kısa devam 62000 e doğru geri çekilme bekliyorum ..
Printable View
kısa devam 62000 e doğru geri çekilme bekliyorum ..
garanti 2 kademe birden verebilirler bence
[quote=BORSACIOZGUR;153529]Yeni rallinin son dalgasının daha [U]başlancıgında[/U] olduğumuzu düşünüyorum.. 62500.. Günü şimdi olduğumuz fiyattan çok daha yüksekte kapatmamız lazım tahminimce..[/quote]
Zaman göstercek kardeşim buralardayz bakacağız.:D
patlat ;;;;;;;;;;:::::::::::
GARANda 5,85ten alış emirleri gerçekleşen kurmun adı ile sabah açılışta GARANa 5,80 ile 5,70 arasında 3 kademe veren kurumun adı aynı. EFG .dng Bu sebeplen boşveirn hangi kurumun ne halt yediğini.
IMF st-by konusunda şu ana kadar asparagas dışında
somut bir şey varmı duyan bilen ?..........yazarsa sevinirim
imf si kapansın bitsede bu can yakmalar bitse adamlar çarpa çarpa adam bırakmadı.
[QUOTE=YAVUZHAN;153503]apsd yerinde sayıyor..?[/QUOTE]
Dün de 60000 üsütnde eksiye geçmişti ama 60,000 aşağı inmey,nce tekrar artıya geçerek yüksleişe vermediği desteği vermeye ikna olmuştu.
200 puan aşağıya stop koyarak long yapmak bugünkü piyasa için mantıklı olacaktır.
bu forumu okuyan ve msn'den yazıştığım arkadaşlar bilirler.
zirve/dip avcılığında ciddi başarılarım vardır. ama bugün ben bile zirve avcılığına soyunmazdım.
1000 puan gap ile açılmış piyasada zirve avcılığı yapılmaz.
ara ara kullandığım bir cümleyi hatırlatmak istedim: piyasayı buraya taşıyan, şortçuların stoplossları değildir.. beklentisel harekettir. yani bu kadar alım yapan pala dediğimiz kısım biz harika yerden şortlayalım diye taşımadı piyasayı buralara.
61-62 arasından dönen kontrat sayısına bakın derim. o dönen kontratları açan adamların güçlü olan tarafı şort olsa, piyasa 61 altında olurdu.
dönüşü görmeden şortlamayın.
naçizane tavsiyemdir.
önemli not: orta vade trade'i için geçerli bir yorumdur.
[quote=security;153536]IMF st-by konusunda şu ana kadar asparagas dışında
somut bir şey varmı duyan bilen ?..........yazarsa sevinirim[/quote]
[SIZE=3][B]Varr..[/B][/SIZE] :)))) var var... :):):):):)
[QUOTE=security;153536]IMF st-by konusunda şu ana kadar asparagas dışında
somut bir şey varmı duyan bilen ?..........yazarsa sevinirim[/QUOTE]
Erdoğan IMF ile anlaşmak istiyoruz. Teklifimizi sunduk IMFin cevabını bekliyoruz demiş.
[QUOTE=BORSACIOZGUR;153540][SIZE=3][B]Varr..[/B][/SIZE] :)))) var var... :):):):):)[/QUOTE]
Var var diyeceğine. Hangi yetkiliden ne duyduğunu miktar ve tarihi yazsana aywf.
Benim önceki emsajımın kaynağı CNBC-E. Maille IMF gazı veren grubun kanalı.