-
[QUOTE=VOBiX;153376]İki hafta sonra VOB 17:35te kapanmaya başlayacak bu durumda 15 dklık sistme sahiplerinin son çubuğu 15 değil sadece 5 dklık veriyi değerlendirmeye alacak? Varmı bir planınız? Yoksa aynen devam mı?[/QUOTE]
17.35 nedir abi tren kalkış saati gibi :D Ya 17.30 olsun ya 17.45...
-
günaydın arkadaşlar...
millet şortta sanırım... kimsecikler yok ortada...
tez elden doğru poz almanız dileklerimle..
[I][SIZE=3][B]Terazinin dengesi endeks için 47 218 ve VOB için de 60 000 ise ; ( haftalık pivot değerleri olarak ) bu değerlerin aşağısına gelinmedikçe yükseliş ihtimali mevcut olup, endeks 50 000 e, VOB ise 63 000 e kadar gidebilir...[/B][/SIZE][/I]
[I][SIZE=3][B]Bunlar teknik olarak mümkün olan değerler olup; DOW un 9 500 den tepki bulmak sureti ile bir kaç gün önce zorlandığı 10 000 atağını tekrarlaması muhtemel olup, endeks için de " doldur - boşalt " taktikleri ile realize adına promosyon taktikleri uygulanmaya devam edecektir...[/B][/SIZE][/I]
-
+700 açılır..Günaydın ve bol kazançlar..eğer daha az artı açılırsa yolu daha da uzun demektir...
-
[quote=VOBiX;153376]İki hafta sonra VOB 17:35te kapanmaya başlayacak bu durumda 15 dklık sistme sahiplerinin son çubuğu 15 değil sadece 5 dklık veriyi değerlendirmeye alacak? Varmı bir planınız? Yoksa aynen devam mı?[/quote]
bu durum sistemi ne kadar etkiler bilen var mı?
-
Günaydın sevgili vobdaşlar,
Benim sistemim saatlik olduğu için, dahada iyi olur sanırım. Çünkü eskiden saatlikte son 15 dk, 1 bar olarak görünüyordu. Şimdi son 35 dk, 1 bar olacak.
-
[quote=BORSACIOZGUR;153372]Başka bi şeye inanmıyorum deseydin eyvallah ama IMF ile anlaşacağımıza inanmıyormuş.:D:D:D. Alla allaaah....Olabilir tabii ilginç.. Böyle birinin borsacı olması da ilginç tabi..
Harbiden başka var mı burda inanmayan ? :D[/quote]
Yok abi yanlış anlatmışım kendimi. Ben anlaşacağımıza inanmıyorum demedim. Zaten anlaştığımıza ve bunu bilen birileri olduğuna inanmıyorum dedim. Bu piyadasa gizli haber, atlatma tüyo falan olmaz. En fazla birileri diğerlerinde 10 dk. önce öğrenir o kadar. Onun üzerinde kimsenin kimseye bilgi farkı olmaz. Günde 1 katrilyon çeviren firmalar bakıyorsunuz short pozisyon alıyor. Bunların hiçbir şeyden haberi yok mu yani?
Yine de aman yanlış anlaşılırım diye daha net yazayım: Ben senin biz faydalanalım diye bu bilgiyi verdiğini ve hiçbir art niyetin olmadığını adım kadar iyi biliyorum. Ama ben şahsen "tüyo" denen şeye karşı alerjisi olan biriyim, ondan bu konu bana biraz soğuk geliyor, ben de sadece kendi fikrimi yazıyorum.
Sevgiler... :)))
-
Bu haftaya başlarken piyasalar geçen haftanın sonuna doğru ortaya çıkan terdiğinliği biraz üzerinden atmak isteyerek yükselişler sergileyebilirler. Fakat Dow Jones'da 9.650'nin üzerinde bir kapanış beklemiyorum ve bu seviyelere doğru yükselen bir hareket yapsa da ardından tekrar gerileme trendine gireceğini düşünüyorum. Bizim borsamızın da yüzde 1-2 civarında yukarı yönlü hareketi sözkonusu olursa bu seviyelerden yeniden satış baskısı gelebileceğini düşünüyorum.
Demiş Yaşar Erdinç.
-
Arkadaşlar günaydın hayırlı işler
-
Yaşar Erdinç'e katılıyorum. Dün Dow'daki yükseliş standart 3 dalgalı korrektif bir hareketti. Belki bu akşam da açılışta devam eder biraz, ama sonrasında 5 dalgalı çakılma hareketi bekliyorum. Bu çakılmanın tetikleyicisi de firmaların açıklamaya başlayacağı 3. çeyrek sonuçları olursa şaşırmam....
-
[QUOTE=Astatin;153385]+700 açılır..Günaydın ve bol kazançlar..eğer daha az artı açılırsa yolu daha da uzun demektir...[/QUOTE]
Tebrikler :)
-
günaydın arkadaşlar,kolay gele..
-
garanti bankası açılışla beraber kol kesti sanırım..