düşüşler 5 dalga çıkışlar 3 dalga bu corrective diyen bir arkadaş vardı, elliot un huyudur traderı duman eder, eninde sonunda illaki :)
Printable View
düşüşler 5 dalga çıkışlar 3 dalga bu corrective diyen bir arkadaş vardı, elliot un huyudur traderı duman eder, eninde sonunda illaki :)
sabahki gap elbet dolacak .. dönüş muhteşem olacak ama .. şimdilik uzun devam .. bakalım .
62175 drenç.
iki kez denenen bir direnç üçüncü kez denenirse o direnç badem olur .. spot .2 kez denediği direncini 3. kez deneyecek .. ralli ralli ralli ..
Sanki birileri arkadan itiyor :) YYLD...
[quote=SEYYAH;153464]benim GÜNLÜK 33.000 den bu yana daha SAT vermedi...bu piyasa bozulmaz o yüzden :..:
şu IMF haberi gelsede artık kurtulsak.gece mece gelirse terste kalanın çok canı yanar.ALLAH korusun...[COLOR=red]direkt MC[/COLOR] yani...üwwww üüüüüüüüü
bugünde ne işse aldıkça alıyorlar haber vakti yakın mı acep nedir anlamadım.baksanıza DAX +30 pıvan bizimkisi motor taktı...
VINNNNNNNNNNNNNNN..........[/quote]
Ne MC si....Direkt C..Yani Call.. Yani KOL....yani buhar:..:
Pambık TCELL den para mı aldın lo VINN reklamı için he...:):D
[quote=mozkan;153470]düşüşler 5 dalga çıkışlar 3 dalga bu corrective diyen bir arkadaş vardı, elliot un huyudur traderı duman eder, eninde sonunda illaki :)[/quote]
O benim. Merak etme ama, ben elliot'a inanma ama elliot'sız kalma modundayım. :..:
Elliot sayımıma göre pozisyon alıp çok çarpıldım daha önce, o yüzden tek başına ona göre karar vermem. İş bittikten sonra saymak çok kolaydır, ama grafik gözünüzün önünden akarken ne saysanız tutmaz...
Bu arada 62.250'yi geçip tutunabilirse tüm ayı piyasayı gösteren Elliot sayımları iptal olur, ondan sonra bu çıkış kolay tutulmaz. Bakalım, görelim...
dolarıda batırdılar ula taksım meydanında bısuru polıs vardı sabah yoksa herkesın onunde ımf anlasması mı ımzalandı ne bu boyle :)
[quote=mozkan;153470]düşüşler 5 dalga çıkışlar 3 dalga bu corrective diyen bir arkadaş vardı, elliot un huyudur traderı duman eder, eninde sonunda illaki :)[/quote]
Düşüşler 5 dalga çıkışlar 15 dalga olacak günde gelecektir.
Aynen sıfır işlem güne devam.. [U]62 bine üçüncü deneme olacak demiştik zaten.. [/U]
Eee üçüncü denemede patlatır...Artık patlatırsa da bence önünde hiçbişey yok..
Yeni Hedef yükselen kanal direnci 66.000 olur....tavan olmazsa oralardan haber ve satış yaparız inşallah.
Böylece tek işlemde 7000 puan karla gelmişl geçmiş en büyük rekorumuzu kırarız inşallah ) amin :=)
[quote=Strategist;153476]O benim. Merak etme ama, ben elliot'a inanma ama elliot'sız kalma modundayım. :..:
Elliot sayımıma göre pozisyon alıp çok çarpıldım daha önce, o yüzden tek başına ona göre karar vermem. İş bittikten sonra saymak çok kolaydır, ama grafik gözünüzün önünden akarken ne saysanız tutmaz...
Bu arada 62.250'yi geçip tutunabilirse tüm ayı piyasayı gösteren Elliot sayımları iptal olur, ondan sonra bu çıkış kolay tutulmaz. Bakalım, görelim...[/quote]
ok, sorun daha da büyük o zaman, içinizdeki ew aşkı hep karşılıksız kalacak maalesef, bakınız tuncer şengözün sitesine hala kimsenin sayamadığı bir gri alanı göstermiş, ne elliott sayabilmiş ne frost ne öteki ne beriki
son söz
yemişim ew yi:..:
[quote=Astatin;153475][B]Ne MC si[/B]....Direkt C..Yani Call.. Yani KOL....yani buhar:..:
Pambık TCELL den para mı aldın lo VINN reklamı için he...:):D[/quote]
yirsen anlarsın ne MC si olduvunu...tövbe yarabbim ya...
ben konuşmuyom senlen küsüm...hayırsız adam...
reklam konusuna gelince bu konuda konuşmak istemiyorum.belli bir meblağ almış olabilirim :D
[quote=mozkan;153479]ok, sorun daha da büyük o zaman, içinizdeki ew aşkı hep karşılıksız kalacak maalesef, bakınız tuncer şengözün sitesine hala kimsenin sayamadığı bir gri alanı göstermiş, [B]ne elliott sayabilmiş[/B] ne frost ne öteki ne beriki
son söz
yemişim ew yi:..:[/quote]
evet bu ilginç bir durum.yani kurallarını kendisi koymuş, teoriyi ortaya atan kendisi ama kendisi sayamamış.
terzi kendi söküğünü dikemez mi demeli buna yoksa yemişim ew yi mi? bende tam karar veremedim.
ama EW yi bulan adam bile sayamıyorsa durum pek iç açıcı olmuyor.