-
[quote=seagate;243303][IMG]http://img24.imageshack.us/img24/650/x30saatlik21mayisfavori.jpg[/IMG]
sarayı abi hazır seans arası iken.. grafikteki sayımı yorumlarmısınız rica etsem.. teşekkür ederim abi saygılar :)[/quote]
dün trader'ın verdiği sayımın benzeri bu..onun başarısız 5 dediği yere bu 2.dalga demiş,aradaki fark o...
benim için alternatif bi sayım..
ben hala 5.c ile yukarı bekliyorum...:..:
ov de tabi...kv de biraz aşağı gelip 5.b yi bitirmek lazım...
bu swingtrading açısından önemli,daytrading açısından tek gerçek 68.000 altında kısa olmak gereği idi...:)
-
[quote=selçuklu;243305]fdowa ewsel bakış ...
[/quote]
fdow da c.5 yapılıyo olmalı..:)))
-
tşkler abi daytrade abi 10 numara.. vella her gün 1000 puandan aşşa işlem geçmiyor :) geceye flat :)
-
[QUOTE=saraylı;243322]fdow da c.5 yapılıyo olmalı..:)))[/QUOTE]
bende öyle düşünüyorum abi .. itkide olabilir ama .. bence zigzag daha ağır basıyor .. zigzag olsun saraylı abi .. :D:D
-
saraylı abi .. güniçi ewsel olarak fdow daha iyi fikir veriyor gibi .. takibe aldım fdoowu ewsel olarak ..:o:o:o
-
[quote=selçuklu;243326]saraylı abi .. güniçi ewsel olarak fdow daha iyi fikir veriyor gibi .. takibe aldım fdoowu ewsel olarak ..:o:o:o[/quote]
ben de bizim vadeliye bakıp ,fdow hakkında fikir sahibi olmaya çalışıyorum...:..::..:
fdow hakkında fikir sahibi olduktan sonra,bizim vadeliye bakıp onu anlamaya çalışıyorum...:..::..:
iyi mi yapıyorum dersin?:p
-
mtr satta..
pivot 67.825 te...
srb 68.000 altında satta..
dtc ve tde de satta...
67.300 desteğinden bir miktar tepki gelmeye çalışıyo ,görüntüsü var...;)
-
[QUOTE=saraylı;243328]ben de bizim vadeliye bakıp ,fdow hakkında fikir sahibi olmaya çalışıyorum...:..::..:
fdow hakkında fikir sahibi olduktan sonra,bizim vadeliye bakıp onu anlamaya çalışıyorum...:..::..:
iyi mi yapıyorum dersin?:p[/QUOTE]
:D:D gayet güzel abi .. teprik ederim .. ehuhuehue :o:o:D
-
cuma günkü yukarı ile ala geçen dtc ,bugün tekrar satta...:)
[IMG]http://i45.tinypic.com/20ho8j7.jpg[/IMG]
-
67450 long
ralli olacak kesin
-
[quote=kitaro;243346]67450 long
ralli olacak kesin[/quote]
ralli derken ustad aşağı ralli olmasın , yukarı mı bekliyorsunuz parite ve dışarılar onaylamıyor bugün için ralli yi ama pala bu belli mi olur demi
-
[quote=a.kaya;243350]ralli derken ustad aşağı ralli olmasın , yukarı mı bekliyorsunuz parite ve dışarılar onaylamıyor bugün için ralli yi ama pala bu belli mi olur demi[/quote]
isteyenin bir yüzü vermeyen pala olsun
palam beni sever bakalım bence kesin ralli.brv.brv