kısa devam .. uyumsuzluklar var .. geri gelir diye kısaldım .. ana yön hala yukarı bence ... stop yazılı ..
Printable View
kısa devam .. uyumsuzluklar var .. geri gelir diye kısaldım .. ana yön hala yukarı bence ... stop yazılı ..
Yyld :D
destek ve dirençler neler???
iice niyetı bozdular :) ula nooliii yazıktır gunahtır.. 475 shot denemesi daha yapalım .. bakalım genemı palalara gelicez..
Nerden döner.
vob da işlem saatleri uzuyor.. Kaçtı tarih 16 ekim mi ) 10 gün içinde haber açıklanır iki tavan yüzde 20-30 yaparız ...
İşte o zaman ağa her gün 20 dakika daha fazla mal gömebilecek ) Bunun için yapmış olabilirler mi ) Bu açıdan hiç aklıma gelmemişti.. : :: :):):):
[quote=selçuklu;153519]kısa devam .. uyumsuzluklar var .. geri gelir diye kısaldım .. ana yön hala yukarı bence ... stop yazılı ..[/quote]
uyumsuzluklar bu tür bir piyasa için çok yanıltıcı olabilir.
yine ittir kaktır getirdiler. 50şer 100er.
o yüzden bir stop patlatma hareketi olmadan şortlara ekmek yedirmezler derim.
[quote=adiget21;153521]destek ve dirençler neler???[/quote]
destek 62175 geçti drenç 63400
Iş yatırım aldığı uzun poz kapatmaya başlarsa gevşeme muhtemel...
makası acmaya calısıyolar ulan gene kol kestircekler bana :D
[quote=Larossıan;153518]İşin sonuna yaklaşıyoruz yavaş yavaş Yavuzhan.:..:[/quote]
Yeni rallinin son dalgasının daha [U]başlancıgında[/U] olduğumuzu düşünüyorum.. 62500.. Günü şimdi olduğumuz fiyattan çok daha yüksekte kapatmamız lazım tahminimce..
[quote=erkan.;153523]Nerden döner.[/quote]
kesin birşey denmez ama 63400 en muhtemel yer gibi tabi gösterebilirlerse daha erkende dönebilir başka drenç kalmadı zaten.üüüBundan sonraki feza..