[quote=tırtıl;153566]Vadeli bugün eksilerde kaparsa herhalde tesadüfen hariç bir tane ky kalmaz ..[/quote]
Az önce numunelik 1 tane sattım desem 525 den :) stop, buhar yeresi :) btsada thomas batmasa da thomas
Printable View
[quote=tırtıl;153566]Vadeli bugün eksilerde kaparsa herhalde tesadüfen hariç bir tane ky kalmaz ..[/quote]
Az önce numunelik 1 tane sattım desem 525 den :) stop, buhar yeresi :) btsada thomas batmasa da thomas
[QUOTE=erkan.;153554]Beceremedik sistem yapmasını .[/QUOTE]
[url]www.meta-formula.com[/url] adresinde var. Biraz değişiklikle bir şe çıakrtılabilir.
Ayrıca [url]http://www.voborsa.com/forum/showthread.php?t=5211[/url] burada da var.
Valla iyimiş bende yanlızım sanıyordum inşlh hepimiz için hayırlı olur
[quote=Astatin;153569]Az önce numunelik 1 tane sattım desem 525 den :) stop, buhar yeresi :) btsada thomas batmasa da thomas[/quote]
450 flat:D:D
[quote=enorton;153560]Valla bende beceremedim daha ama uğraşıyoruz... İdealini bulana kadar en basitle devam etmek lazım... Açın saatlik grafiği üstüne EMA 4 EMA 12 yi koyun... 4 12 yi yukarı keserse AL aşağı keserse SAT... Alın sistemi olmayanlar süper sistem...
2006 başından beri % 1228 kar... Onbinde 2 kom düşülerek hesaplandı... 2009 başından beri %53 kar...
[/quote]
Aslında bazen ben de dahil olmak üzere, burada çoğu kişinin yapamadığı şey disiplin. Yoksa herkes öyle yada böyle bir sisteme sahiptir diye düşünüyorum. Ama önemli olan, hem de çok önemli olan, DİSİPLİNLİ biçimde sisteme uymaktır. Oysa disiplinli olmak, çoğu kişiye zor gelir. :)
[quote=enorton;153560]Valla bende beceremedim daha ama uğraşıyoruz... İdealini bulana kadar en basitle devam etmek lazım... Açın saatlik grafiği üstüne [B]EMA 4 EMA 12 yi koyun... 4 12 yi yukarı keserse AL aşağı keserse SAT[/B]... Alın sistemi olmayanlar süper sistem...
2006 başından beri % 1228 kar... Onbinde 2 kom düşülerek hesaplandı... 2009 başından beri %53 kar...
[/quote]
metastock ta test ettim.
60 dk lıkta 2009 başından bu yana yani 9 ayda 133 işlem 19.800 puan KAR var.
5 dk lıkta ise 1512 işlem (korkunç fazla) 39.625 puan KAR var.
5 lik batırır slipaj ve komisyondan.
60 dk lık için ayda ortalama 2000 puan kadar karı var.
öylesine test ettim enorton çamır atmak filan değil amaç.zaten sende hiç yoktan iyidir diyerek verdin.sadece MTX in test sonuçları ile MS sonuçları farklı oluyor.yani MTX yüzdesel veriyor sonucu MS puan olarak.
ikisine göre de sonuçları koyduk ortaya.beğenen güle güle kullansın gayrı :)))
[QUOTE=anonimm;153573]Aslında bazen ben de dahil olmak üzere, burada çoğu kişinin yapamadığı şey disiplin. Yoksa herkes öyle yada böyle bir sisteme sahiptir diye düşünüyorum. Ama önemli olan, hem de çok önemli olan, DİSİPLİNLİ biçimde sisteme uymaktır. Oysa disiplinli olmak, çoğu kişiye zor gelir. :)[/QUOTE]
Valla sovalye abi dışında forumlarda sistemine %100 uyan birini görmedim...
kısa devam ağaya selam .. şelale şelale şelale ..:D
[QUOTE=SEYYAH;153574]metastock ta test ettim.
60 dk lıkta 2009 başından bu yana yani 9 ayda 133 işlem 19.800 puan KAR var.
5 dk lıkta ise 1512 işlem (korkunç fazla) 39.625 puan KAR var.
5 lik batırır slipaj ve komisyondan.
60 dk lık için ayda ortalama 2000 puan kadar karı var.
öylesine test ettim enorton çamır atmak filan değil amaç.zaten sende hiç yoktan iyidir diyerek verdin.sadece MTX in test sonuçları ile MS sonuçları farklı oluyor.yani MTX yüzdesel veriyor sonucu MS puan olarak.
ikisine göre de sonuçları koyduk ortaya.beğenen güle güle kullansın gayrı :)))[/QUOTE]
Abi yanlışın var ya da MS nin yanlışı var 60dk da en az 25000 - 30000 puan var 2009 başından beri... Kom düşülmeden tabi...
Toplantı çıkışı.
Psikopat ana sistemim hala long'da. Sazan waves ise (EW değil, SW.kom) ya buradan yada (ve) daha muhtemeli 62.7 üstüne son bir çıkış sonrası 61.6'a kadar gevşeyecek diyor.
[quote=enorton;153575]Valla sovalye abi dışında forumlarda sistemine %100 uyan birini görmedim...[/quote]
Ben............
[quote=sazan;153578]Toplantı çıkışı.
Psikopat ana sistemim hala long'da. Sazan waves ise (EW değil, SW.kom) ya buradan yada (ve) daha muhtemeli 62.7 üstüne son bir çıkış sonrası 61.6'a kadar gevşeyecek diyor.[/quote]
Abi bugünkü ralli ile EW komple fos çıktı. Senin şu SW'yi öğreten bir kurs murs bişeyler düzenliyor musun? :..: