Allah Allah..sağdan soldan esiyolar...histem lonkla diyor..sistem de hala longda ama az bir küsküye sata gelebilir...du bakalım
Printable View
Allah Allah..sağdan soldan esiyolar...histem lonkla diyor..sistem de hala longda ama az bir küsküye sata gelebilir...du bakalım
[quote=abka;266711]forekle sanko arasında 40 saniye zaman farkı var..bu neeeeeeeeeeeee..hangisi dogru...[/quote]
sorun doğru değil abi...misal ikisi de yanlış olabilir...::: saatlerin kaçı gösterdiklerini bilmeden doğru mu yanlış mı bilemeyik..ayrıca zaman dediğin nedir ki...:..:
Aha da size bir soru...Bir odada 3 tane ampul var. Odanın dışında da bu ampulleri kumanda eden 3 adet anahtar (buton, düğme) var.Anahtarların olduğu yerden odnın içi görünmüyor.. Size, anahtarlarla istediğiniz kadar oynama şansı veriyorlar..Fekat anahtarlarla her ne yaparsanız yapın. Odanın kapsını açıp odanın içini gördükten sonra anahtarlarla tekrar oynama veya dokunma şansınız yok...
Şimdi deyin bakayım bana; hangi anahtarın hangi ampulu kumanda ettiğini yukarda tarif edilen koşullar altında nasıl bulursunuz...
doğru yanıt verenleri teprik ederim..geyik yanıt verecek olan unlipat ile selptros u peşinen esefle kınarım..
ilk yanıtı [EMAIL="mur@dım"]mur@dım[/EMAIL] dan bekliyorum
[quote=Multipass Nikola;266741]Aha da size bir soru...Bir odada 3 tane ampul var. Odanın dışında da bu ampulleri kumanda eden 3 adet anahtar (buton, düğme) var.Anahtarların olduğu yerden odnın içi görünmüyor.. Size, anahtarlarla istediğiniz kadar oynama şansı veriyorlar..Fekat anahtarlarla her ne yaparsanız yapın. Odanın kapsını açıp odanın içini gördükten sonra anahtarlarla tekrar oynama veya dokunma şansınız yok...
Şimdi deyin bakayım bana; hangi anahtarın hangi ampulu kumanda ettiğini yukarda tarif edilen koşullar altında nasıl bulursunuz...
doğru yanıt verenleri teprik ederim..geyik yanıt verecek olan unlipat ile selptros u peşinen esefle kınarım..
ilk yanıtı mur@dım dan bekliyorum[/quote]
her bir ampulu farklı renkte taksam olurmu hocam salladım öylesine :..: her zamanki gibi
yeni sistem satta
[quote=a.kaya;266743]her bir ampulu farklı renkte taksam olurmu hocam salladım öylesine :..: her zamanki gibi[/quote]
olmasına olur da ne işine yarayacak:::::: soruyu çözmez ki bu..
[quote=Multipass Nikola;266735]Allah Allah..sağdan soldan esiyolar...histem lonkla diyor..sistem de hala longda ama az bir küsküye sata gelebilir...du bakalım[/quote]
pihhh..potans 175 pivan kar gitti::::::::::::
histem sata geçti 850 den sistem hala alda..ben filat
[quote=Multipass Nikola;266741]Aha da size bir soru...Bir odada 3 tane ampul var. Odanın dışında da bu ampulleri kumanda eden 3 adet anahtar (buton, düğme) var.Anahtarların olduğu yerden odnın içi görünmüyor.. Size, anahtarlarla istediğiniz kadar oynama şansı veriyorlar..Fekat anahtarlarla her ne yaparsanız yapın. Odanın kapsını açıp odanın içini gördükten sonra anahtarlarla tekrar oynama veya dokunma şansınız yok...
ilk yanıtı mur@dım dan bekliyorum[/quote]
asıl Selçuk Alsan'ın düşünme kulesi serisini ve benzer tarz bilimum kitap bitirmiş olan unlipat seni kınar. .dng
sorunun cevabını bildiğim için susuyore...
sen de şu soruya cevap ver bakam:
bir kenarı [B]a[/B] olan kübe öyle bir delik aç ki, bir kenarı [B]a+x[/B] olan başka bir küp bu delikten geçebilsin. :::.lelele.lelele
sanko doğruymuş..çünkü forekse göre işlem yolladığımda gerçekleşmeden pasifde kaldı..
1. anahtarı yakıp 5 dakika sonra kapatırız. ve hemen ardından 2. anahtarı yakarız. içeri girip bakarız. zira ilk yanan sıcak olacaktır patroms. yanmayanda 3. olacaktır. saygılar
[quote=Multipass Nikola;266747]olmasına olur da ne işine yarayacak:::::: soruyu çözmez ki bu..[/quote]
yahu hocam kapının aralığından anahtarı yaktığında ışığın rengi az bucuk belli olur demi ::: :::
[quote=unlimitted;266749]asıl Selçuk Alsan'ın düşünme kulesi serisini ve benzer tarz bilimum kitap bitirmiş olan unlipat seni kınar. .dng
sorunun cevabını bildiğim için susuyore...
sen de şu soruya cevap ver bakam:
bir kenarı [B]a[/B] olan kübe öyle bir delik aç ki, bir kenarı [B]a+x[/B] olan başka bir küp bu delikten geçebilsin. :::.lelele.lelele[/quote]
(a+x<a * karekök2) olmsı koşuluyla bu mümkün:rolleyes::rolleyes: (sanırım yanıtı bulduğumu da anladın).lelele