-
[quote=selçuklu;266767]ahanda astatin ptron gelmiş hoşgelmiş ... teprik eder saygı ve hörmetlerimi sunarım ... moralim düzeldi .. .lelele.lelele[/quote]
şş döneli 3 hafta oluyo bize de bi ojgeldin yoh mu ayıp oluyo beni sevmüürmüsün yoksa üvvvvvüüü
-
[quote=unlimitted;266769]oohoo atmayalım arkadaş 725 dedin, heç çevirme şimdi.
hatta nasıldı o, hah bi ekstre yapıştır da görelim boyunu! :::::::::
ulem ne geyikler dönerdi bir ara bea..ehuehueue :..:[/quote]
ula aslında 725 de değil 700 dne kapadım..amma mesajı yazdığım anki fiyatı yazdım:..::..::..: at bi kontrat (mimkinse şort)..son 6 aylık ekstremi iadeli taahütlü postalayam sana...:::::: isteyene dağıtırsaın foruma yapıştırırsın felan
-
pivot............73.475
ema55..........73.758
73.475 destegi aşağı kırılırsa,yine 71.850 gündeme gelir,
74.175 yukarı kırılırsa yukarılar...:)))
-
şşşşşş KİTARO ne işin var lo forumda..tatilde deelmiydin sen..hişşşşş...histem var mı histem, ucuza :) ehu
-
[QUOTE=unlimitted;266771]şş döneli 3 hafta oluyo bize de bi ojgeldin yoh mu ayıp oluyo beni sevmüürmüsün yoksa üvvvvvüüü[/QUOTE]
geldinmi abi .. ne zaman geldin ya .. hoşgeldin abi ... ::::::
-
[quote=saraylı;266773]pivot............73.475
ema55..........73.758
[COLOR=red]73.475 destegi aşağı kırılırsa,yine 71.850 gündeme gelir[/COLOR],
74.175 yukarı kırılırsa yukarılar...:)))[/quote]
Deep Threat :cool: scenario live..:cool:
-
[QUOTE=Astatin;266772]ula aslında 725 de değil 700 dne kapadım..amma mesajı yazdığım anki fiyatı yazdım:..::..::..: at bi kontrat (mimkinse şort)..son 6 aylık ekstremi iadeli taahütlü postalayam sana...:::::: isteyene dağıtırsaın foruma yapıştırırsın felan[/QUOTE]
Geçen hafta Brüksel'de senin avatardaki işeyen çocuk heykelinin önünde resim çektirdim, becerebilirsem yapıştırırım. O gün tesadüfen festival gibi bir şey vardı, heykeli giydirmişlerdi.
-
[quote=selçuklu;266770]bence gol olur ....[/quote]
şş patron şu tependeki yelken ne işe yariir.
rüzhar almiin ki. yohusam aliiin mi :::
[COLOR=white]şş bakam asteton patroms o yelkenin ne işe yaradığını bilecek mi. eyle ya, miyendis adam, bilmesi lazım. dünyanın en ızlı yüzen balığının tepesindeki yelkenin tesadüf olamayacağını bilmesi lazım demi.[/COLOR]
[COLOR=white]ben miyendize miyendiz dimem miyendiz adam o yelkenin ne işe yaradığını bilmeyince[/COLOR] :D
-
[quote=Astatin;266772]ula aslında 725 de değil 700 dne kapadım..amma mesajı yazdığım anki fiyatı yazdım:..::..::..: at bi kontrat (mimkinse şort)..son 6 aylık ekstremi iadeli taahütlü postalayam sana...:::::: isteyene dağıtırsaın foruma yapıştırırsın felan[/quote]
dabi dabi, inandıh biz de. ::::..::..:
-
Deepen Küskü on the way..Florence şortingale felan feşmekean
-
[quote=unlimitted;266780]dabi dabi, inandıh biz de. ::::..::..:[/quote]
ula paritenin koniştiğina inanisin de, iadeli taahhütlü postaya mı inanmiisinn..
-
flaş bilgi...
yeni zirve ihtimali zayıfladı.
gelişme olursa haber etçez... (zaten yeni gelişme olursa, %90 yeni zirve gerçekleşir)
göstergeler yine harikalar yaratıyor maaşallah tütüütütütüüt....kom