Sen galiba yoktun )
[quote=Strategist;153366]Yeter abi kendini yırttın parçaladın IMF ile anlaşacağız diye bizi ikna etmek için ya. [B]Üzülüyorum harbiden[/B]. Ben şahsen böyle bir anlaşmanın olup bittiğine inanmıyorum. Öyle olsaydı bu piyasaya katrilyonlar döken firmalar emin ol bu haberi senden benden çok daha önce alırlardı ve vob şimdiye 75000'de olurdu. Yine de umarım bu anlaşma olur ve haberi de kısa süre içinde gelir de sen mahcub olmazsın.[/quote]
Başka bi şeye inanmıyorum deseydin eyvallah ama IMF ile anlaşacağımıza inanmıyormuş.:D:D:D. Alla allaaah....Olabilir tabii ilginç.. Böyle birinin borsacı olması da ilginç tabi..
Harbiden başka var mı burda inanmayan ? :D
[quote=BORSACIOZGUR;153365]Dow a bak.. SAnki ımf ile biz değil de onlar anlaşacak ))
Yes, sign Ozgur, Sign.. :))[/quote]
biz değil de dj imf ile anlaştı galiba::))))
[quote=fXci;153355]yarınkü kar hedefim maximum 3 treyd ilen 500 pıvan olcek... şimdiden heyırlı uvurlu ossun[/quote]
fx çi aradan sonra pek bir disiplinli döndün maşallah,geceden trade sayın,hedefin belli valla :)
serbest stile devammı ?
[QUOTE=BORSACIOZGUR;153372]Başka bi şeye inanmıyorum deseydin eyvallah ama IMF ile anlaşacağımıza inanmıyormuş.:D:D:D. Alla allaaah....Olabilir tabii ilginç.. Böyle birinin borsacı olması da ilginç tabi..
Harbiden başka var mı burda inanmayan ? :D[/QUOTE]
IMF anlaşması için sana süre verildi mi yoksa 3-5 yıl da sürse IMF ile anlaşılacak beklentin devam edecek mi?
İki hafta sonra VOB 17:35te kapanmaya başlayacak bu durumda 15 dklık sistme sahiplerinin son çubuğu 15 değil sadece 5 dklık veriyi değerlendirmeye alacak? Varmı bir planınız? Yoksa aynen devam mı?
[quote=fXci;153361]alıyom jerofinom alıyom gayri maşallah de gı ..bugun 200-300 pıvana ındırdıydım hedefimi emme rehat duramadım gayrı 600 pıvana tamamladım :::
hergun flayt kaldımmı uygun yereden pozyon aldımmı oluyo bişeyler::: gerekirse 3 saat bekleyorum uygun yerelere gelmesini emme TA bilmek levazım tabi:::[/quote]
tebrikler...
burdaki pek çok kişi TA biliyor.. (belli oranda)
sorun ve çözüm "gerekirse 3 saat bekliyorum" kısmında... ekran izleyenler bu kısmı kaçırıyor sanırım.. en azından benim sıksa yaptığım şey...
o nedenle sizi tebrik etmek istedim...
evet sistem.. sabır... stop... gerisi hikaye...
sistem olsun nasıl ve ne olduğu önemli değil.. her sistem mutlaka kazandırıyor yeterki uyalım...
stop.. mutlaka gerekli ancak en az 500 puvan olmalı yoksa devamlı çalışarak portföyü sıfırlatır..
ve en önemlisi... sabır.. gerekirse 3 saat değil 3 gün beklmeyi bilecek kadar sabır...
[IMG]http://photos-b.ak.fbcdn.net/photos-ak-sf2p/v644/22/76/1247569700/n1247569700_30287473_3719.jpg[/IMG]
[quote=küçük_k;152293]lastiklere baktım sayın kuzu..
1. tırı 59700 de çalıştıracam... diğerleri senin talimatına bağlı
[IMG]http://img33.imageshack.us/img33/808/bobytrc.jpg[/IMG][/quote]
arkadaşlar bu grafikteki kanal çalışmış.... demek ki yarın ilk hedef 61333 sonra ise 62222... grafik öyle diyor tutar mı bilemem..
[quote=VOBiX;153375]IMF anlaşması için sana süre verildi mi yoksa 3-5 yıl da sürse IMF ile anlaşılacak beklentin devam edecek mi?[/quote]
verildi tabii tabii verildi ...verildi... o bakışlardan yakın zamanda olduğu anlaşılıyordu. önüne baktı ilkönce cevap vermedi. gizli bir bilgi dedi.. bayramda gittiğimde hiç onu sormadım.
[U]Belli ki para eden bir bilgi.[/U] Etti de...+.tşk
ayrıca.. 15 daqk grafik hedefi 63bin olarak duruyor.... yukardaki saatlik grafik de ilerleyen saatlerde kanal direnci 63bin olacaktır.... kanal direncine kadar gider mi? kanalı patlatıp 65bine gider mi? yoksa biraz yukarı açıp beklenmedik şekilde gürp diye aşağı mı gelir... gayrı size kalmış....
bol şans.. sabır sistem stop..