son durumda 5 dk. lıkta 62775 üstü long
62750 ve altı shrt
hazırlıklar buna göre yapılsın tornalar 200
Printable View
son durumda 5 dk. lıkta 62775 üstü long
62750 ve altı shrt
hazırlıklar buna göre yapılsın tornalar 200
[quote=SaNCaKTaR;153614]Küresel ısınmadan dolayı yanarsın gürültü yanına kar kalır(yazın herkez orda):D Ege VE AKDENİZ DE..... seni anca KARADENİZ paklar FXci kafa dinlemek istiyorsan.[/quote]
Sancağın çok yakışmış böyle bir zamanda vatan evladı olarak
ihtiyaç vardı......
1 dk sat geldi hayırlı uğurlu olsun .
spot dün öğlen yaptığının tersini yaparsa izdiham çıkar,
%5 düşeriz bence şelale şelale şelae şelale .. .:D
[QUOTE=selçuklu;153622]1 dk sat geldi hayırlı uğurlu olsun .[/QUOTE]
775 den satalım dedık 10 kısı kala almadılar :D euheueh bahtsızlık diz boyu yaf.. bugun aga kafaya koymus ky olarak bana zındık koklatmayacak :)
[quote=selçuklu;153616]800 kısa .. spot açılışıyla küskübar bekliyorum .. şelale .[/quote]
Patron sendeki şu histemin yarısı bende olsa köşeyi dönerdim... :))) Yine tutturdun ya...
[QUOTE=selçuklu;153626]%5 düşeriz bence şelale şelale şelae şelale .. .:D[/QUOTE]
helal olsun deneyım bole bısey olsa gerek :) ben tam satayım dıyodum bı kademe dustu 800 e gerı gelsın dedık 1 tane daha dustu 775 e yazdık satamadan dustu gıttı :) ıkı gundur tepe avcılıgı yapalım derken pala dıbımızı buldu ama yakalarım elbet yılmak yok :P
600 flat .. stress bastı ..:D:D
[quote=selçuklu;153630]600 flat .. stress bastı ..:D:D[/quote]
Na'aptın abi. Şelale daha yeni başlıyor... :)))
[quote=sazan;153578]Toplantı çıkışı.
Psikopat ana sistemim hala long'da. Sazan waves ise (EW değil, SW.kom) ya buradan yada (ve) daha muhtemeli 62.7 üstüne son bir çıkış sonrası 61.6'a kadar gevşeyecek diyor.[/quote]
umarım dediğin gerçekleşir yoksa toprak altına girsem da ha iyi.dng
vay a* flat kaldık iyimi ..