-
bu alçak savaşı gördükten sonra [B]adolf hitlere [/B]ne demek lazım..acaba ileri görüşlü mü demek lazım...baksanıza 3-5 milyon israilin yaptığına..elinde 1200 nükleer silah var..en ileri teknolojik silahlara sahip...bana göre bir ülkenin maraba olmaması ancak nükleer silaha sahip olmasıyla mümkündür..bir nükleer bile yeter[B].sınırsız blöf hakkın olur..[/B]
-
[QUOTE=abka;69409]bu alçak savaşı gördükten sonra [B]adolf hitlere [/B]ne demek lazım..acaba ileri görüşlü mü demek lazım...baksanıza 3-5 milyon israilin yaptığına..elinde 1200 nükleer silah var..en ileri teknolojik silahlara sahip...bana göre bir ülkenin maraba olmaması ancak nükleer silaha sahip olmasıyla mümkündür..bir nükleer bile yeter[B].sınırsız blöf hakkın olur..[/B][/QUOTE]
Ya Adolf Hitlerin de arkasında yahudiler varsa??
-
[QUOTE=enorton;69410]Ya Adolf Hitlerin de arkasında yahudiler varsa??[/QUOTE]
Bence hitler'in arkasında yahudiler vardı senaryosu da bir yahudi uydurması adamlar dezenfarmosyanu harukulade kullanıyorlar! Kendilerini olduklarından daha büyük göstermek adına.İsrail o bölgede yokolmaya mahkum ama 100 yıl ama 500 birgün mutlaka silinecekler ortada bir ayıp varsa bu arapların ayıbı 1. dünya savaşanda padişah ingiliz ve fransızlara karşı cihad ilan ederken ''müslüman araplar'' bizim askerlerimize salmırmadılarmı? askerlerimizi katletmedilermi.
Katranı kaynatmakla olurmu şeker cinsini ......... cinsine çeker! diye bir atasözümüz var!
-
[quote=SEYYAH;69408]arkadaşlar FDOW saat 13:00 te mi başlayacak yoksa kapalı mı?[/quote]
yok mu yaw bilen birisi :o
-
[QUOTE=SEYYAH;69412]yok mu yaw bilen birisi :o[/QUOTE]
Evettt:) 13:00 te başlayacak.. Başlamasada olur aslında:)
-
''arapların ataları ihanet etti veya filistinlilerin babaları topraklarını bol dolara israillilere sattılar'' gibi savlar %100 doğru olsa bile....[COLOR="Blue"]''babanın suçunun bedelini oğlu bile asla ödemez,herkes yaptığı ile karşılık,ceza,mükafat görürü'[/COLOR]'ilkesi hukuğun,tüm dinlerin ve aklın tartışılmaz evrensel hükmü iken ,bizler bu katliama asla haklı gerekçe bulamayız..4 nesil sonra gelen insanların ne suçu var..
-
[quote=Astatin;69325]eee ama yapma böyle...:..::..::..: güzel bir "laf " ve "sidik" yarışını erken kesmiş oldun..e herhalde takılıyordun..:..::..: haddini aşabilirsin, hadi devam:..::..: [COLOR=red]hadiii..[/COLOR]..muhabbet [COLOR=red]forever[/COLOR] :)[/quote]
[COLOR=green](Seninle daha fazlasını konuşmak istiyorum)[/COLOR]
[quote=jerfin;69326]valla senle laf ve s... yarışı yapmak [COLOR=red]zevkli[/COLOR]:..:
ama şimdi [COLOR=red]forum sakinleri taşa tutacak bizi[/COLOR] kirletiyorsunuz buraları yeter diye:)[/quote]
[COLOR=green](Burda değil başka kanaldan konuşalım)[/COLOR]
[quote=jerfin;69335]:D:D
[COLOR=red]kesinlikle[/COLOR] 2. seçenek.. anladın sen onu;)[/quote]
[COLOR=green](İlk tavizi ben vermem)[/COLOR]
[quote=Astatin;69336]Esay Ruler:) Abi,
Eğer ikinci seçenekse zaten her şey dediğin gibi:..:
Yok aslında [COLOR=red]birinci seçenekse bile[/COLOR], mesajın diğer alıcısı, bana "tabi ki kesinlikle ikinci seçenek" demekten [COLOR=red]başka bir şans[/COLOR] bırakmamış:..::..::..:..
[COLOR=green](Evet birinci seçenek, ama o itiraf etmezse bende etmem..Başka bir şans olsa keşke)[/COLOR]
Nasıl kelimeler beklediğin kadar iyi seçilmiş mi :..::..::..:[/quote]
[quote=jerfin;69337]süpersin yaaaaa:..: bir insan bu kadar [COLOR=red]şeker ve bi o kadar da karizma olabilir mi[/COLOR]:..:+.[/quote]
[COLOR=green](Aman bir sarı ışık yakayım başka bir şans için. Ama o kadar da belli etmeyeyim. Böyle bir şey nasılsa bu kadar açık yazılma diye düşünür insanlar, espri sanırlr)[/COLOR]
[quote=Astatin;69348][COLOR=red]Jerfi trap[/COLOR]:..:[/quote]
[COLOR=green](Acaba ciddi mi yoksa espri mi yapıyor..Tuzak mı değil mi bu mesaj)[/COLOR]
Sevgili JErfin ve Astatin,
Sizin bazı mesajlarınızı ve bunların içinden dikkatimi çeken ifadeleri kırmızı ile yukarıda gösterdim. Sonra üşenmedim yeşil karakterlerle sizin için mesajlarınızın türkçeden türkçeye çevirisini de yaptım.. İnsan Cuma günü evde tembellik yapınca böyle eğlenceler yaratıyor kendine. Ne yanıtlar döneceğinizi aşağı yukarı tahmin edebiliyorum. AMa biribirinize yazdığınız her mesajda "yeşil sırıtan adam" ı da, kamuflaj unsuru olarak kullandığınız da çok belli. Bunu yaparken bile aynı sembolü - en abartılı gülüş- seçmişsiniz. (Tabi canım, esprisine konuşuyoruz!!!1 mesajı vermek için mi acaba :))
Ben ikiniz için de; Astatinin yaptığı türden bir analiz yapayım.."evet ikinizde zekisiniz...ama .txt olarak bile yalan söylemeyi beceremiyorsunuz. Ama bu beceriksizliğiniz bile zekice açıkcası..Çünkü aslında "gizlemeye çalışmayan adam" veya "beceriksiz taklidi" yapıyor "süsü" de veriyorsunuz mesajlarınıza..
Hadi fırlatın birbirinize "ağdalı, kinayeli ve dolaylı" cümlelerinizi... Unutmadan 2-3 gündür attığınız mesajların saatlerine baktım..Ya ikiniz de varsınız ya ikiniz de yoksunuz forumda..Bu da tesadüf olsa gerek :) Benden bu kadar :)
Bol kazançlar.....
-
[QUOTE=AMON RA;69411][COLOR="Red"]Bence hitler'in arkasında yahudiler vardı senaryosu da bir yahudi uydurması adamlar dezenfarmosyanu harukulade kullanıyorlar! Kendilerini olduklarından daha büyük göstermek adına[/COLOR].İsrail o bölgede yokolmaya mahkum ama 100 yıl ama 500 birgün mutlaka silinecekler ortada bir ayıp varsa bu arapların ayıbı 1. dünya savaşanda padişah ingiliz ve fransızlara karşı cihad ilan ederken ''müslüman araplar'' bizim askerlerimize salmırmadılarmı? askerlerimizi katletmedilermi.
Katranı kaynatmakla olurmu şeker cinsini ......... cinsine çeker! diye bir atasözümüz var![/QUOTE]
Hitlerin yahudi para babaları ile olan ilişkilerini ve hitlerin ordusundaki yahudi askerleri bilmeyen yok ama sonuçta bir komplo teorisi diyebiliriz. Sizin söylediğiniz ilk kısma da katılıyorum, böyle de olabilir. Eğer olayı 1. dünya savaşında ihanet eden araplara indirgeyip, onların soyundan geliyorlar diye katledilirken ses çıkarmamalıyıza getireceksek hata ederiz. Eğer cins cinsine çekerse o zaman ilk müslüman araplara yani Peygamber efendimiz ve sahabilere de çekmeleri gerekirdi ;)
-
7 genc vefat etmiş..ailelerine başsağlığı diliyorum..benim evdeki kombide bacalı..geceden beri kontrol ediyorum..en iyisi 50 milyona satılan CO dedektörü almak..bazı şeyler hayatda bir kere olur..ikinci sefer olmaz..ailesi -kendisi soba ile ısınanda vardır..onlar içinde ideal..hayati olduğu için ifade etmek istedim..
-
Fdow +0.57% şu an, hadi bakalım
-
Düşünürken bile sinirlerime hakim olamıyorum, 301 madde ıcın heyet ustune heyet gonderen MEDENİ BATI(!) nerede,
Muhammed kandan baska ne getırdı dıyen PAPA nerede!
NEYSE...
Hıcbır dın dığerınden ustun değil, hıcbır halk dığerınden ustun değil,
Ustunluk tartısması sadece bunuldugunuz yerden ve konumdan, nereye baktıgınıza bağlı.
Mesele, o dinin veya o halkın kımın kontrolunde oldugu ve ne amacla kullanıldıgı.
HİTLER'i nasıl tarıhın karanlıgına gömüldüyse, İTLERİ de gömülür.
ZALIMLER KENDI KANLARINDA BOĞULUR.ER YA DA GEÇ.
-
Sayın Üyemiz,
Borsamızın faaliyetine başladığı 2005 ve 2006 yıllarında Borsamızda işlem gören sözleşmeler için tevkifat oranı sıfır olarak uygulanmış, daha sonra bu uygulama 193 Sayılı Gelir Vergisi Kanununun Geçici 67’inci maddesinde değişiklik yapan 5615 sayılı Kanun ile 31 Aralık 2008 tarihine kadar devam etmiştir.
Gelinen aşamada[B] “sıfır oranında tevkifat” uygulamasının uzatılması beklentisi olmakla birlikte[/B], bu konuda yapılacak yeni bir düzenlemeye kadar tam mükelleflerce Borsamızda gerçekleşen işlemlerden elde edilecek kazançlar üzerinden %10 tevkifat yapılması esastır ve bu uygulamanın yürütülmesi üyelerimizin sorumluluğundadır. Dar mükellef gerçek ve tüzel kişilerce Borsamızda gerçekleşen işlemlerden elde edilecek kazançlar üzerinden %0 oranında tevkifat yapılması uygulamasına ise 2009'da da devam edilecektir.
Borsamızda işlem gören sözleşmelerin vergilendirilmesine ilişkin gelişmeler üyelerimize duyurulacaktır.
Bilgilerinize sunarız.
Saygılarımızla,
VADELİ İŞLEM VE OPSİYON BORSASI
-
[QUOTE=abka;69417]7 genc vefat etmiş..ailelerine başsağlığı diliyorum..benim evdeki kombide bacalı..geceden beri kontrol ediyorum..en iyisi 50 milyona satılan CO dedektörü almak..bazı şeyler hayatda bir kere olur..ikinci sefer olmaz..ailesi -kendisi soba ile ısınanda vardır..onlar içinde ideal..hayati olduğu için ifade etmek istedim..[/QUOTE]
O gençlerin ölümü göz göre göre cinayettir..
Bu cinayetin ortakları... Bence...
1. derece... Gece zehirlenip hastahaneye giden komşular
2. derece ...Hastanedeki doktor ve acil polisi
3. derece... Apartmana gelen doğal gaz görevlileri
Bence zehirlendiğinden şüphelenip hastaneye giden aile en sorumsuz ve duyarsız olan cinayetin işlenmesinde 1. derece sorumluluğu olan kişidir.
[B]İnsan gibi insan olsalar apartmanda bir dairede de gençlerin olduğu ve acilen o daireyide kontrol etmelerini istemeliydiler.. [/B]
-
[QUOTE=catedral;69421]O gençlerin ölümü göz göre göre cinayettir..
Bu cinayetin ortakları... Bence...
1. derece... Gece zehirlenip hastahaneye giden komşular
2. derece ...Hastanedeki doktor ve acil polisi
3. derece... Apartmana gelen doğal gaz görevlileri
Bence zehirlendiğinden şüphelenip hastaneye giden aile en sorumsuz ve duyarsız olan cinayetin işlenmesinde 1. derece sorumluluğu olan kişidir.
[B]İnsan gibi insan olsalar apartmanda bir dairede de gençlerin olduğu ve acilen o daireyide kontrol etmelerini istemeliydiler.. [/B][/QUOTE]
cok haklısın ama doktorlar ıle ılgılı kısmı anlayamadım haberı atlamıs olabılırım acıklayabılırmısın
-
ya bu şapşallar ne yapmaya çalışıyor arkadaş anlayabilen var mı?
long mu? short mu?
psikopata bağladık yine hayırlısı .dng
-
VOB´da işlem hacminin %85.7´si yerli
Vadeli İşlem ve Opsiyon Borsası´nda [B]Aralıkta toplam işlem hacminin yüzde 85,70’i yerli yatırımcılar[/B], yüzde 14,30’u ise yabancı yatırımcılar tarafından gerçekleştirildi.
VOB´un konu ile ilgili duyurusunda, bu hesaplamada, İMKB Takas ve Saklama Bankası A.Ş.’deki kimlik bilgilerine göre, TC vatandaşı olmayan gerçek kişiler ve yurtdışı merkezli tüzel kişilerin ´yabancı yatırımcı´, bunların dışında kalanların da ´yerli yatırımcı´ olarak kabul edildiği kaydedildi.
-
[QUOTE=SEYYAH;69423]ya bu şapşallar ne yapmaya çalışıyor arkadaş anlayabilen var mı?
long mu? short mu?
psikopata bağladık yine hayırlısı .dng[/QUOTE]
ben flat halen potans gorduyumde terkar malyet etceyim amma ozaman kadar flat
-
[QUOTE=enorton;69416]Hitlerin yahudi para babaları ile olan ilişkilerini ve hitlerin ordusundaki yahudi askerleri bilmeyen yok ama sonuçta bir komplo teorisi diyebiliriz. Sizin söylediğiniz ilk kısma da katılıyorum, böyle de olabilir. Eğer olayı 1. dünya savaşında ihanet eden araplara indirgeyip, onların soyundan geliyorlar diye katledilirken ses çıkarmamalıyıza getireceksek hata ederiz. Eğer cins cinsine çekerse o zaman ilk müslüman araplara yani Peygamber efendimiz ve sahabilere de çekmeleri gerekirdi ;)[/QUOTE]
Konu ortadoğudan açılmışken kıyısından köşesinden bende dahil olayım dedim.
Gerçekten tv görüntülerindeki parçalanmış çocuklar, yaralanmış 6-7 yaşındaki bir kız çocuğunun korkudan çenelerinin tir tir titremesi unutulacak bir vahşet değil. Bunu yapan yahudileri nefretle lanetliyorum. Lakin Doğa mı dersiniz, görünmez güçmü dersiniz veya Allahtanmı dersiniz, neye inanırsanız. Kötülerin cezası maalesef çocuklardan çıkıyor. Yaşamımda canlı örneklerine çok şahit oldum. Şimdi bir kaç madde ve örnekle konuyu açalım.
1- Büyükdedemin ağabeyi akabede savaşta kalmış. Yeri mezarı bilinmez sadece künyesi ve cep saati ailesine gönderilmiş . Çocukluğumda dedem ağlayarak bunları anlatırken sözün sonunda inşallah kafir kurşunu ile şehit düşmüştür. Derken ben bu söze anlam veremezdim. Taki lise yıllarında bunun nedeninin ne olabileceğini ancak anlayabildim.
2- Bağdat ve Şam eyaletleri tarih boyunca Osmanlıya sadık kalmışlar ve bir zarar gelmemiş ancak Bugünkü Ürdün ve Filistin kabile ve aşiretleri İngiliz ve Fransızla kolkola olup hep arkadan vurmuştur.
3- Tamam bu anlattıklarım 3-4 nesil önceki olay Peki Daha yenilerde ölen Yaser Arafat Kıbrıs olayında batıdan ve ABD den daha atik davranıp BM de Arap lobisini oluşturmadımı.? İsrail saldırısı sabahı bütünTürkiye ayaklanıp İsraili lanetlerken, Senelerdir boğuştuğumuz Ermeni tehciri belası , PKK katliamlarında hangi arap ülkesi cılız bir sesle de olsa destek verdi.
Cinsi cinsine çeksede arap hele vahabiler peygamberimize ve sahabilerine asla çekmez merak etmeyin. Zaten kötü kavim olmasalardı. Allah onlara peygamber göndermezdi.
-
35400 - 300 arasına sıkışmış
bugun hareket ettiricek bi gelişme varmı arkadaslar
-
ya metastockta farklı periodları nasıl test ettiriyorduk ??
daily grafik açıyorum sag altta "Periodicity" var ona tıklayıp periodu deiştiriyorduk sonra save chartmı neydi halledemedim bir türlü..20dk lik, haftalik ve 120dk lik grafikleri test etmek istiyorum system testerda
-
[QUOTE=torsion;69422]cok haklısın ama doktorlar ıle ılgılı kısmı anlayamadım haberı atlamıs olabılırım acıklayabılırmısın[/QUOTE]
Apartmanda 4 daire var.. 2 si boş.. 1 dairede bu gençler.. Arkadaşlarıyla yılbaşı kutlaması yapıyolar.. Diğer daire gece kendini iyi hissetmiyor hastaneye gidiyor.. Doğal zehirlenmesi olduğu saptanıyor.. O sırada Gazcılar gidiyor kontrol ediyor .. Bir tek dairenin doğalgazı kesiliyor..
Doktorlar neden suçlu bence biliyormusun? Apartmanda başka yaşayan olup olmadığını bence sorgulamalı ve acil polisine kontrol edilmesi gerektiğini iletmeliydiler.. Çünkü gaz zehirlenmelerinin lokal bölgede kalmayacağını bilmeliler...
[B]
Doğal gaz görevlilerine gelirsek... Onlar zaten ÖKÜZ[/B]
-
ya şubat vadede al gelen sistem varmıdır ? ?
-
[QUOTE=hexen;69425]ben flat halen potans gorduyumde terkar malyet etceyim amma ozaman kadar flat[/QUOTE]
Sayın Hexen başarılı stratejilerinizden dolayı sizi tebrik ederim...
-
[QUOTE=parderi;69426]Zaten kötü kavim olmasalardı. Allah onlara peygamber göndermezdi.[/QUOTE]
Şu son sözünüz dışında söylediklerinizin çoğuna katılıyorum. Hz Peygamber arap kavmine değil, tüm insanlığa gönderilmiştir. Araplar kötü olduğu için arap peygamber gönderilmedi. Hz. Muhammed ingiliz olsaydı peygamber olmayacak mıydı?
Yıllarca arap ülkeleri pkk ya destek verdi, 80 döneminde gençler filistin kamplarında eğitildi. Zaten yaser arafat da ölmeden önce geçmişin hatalarının sonuçlarına katlandıklarını itiraf etmiştir. Yaser Araftın eşinin fransız olması ve batı bankalarında çıkan milyar dolarları da kafalarda soru işaretleri yaratmaktadr. Ama hiçbir şey çocukların ve masumların üstlerine bombalar yağmasını lanetlememizi engellemez...
-
bence bıraz fazla bir hassasıyet
1. TURKIYE' de acıl polıklınıklerının durumu ortada ve ustelık yılbası gecesı ben boyle nobetlerı cok tuttum sarhosu içeni kusanı kaza yapanı inanılmaz bır nöbet olur o aksam
2. Gene ülkemizde malesef özeleştiri yapmak gerekırse hiç bir branş ve konuda koruyucu hekımlık yapılmamakta yapılan ıse medyada reklam amaclı yapılmaktadır
Fakat bu tür durumda acil nöbetçi hekimnin pek suçlanmaması düşüncesindeyim
Ama acile gelen gaz zehirlenmeleri adli vakadır ve her ne olursa olsun nöbetçi polis tarafından tutanak tutulur ve bu zehirlenmede de tutulmustur yani değindiğiniz hassasiyeti nöbetçi polis yapabilirdi ama gene dediğim gibi ülkemizde olaylar geliştiginde önlem düşünürüz olay olmaması için emniyet tedbirleri en son düşünlecek konu olur
-
[QUOTE=parderi;69426]Konu ortadoğudan açılmışken kıyısından köşesinden bende dahil olayım dedim.
Gerçekten tv görüntülerindeki parçalanmış çocuklar, yaralanmış 6-7 yaşındaki bir kız çocuğunun korkudan çenelerinin tir tir titremesi unutulacak bir vahşet değil. Bunu yapan yahudileri nefretle lanetliyorum. Lakin Doğa mı dersiniz, görünmez güçmü dersiniz veya Allahtanmı dersiniz, neye inanırsanız. Kötülerin cezası maalesef çocuklardan çıkıyor. Yaşamımda canlı örneklerine çok şahit oldum. Şimdi bir kaç madde ve örnekle konuyu açalım.
1- Büyükdedemin ağabeyi akabede savaşta kalmış. Yeri mezarı bilinmez sadece künyesi ve cep saati ailesine gönderilmiş . Çocukluğumda dedem ağlayarak bunları anlatırken sözün sonunda inşallah kafir kurşunu ile şehit düşmüştür. Derken ben bu söze anlam veremezdim. Taki lise yıllarında bunun nedeninin ne olabileceğini ancak anlayabildim.
2- Bağdat ve Şam eyaletleri tarih boyunca Osmanlıya sadık kalmışlar ve bir zarar gelmemiş ancak Bugünkü Ürdün ve Filistin kabile ve aşiretleri İngiliz ve Fransızla kolkola olup hep arkadan vurmuştur.
3- Tamam bu anlattıklarım 3-4 nesil önceki olay Peki Daha yenilerde ölen Yaser Arafat Kıbrıs olayında batıdan ve ABD den daha atik davranıp BM de Arap lobisini oluşturmadımı.? İsrail saldırısı sabahı bütünTürkiye ayaklanıp İsraili lanetlerken, Senelerdir boğuştuğumuz Ermeni tehciri belası , PKK katliamlarında hangi arap ülkesi cılız bir sesle de olsa destek verdi.
Cinsi cinsine çeksede arap hele vahabiler peygamberimize ve sahabilerine asla çekmez merak etmeyin. Zaten kötü kavim olmasalardı. Allah onlara peygamber göndermezdi.[/QUOTE]geçenlerde pkk itirafcısı çıktı.adama soruyorlar''korucuların çoçukarını,kundadaki bebeği bile neden öldürdünüz ?''diye..verdiği cevap;onların kanı babalarına çeker,yıılar sonra bize düşman olurlar''..bu iki faşist mantığın birbirinden farkı yok...''herkes sadece kendi filinden sorumludur'' bu tartışılmaz bir evrensel kuraldır..bu zalim mantıkla [B]kan davaları dogar,topluluklar ,etnik kökenler birbirine düşer...[/B]üstelik peygamber arapdı,kur'an arapçadır..ama tüm alemlere açık bir bildiri olduğu ,ayetlerle sabittir..ne yani sırplara,dünyayı kana bulayan ve dünya medeniyetini 400 sene geri götüren cengiz hana peygamber gelmedi diye bunlar daha mı asil..artık bu kafatascılığı bırakmak lazım..yunan,ermeni,ingiliz,kürt,arap mükemmel insanlar çıkar..hangi imparatorluk olursa olsun temelinde güçü elinde tutma ve dünyaya hakim olma davası vardır..din,ideoloji katalizörden öteye gidemez..ona kalırsa yavuz sultan selim,oldukca kanlı bir savaşdan sonra halifeliği almıştır..oysa islamiyetde halifeliğin değişmesi için bir tek insanın bile kanı dökülemez..''bir insanı öldüren tüm insanları öldürmüştür''
-
[quote=parderi;69426]Konu ortadoğudan açılmışken kıyısından köşesinden bende dahil olayım dedim.
Cinsi cinsine çeksede arap hele vahabiler peygamberimize ve sahabilerine asla çekmez merak etmeyin. Zaten kötü kavim olmasalardı. Allah onlara peygamber göndermezdi.[/quote]
tesekkürler, benim dedelerimin ikisi arap çöllerinde ingilizleri arkasina alan
araplar tarafindan öldürüldü.
-
[QUOTE=catedral;69429]Apartmanda 4 daire var.. 2 si boş.. 1 dairede bu gençler.. Arkadaşlarıyla yılbaşı kutlaması yapıyolar.. Diğer daire gece kendini iyi hissetmiyor hastaneye gidiyor.. Doğal zehirlenmesi olduğu saptanıyor.. O sırada Gazcılar gidiyor kontrol ediyor .. Bir tek dairenin doğalgazı kesiliyor..
Doktorlar neden suçlu bence biliyormusun? Apartmanda başka yaşayan olup olmadığını bence sorgulamalı ve acil polisine kontrol edilmesi gerektiğini iletmeliydiler.. Çünkü gaz zehirlenmelerinin lokal bölgede kalmayacağını bilmeliler...
[B]
Doğal gaz görevlilerine gelirsek... Onlar zaten ÖKÜZ[/B][/QUOTE]
Benim eski evimde ve yeni evimde hep bacasız kombi oldu ve bacalı kombileri bilmiyordum. Ancak tv de gördüğüm kadarıyla kombiden bacaya giden boru normal aspiratör borusu. Bu borular en küçük darbede yırtılır. Bu borularla montaj yapıp, bunlara güvenli onayı verenlerin hiç suçu yok mu??
-
[QUOTE=parderi;69426]Konu ortadoğudan açılmışken kıyısından köşesinden bende dahil olayım dedim.
Cinsi cinsine çeksede arap hele vahabiler peygamberimize ve sahabilerine asla çekmez merak etmeyin. Zaten kötü kavim olmasalardı. Allah onlara peygamber göndermezdi.[/QUOTE]
Kişisel bir tartışmaya girmek ıstemem, fikirlere de saygılıyım.
Bana öyle geliyor ki, dünyayı kana bulayan (sanki yukarda sizin dile getirdiğiniz anlayış gibi geldi)
Sanırım ingilteredeydi, bazı yahudiler israil saldırılarını protesto eden araplarla birlikte eylem yapıyordu.
FKÖ kıbrıs'a karşı cıkmış diye biz de israil saldırısını görmezden mi gelelim.
Her neyse...
Sadece sizin gibi düşünmediğimi söylemekle yetineyım, bu topık yerı değil, bosuna polemık yaratmayayım.
-
bir link atarak bu muhabbeti ben başlatmış gibi oldum alıp başını gitmiş bu konu yüzyıllardır var malesef ve gorundugu kadar kimse masum değil diyip kapatayım kendi adıma
-
Hainin milleti olmaz kendi milletimizden de nice hainler çıktığını unutmayalım...
-
bu arada 375 den al veren sistemimide ben kınıyorum kafayı iyice karıştırdıı
-
[QUOTE=furkan;69430]ya şubat vadede al gelen sistem varmıdır ? ?[/QUOTE]
Sat demek istediniz sanırım...
-
[QUOTE=furkan;69430]ya şubat vadede al gelen sistem varmıdır ? ?[/QUOTE]
Alda benim sistemler.. Bir tek günlük sınırda zorluyor..
-
[QUOTE=enorton;69441]Sat demek istediniz sanırım...[/QUOTE]
yok hayır sattaydı sistem ve cumadan geldim baktım 375den al gelmiş
-
imf anlaşmalarında endeks dibinden %80-90 yukarda tepe yapmışdır.hala kanmca şubat sonuna kadar imkb-100 de 38-40000 arasında tepe yapacagız sanırsam..zaten orta vadeli borsaların tekniğide bunu destekliyor..genelde imf anlaşmasının açıklandığı ertesi gün %15 lik yükselişlerle ralli biter..bence 34.000 kadar imf ile gidecegiz..açıklanınca %15 yükseliş ve 38-40 bin tepe olacak
-
[QUOTE=catedral;69442]Alda benim sistemler.. Bir tek günlük sınırda zorluyor..[/QUOTE]
benim uzuun vade sistem 02.12.2008 15.00den beri alda 32400 lerden.. 60dkliklerde ala geldi tekrar 375 den...
-
[QUOTE=abka;69434]..ne yani sırplara,dünyayı kana bulayan ve dünya medeniyetini 400 sene geri götüren cengiz hana peygamber gelmedi diye bunlar daha mı asil..artık bu kafatascılığı bırakmak lazım..
----------------------------------------
Mekkedeki zamanın en ihtişamlı Osmanlı kışlasını yıkan
Suudun , Mostar köprüsünü topa tutan sırptan ne farkı var.
-
60 dk. sisteme uyduk LONG olduk 35.400 den.çivisi çıktı piyasanın de artık netcekseniz edin.sulandıra sulandıra bi hal oldu piyasa.
-
[QUOTE=furkan;69438]bir link atarak bu muhabbeti ben başlatmış gibi oldum alıp başını gitmiş bu konu yüzyıllardır var malesef ve gorundugu kadar kimse masum değil diyip kapatayım kendi adıma[/QUOTE]
Doğru söyledin, herkes kendi fikrince haklı. Kapatmak en iyisi zaten burasıda yeri değil.