Tam yerine geldik.
Printable View
Tam yerine geldik.
Kırdıııı orayı da kırdı. Daha bu hiçbişey diiil...
zarar falan yoktur inşallah kimsede ..
[QUOTE=Larossıan;153482]Tam yerine geldik.[/QUOTE]
Geçtik abi hayırlı olsun .lelele
[QUOTE=BORSACIOZGUR;153483]Kırdıııı orayı da kırdı. Daha bu hiçbişey diiil...[/QUOTE]
Aga dur bir sakin ol yeter da!!
[QUOTE=Kennym;153477]dolarıda batırdılar ula taksım meydanında bısuru polıs vardı sabah yoksa herkesın onunde ımf anlasması mı ımzalandı ne bu boyle :)[/QUOTE]
IMF protestosu olacakmış.
Flatingo 62400 60 lık üste çıktı yeter Allah bereket versin dinleneyim biraz.
[quote=SEYYAH;153481]evet bu ilginç bir durum.yani kurallarını kendisi koymuş, teoriyi ortaya atan kendisi ama kendisi sayamamış.
terzi kendi söküğünü dikemez mi demeli buna yoksa yemişim ew yi mi? bende tam karar veremedim.
ama EW yi bulan adam bile sayamıyorsa durum pek iç açıcı olmuyor.[/quote]
EW tuttu mu tam tutar. Yani başka hiçbir metot ile göremeyeceğiniz hareketleri önceden tahmin eder.
Ama gelin görün ki tutmadığı zaman da fena tutmaz, özellikle stop kullanmayanı iflasa götürür.
Yine de artık Elliot'a göre pozisyon almasam da saymaktan kendimi alıkoyamıyorum. Bağımlılık yaptı galiba. Gözüm otomatik kendiliğinden saymaya başlıyor 1-2-3-4-5-a-b-c.. Sonra telefon çalıyor, margin call için arıyorlar... :..:
[QUOTE=enorton;153454]5.80 yalan oldu sırada 5.85 var...[/QUOTE]
5.85 de yalan oldu...
inşallah aramızda SHORT çu vetan evladı yoktur.tepe geçildi yılın en yükseklerinde herşey olabilir...nerde duracağı meçhul artık...
[quote=enorton;153486]Aga dur bir sakin ol yeter da!![/quote]
[B][SIZE=3]Her saniye yüzmilyonlar para yazıyo. Ne sakin olucam...[/SIZE][/B]
[B][SIZE=3]İnat etmedim doğru yolu buldum. Kırdı, kırdı, kırdı ))))[/SIZE][/B]
[quote=selçuklu;153484]zarar falan yoktur inşallah kimsede ..[/quote]
ben cerfini düşünüyorum. gereğini yaparım demişti, inşallah yapmıştır.