günaydın.. uzunlar ,61450 den kapatılır..flat beklenir..
Printable View
günaydın.. uzunlar ,61450 den kapatılır..flat beklenir..
ben 1 adet numunelik lönnkkümü 475 den verdim :)
günaydın arkadaşlar ........ bol kazançlar
bugun yuksletıp ılk seans ıkıncısınde cok pıs gomecekler dıye bı his var içimde..
yada soyle bi senaryoda olası onumuzdekı 2 hafta için imf haberleri ile tututkları ve yukseltmek ıstedıklerı piyasalar gelecek tek bi haberle 1 hafta ıcınde %20 arası bi düzeltme yasarsa sasırmam.. tabiki mevcut durum gaz verip pıyasayı olabildigince yukarı cekme modunda ama genede fırsat kollamak lazım.
sözüm sistemcilerden dısarı :) histematik trade edenlere..
tam bunları yazarken gene ucmus piyasa allahtan gormemişim yoksa kesin shortlardım :))) huehuh ıcımdekı ayu askı bambaska :::::::::
[quote=Strategist;153389]Yok abi yanlış anlatmışım kendimi. Ben anlaşacağımıza inanmıyorum demedim. Zaten anlaştığımıza ve bunu bilen birileri olduğuna inanmıyorum dedim. Bu piyadasa gizli haber, atlatma tüyo falan olmaz. En fazla birileri diğerlerinde 10 dk. önce öğrenir o kadar. Onun üzerinde kimsenin kimseye bilgi farkı olmaz. Günde 1 katrilyon çeviren firmalar bakıyorsunuz short pozisyon alıyor. Bunların hiçbir şeyden haberi yok mu yani?
Yine de aman yanlış anlaşılırım diye daha net yazayım: Ben senin biz faydalanalım diye bu bilgiyi verdiğini ve hiçbir art niyetin olmadığını adım kadar iyi biliyorum. Ama ben şahsen "tüyo" denen şeye karşı alerjisi olan biriyim, ondan bu konu bana biraz soğuk geliyor, ben de sadece kendi fikrimi yazıyorum.
Sevgiler... :)))[/quote]
yaw stratejist, paralamışsın kendini meramını anlatmak için.
borsacıözgür arkadaş kabaca ve nükte ile demiş ki, "borsacıyım diye geçiniyorsunuz ama imf anlaşmasının olacağına inanmıyorsunuz öyle mi?"
kitaptaki ilk kural; herkesin bildiği/beklediği şeyden para kazanmakla ilgili.
bu kuralı bilen ama uygulamayan arkadaş ne kadar borsacı ise, ben de o kadar borsacıyım. :D
bu konu ile ilgili son mesajımdır.
herkese günaydınlar, bol kazançlar...
61.450 den kısa... uzunları erken kaptırmışız..üüüüüü
[quote=Astatin;153397]ben 1 adet numunelik lönnkkümü 475 den verdim :)[/quote]
tek kontrattan gelen parayı nereye yatıracağını biliyosun patron :..:
29 - 17 - 40 ... :::
[quote=unlimitted;153400]yaw stratejist, paralamışsın kendini meramını anlatmak için.
borsacıözgür arkadaş kabaca ve nükte ile demiş ki, "borsacıyım diye geçiniyorsunuz ama imf anlaşmasının olacağına inanmıyorsunuz öyle mi?"
kitaptaki ilk kural; herkesin bildiği/beklediği şeyden para kazanmakla ilgili.
bu kuralı bilen ama uygulamayan arkadaş ne kadar borsacı ise, ben de o kadar borsacıyım. :D
bu konu ile ilgili son mesajımdır.
herkese günaydınlar, bol kazançlar...[/quote]
altın kural 108 geçen hafta çalışmıştı..
buda 109 olsun :)))
dün kapanışta mal alanlar bile sabah açılış itibariyle net 1000 puanı almışlardır. benim gibilerde bakakalmışlardır::::::(((((((
faiz 7,77 ile yeni en düşük seviye görmüş,usd 1,47 altında..
zemin futbol oynamaya elverişli gibi dursada unlimitted in dediği gibi herkesin bildiğinden para kazanmak zordur..
kontra hareketler gelebilir gün içinde dikkatli olmak lazım.
hatta bugün ters yüz için çok uygun bir gün :)
avustralya faiz arttıran ilk gelişmiş ülke oldu. ( cnbc-e )
bugün ters-yüz olmaz piyasa.. öyle bir hava yok yavuzhan..