[QUOTE=ATHLON;421176]şayet 91300 üstüne atarsa,bu trende celcuki trendi diyecem agalar..sonnasında herkes celcukiye bi tam altın takacak maşallah babında..:))[/QUOTE]
bi dakka athlon
selçuki çizmiş koymuş ... yaptı olacak... :)
:cool:
Printable View
[QUOTE=ATHLON;421176]şayet 91300 üstüne atarsa,bu trende celcuki trendi diyecem agalar..sonnasında herkes celcukiye bi tam altın takacak maşallah babında..:))[/QUOTE]
bi dakka athlon
:cool:
[quote=seagate;421178]bi dakka athlon
:cool:[/quote]
Forumun gobeeeende paylaştı hatta, ben şahidim :..:
süper loto çıksa ne yapardınız ?
21 milyon
10 milyon tl dolartl long
10 milyon tl eurotl long
:)
1 milyon tl ile de komisyon öderdim pehhh
[quote=gnome;421164]sabahtan beri kuyruğu sıkışmış gibi aşağı yukarı sallanıyor. Bir lebronluk düşünüyor . Normal şartlarda bugünü 90.000 üstüne veya yakın kapatması gerekir . Niye çünkü 88.475 deki pivot seviyesi cuma sabahı bozulduktan sonra yenisi oluşuncaya kadar ne tarafa koptuysa o taraf gitmesi gerekir . Yani cuma yükseldi o halde bugünde yükselmesi ( az veya çok ) ya da yatay bir seyir izlemesi gerekir .
5 dakikalık dışındaki tümü alda . 89.325 üstü long denenmeli . 90 hatta 91 binler görülebilir . Kuvvetli destekler 88.450-500 ve 88.175-200 . . .
O çok sabırlı , biz de sabırlı olmalıyız . Herkese başarılar . . .[/quote]
89.900 flat. Daha gidebilir başkalarıda kazansın . Sabreden kazandı . öğleden sonra hep zayıf gösterdi kendini acındırdı şerro sonra fırsatını bulunca da gazladı . Sabırlı olanı üstünden atamadı . Cuma öğlenden , ya da bu sabahdan long olanlara yine yevmiyeyi verdi . "allah" bereket versin . Ama üç , ama beş tırtıklıyoruz lebronu . Sağolasın palacan ...
pis ranacak bu ganaatimce...new high on the way..flat ettiğim noktanın 700 puan üzerindne tekrar lonklamak enter-hasan bir duygu
Yarın ama az ama çok realize gelecektir . Ayrıca yeni referans değerinin gelmesi beklenmektedir. Fiatların çok altında veya üstünde bir değer olursa o seviyeye doğru gidiş olacaktır .
Aracı kurum raporu gibi oldu :) çok iyi rapor yazarım mazallah :)
pala dow düşerken gene aliyir oyun hep aynı demek 3 senedir :) cörtcüleri sepete topla ranar bura 90 100 kesmezz
bu aradahepimiz hissel v epozisyonel olarak randırıcı olmuşuz...Allah sonumuzu hayrede..dow şimdi %5 filan düşüyomuş...eüzü
[QUOTE=Astatin;421185]bu aradahepimiz hissel v epozisyonel olarak randırıcı olmuşuz...Allah sonumuzu hayrede..dow şimdi %5 filan düşüyomuş...eüzü[/QUOTE]
direk not artar yarın bizim öğle arası kapanış 97500... pehh
Yes We BUY :)
[QUOTE=seagate;421184]pala dow düşerken gene aliyir oyun hep aynı demek 3 senedir :) cörtcüleri sepete topla ranar bura 90 100 kesmezz[/QUOTE]
93.000 ÜSTÜNÜ BİLE GÖSTEREBİLİR . HER TÜRLÜ TAKİPTEYİZ , KAÇAMAZ . .lelele
o değilde abi ben kaşınmaya başladım yaa bakıyoz yaa cörtlemek istiyom tepeden gene :) 10 bin endeksse kadar zero işlem düşlüyorum üwww intikam duygusu var bastırılmış üwww :)
110 binden cörtleyip 30 binde gapatmak istiyorum üwwwwwwwwwwww :)
Yalnız maalesef şöyle bir durum var . 89.325 üstü long denenmeli diyoruz ama 89.400 ü yakıp sonra 89.325 i geri aşağı kırıp milleti paniğe sokup sonra tekrar 89.325 i yukarı geçip gidiyor . Bunu neden yapıyor ? çünkü bizi sevmiyii :)
burada maharet kişinin trading tecrübesi ve disiplinine kalıyor . Ya altında short üstünde long yapılacak ısrarla ; ya da takip ettiğiniz belli bir ortlama varsa 89.325 altına da düşse fiat ho nun üstündeyse ya flat olunacak ya long tutulmaya devam edilecek . Zaten hareketin başlarında poza girildiyse sorun olmuyor.
Iki gündür sakin sakin fazla silkeleme yapmadan yükseldi ; ama kanımca yarın biraz çalkama yaparak iki günde verdiklerini geri almak isteyecektir.
Iyi akşamlar...
[quote=seagate;421186]direk not artar yarın bizim öğle arası kapanış 97500... Pehh[/quote]
not mot artacağına inanmıyorum . Gerçi burasa türkiye vahşi batının en hızlı borsası ama yine de artmaz en azından cuma dan önce artmaz . . .
Nereden biliyorsun efendi derseniz , işte öyle !!!
yuvarlak içindeki yerler yukarı çıkarken bıraktığı boşluklar . Bunların hepsi teker teker kapanacak . . .
86.700
82.500
79.000
75.250
ve 68.900
Biri ekimin başında biri geçen cuma olmak üzere iki kere direkten döndü .
BU METASTOCK DA SPOT U - 30 GRAFİĞİ ; ÇÜNKÜ FORMÜL MATRİKSTE ÇALIŞMADI .
ORTA VADE SATA ÇIKMASI İÇİN KRİTİK DEĞER 87.150 ZATEN ORADAN DÖNDÜ CUMA GÜNÜ . ORTA VADELİ YÜKSELİŞ OLACAKSA MUHAKKAK 89.750 ÜSTÜNE ÇIKMALI (KAPANIŞI 89.510) MAKAS BUGÜN İÇİN 600 PUAN YANİ KABACA VOB UN 90.500 ÜZERİNE ÇIKMASI GEREKİYOR , ORTA VADEDE TEKRAR COŞMASI İÇİN . LAKİN ÇÖKÜŞ YERESİ HALA AYNI 87.150 . BUNUN ALTI SHORTA YASLANMA YERİ .
Diğer orta vadeli indik . Hiç yamuk yapmadı son iki senedir .
Sata çıkmasını sabırsızlıkla bekliyoruz .
13 - 6 -2012 de sinyale uyup 70.000 longlayan birisi bugüne kadar
korkudan üç buçuk atsada
sabredip bekleseydi 20 bin puanı cebe indirmişti .
Bu yüzden sat sinyali geldiğinde satıp yaslanacağız .
[quote=seagate;421189]o değilde abi ben kaşınmaya başladım yaa bakıyoz yaa cörtlemek istiyom tepeden gene :) 10 bin endeksse kadar zero işlem düşlüyorum üwww intikam duygusu var bastırılmış üwww :)
110 binden cörtleyip 30 binde gapatmak istiyorum üwwwwwwwwwwww :)[/quote]
gorkak alıştırma kendini memügeyt.... 130 bine kara long olalım piramitli, terssiz:p sonra 30,000 e kadar şort olalom piramitli terssiz... 1 e 1000 kazanalım:o
[quote=seagate;421178]bi dakka athlon
:cool:[/quote]
Selçuklu dedi, olacak.. "Selçuklu 1071" koydum projenin adını.brv
[quote=Astatin;421196]Selçuklu dedi, olacak.. "Selçuklu 1071" koydum projenin adını.brv[/quote]
vob 107100 olsun. kalksın...kaldır kaldır kaldır, kaldıramazsan kaldırırla gülüm:p hadi bizi 107100 e kaldır
Yeni pivot referans değeri . 90.125 ............................... Altı-üstü
Dikkatli longlayalım . 90.125 e en azından bir değmek öpmek isteyecektir .
90.375 short . Saat : 10.00
BİRAZ RİSKLİ OLDU AMA NEYSE
hani ranacaktuk boğaaaaaaaaaaaaaaaaa
[quote=Astatin;421203]hani ranacaktuk boğaaaaaaaaaaaaaaaaa[/quote]
günaydın
ranacak sıkıntı yok ...
cörtcüler ev kredisi çekiyor şuan teminatı yatırsınlar devam
.lelele.lelele.lelele
netaşı u30 a kim almış merak ediyoruum
rekabet kurulu bankalara bahsedildiği gibi rakamlarda ceza keserse vatandaş mahkemelere koşarsa graŞienSYNC ın tetiği çekülür ganımca...
90.125 altına düşmeden short denenmemeli . Ben kendimi ateşe attım siz atmayın :)
Randıracak , nayırrrrrr :)
[quote=gnome;421208]Randıracak , nayırrrrrr :)[/quote]
bu banka rekabet cezası haberini servis etmişler bugün acaba 97.000 kapayacakta cörtcümü ariyir kredi kartından nakit avans çekenleri... servisssssss ....
Hayırlı işler .
90.350 de boşluk bıraktı , dönmek isteyecektir . 89.850-900 destek oldu aşağı kırarsa 89.000 ler görülebilir . Yukarıda ise direnç yok son shortör ölene kadar durmak yok diyor pala :)
[QUOTE=seagate;421209]bu banka rekabet cezası haberini servis etmişler bugün acaba 97.000 kapayacakta cörtcümü ariyir kredi kartından nakit avans çekenleri... servisssssss ....[/QUOTE]
ÖYLE BİRŞEY YAPMAYA KALKMAMASI ÖNEMLE ; RİCA OLUNUR :) .boks.
Bütün forum full trade daldı . Kimsede çıt yok . Konsantrasyon maxımum .burası nefes almadan en uzun süre trade yapanların mekanı :)
Saat 12.30 olunca şap sürülmüş gibi bir tarafa fırlayacak .
öğle tatili yatay geçiyor . yanılttı beni . ama ne kadar yatay sonra o kadar lebron hareketler.
İMF cörtcülere kredi açmalı
AB merkez bangası hibe vermeli
yunanistan bütçe fazlası verecemiş güya 2014 de rallinin hası geliyor 1 sene ralli üwwww
selÇuki üstad nerde 110 bin kesmez 200,000 üwwwwwwww :)
Çok acayip oLUmlu hava var reel hayatta iş yok.. İş hayatı öldü.. parası olan koşuyor B.U.Y. diyor..
Faizler hergün yeni dip...
RALLY ..
[quote=seagate;421217]yunanistan bütçe fazlası verecemiş güya 2014 de rallinin hası geliyor 1 sene ralli üwwww
selÇuki üstad nerde 110 bin kesmez 200 üwwwwwwww :)[/quote]
randır randır randır...randıramazsan randırılar memü:p
sürekli ralli, sürekli eynseync...:D Şortcular organize suç ve teör örgütünü içeri atalım..tavan olsun herşey:o
[quote=Astatin;421218]randır randır randır...randıramazsan randırılar memü:p
sürekli ralli, sürekli eynseync...:D Şortcular organize suç ve teör örgütünü içeri atalım..tavan olsun herşey:o[/quote]
Aynen hacii :)
faiz düştükçe bangalar %60 ile verdiği gredilerle altınn çağını yaşiyiirr gene üwwwwwwwwwwwwww
SERBEST EMİRLİ NE BULURSAN KAÇTAN OLURSA B.U.Y.
Hee Sürekli avm aç çek krediyi banka faiz geliri yazsın sonra 100 200 milyon dolarlık avm patlayınca zarar yaz geç B.U.Y.. PEHHH :) Koşaraaak gidiyoruk uçuruma :)