-
Merhaba
Herkeze merhaba
yazmak bu güne kısmettmiş gurup kurulduğundan beri üyeyim.Fakat işlerimden dolayı yazmak nasip olmadı fakat guruptaki yazılanları gün içersinde olmasada satır, satır takip edip okuyorum.
Yeni yılda Bol kazançlar,herşey gönlünüzce olsun.
Not sayın hexen şubat vade gırafı verebilirmisiniz.
-
[QUOTE=furkan;69430]ya şubat vadede al gelen sistem varmıdır ? ?[/QUOTE]
furkanim systems bende bole
5 dakk long signalde 15 dakk long signalde gun long signalde
-
[QUOTE=parderi;69446][QUOTE=abka;69434]..ne yani sırplara,dünyayı kana bulayan ve dünya medeniyetini 400 sene geri götüren cengiz hana peygamber gelmedi diye bunlar daha mı asil..artık bu kafatascılığı bırakmak lazım..
----------------------------------------
Mekkedeki zamanın en ihtişamlı Osmanlı kışlasını yıkan
Suudun , Mostar köprüsünü topa tutan sırptan ne farkı var.[/QUOTE]o suud ailesine kimse benden daha fazla kıl olamaz..tam diktatör,zevk düşkünü..bunlar yönetimlerle ilgili..ben herzaman halkın yanındayım..adamın evi yıkılmış,çoçugu,eşi ölmüş,kendisi sakat kalmış....
-
[QUOTE=hexen;69450]furkanim systems bende bole
5 dakk long signalde 15 dakk long signalde gun long signalde[/QUOTE]
benimde buna benzer gunlukler hala longta uzun vade sistemimde oyle 1tanesi shorta geçse rahatlıcam
-
hastayım bugun ondan evde makina basındayım ozlemişim böyle yazıp,okuyup, grafik bakmayı :)
-
bu israili bende lanetliyorum ama burası vob topiği değilmi ?,yönetim bununla ilgili bir topik açsada orada yazılsa daha iyi olmaz mı ne dersiniz?
-
tamam arkadaşlar kestim..dow a baktınız mı?..30 dak. aşırı alımda..tamam bu önemli olmayabilir..ama aşırı alımda negatif uyumsuzlukla berlikte sat vermiş.şuanda dow a bakarsak kısa daha rahat gözüküyor..vob sistemim (15 dak) hala sat da...dolar sistem longda...ama 5 dak. tüm sistemler herhalde şimdi al dadır..
-
sindi nerdeyiz nolyor ?
ben neden flat ?
ben flat cunki yeni plan kurma yeresindeyiz
her harket icun deyisik plan olma gerek ... hemen diyer plan uygulama gerek benim planı asayadaki graf gore kurcayım
3 plan kurcayım
direnc yeresinden destek yeresinden malyet etceyim
sindi halen izliyorm
[IMG]http://img370.imageshack.us/img370/9770/subatck5.png[/IMG]
-
Guncel konularda tepkı ve gorusler, can sıkıntısından (yatay hacımsız pıyasalarda) GEYİKler de olabılır bence, yeterkı abartmayalım.
Geyık kısmına ozellıkle vurgu yapmak ıstedım:)
-
zzzzzz. stopu yedim bekliyorum :)
-
Geri gelışlerde 34600 ve 34000 sevıyelerını alm fırsatı olarak dusunuyorum, ocak ayında şu ya da bu şekılde yukarı yonlu hareket edecek havası hakım, ralli olmasa bıle yukarıları zorlayan bır piyasa goreceğiz kanısı ıle...
Sayın hexen ın belırleyeceği sevıyelerı de merakla beklıyorum.
-
Piyasa yanılır hexen yanılmaz havası oluştu bende:)
-
[QUOTE=hexen;69456]sindi nerdeyiz nolyor ?
ben neden flat ?
ben flat cunki yeni plan kurma yeresindeyiz
her harket icun deyisik plan olma gerek ... hemen diyer plan uygulama gerek benim planı asayadaki graf gore kurcayım
3 plan kurcayım
direnc yeresinden destek yeresinden malyet etceyim
sindi halen izliyorm
[IMG]http://img370.imageshack.us/img370/9770/subatck5.png[/IMG][/QUOTE]
Hocam tamam destek ve direnc yeresi A ve B planı . Peki 3.cü plan nerde olacak.
-
Tamam hocam üçüncü flat olcak . pardon
-
Öğle tatilinden sonra kimse yazmamış. piyasa da tatsız. Cuma günü kazanç aralığı iyiydi.. Bugün ikinci seans bi aşağı gelir gibi yaptı. Kardemirlerle piyasada 2.küçük al dalgası geldi toparladı endeks. Ama yine düşecek gibi görünüyor. Short da bekliyorum.
-
[QUOTE=parderi;69462]Tamam hocam üçüncü flat olcak . pardon[/QUOTE]
sindi gonderdiyim halka yuvarlak yerde ben free trade edyorum
amma 3 ana trade strateji yapcayım
düsündüyüm plans ;
1.plan eyer hızla 37400 yeresine gider ordan short etceyim.. cunki ordan donme potans var
2.plan eyer 33600 yeresine hızla gider ordan long etceyim cunki ordan yukarya potans var..
3.plan bu dediyim yereler "37400..33600" 37400 üstesinde long tutcayım stop yeresi 37400 olcak eyer 33600 asayısı olur 33600 asayasında short tutcayım short stop 33600 yeresi olcak
benim flat (3/1 malyet 15 dakk system yonde)
-
60dk likler hepsi alda şuan bende kol kestim .. hadi artık neereye kopucaksa kopsun
-
30 dklık..
[IMG]http://img233.imageshack.us/img233/3177/vobsrx6.png[/IMG]
-
[QUOTE=furkan;69465]60dk likler hepsi alda şuan bende kol kestim .. hadi artık neereye kopucaksa kopsun[/QUOTE]
ben kol kestim yurtdışıyla beraber vermeye başladılar
-
sabahtan beri YATAY gidiyoruz sayılır 300 puana falan sıkıştık ama APS feci şeklide artıyor +8.840 şu anda.kırılım yaklaşıyor.ama ne tarafa?
-
[quote=ESAY.RUL;69415][COLOR=green](Seninle daha fazlasını konuşmak istiyorum)[/COLOR]
[COLOR=green](Burda değil başka kanaldan konuşalım)[/COLOR]
[COLOR=green](İlk tavizi ben vermem)[/COLOR]
[COLOR=green](Aman bir sarı ışık yakayım başka bir şans için. Ama o kadar da belli etmeyeyim. Böyle bir şey nasılsa bu kadar açık yazılma diye düşünür insanlar, espri sanırlr)[/COLOR]
[COLOR=green](Acaba ciddi mi yoksa espri mi yapıyor..Tuzak mı değil mi bu mesaj)[/COLOR]
Sevgili JErfin ve Astatin,
Sizin bazı mesajlarınızı ve bunların içinden dikkatimi çeken ifadeleri kırmızı ile yukarıda gösterdim. Sonra üşenmedim yeşil karakterlerle sizin için mesajlarınızın türkçeden türkçeye çevirisini de yaptım.. İnsan Cuma günü evde tembellik yapınca böyle eğlenceler yaratıyor kendine. Ne yanıtlar döneceğinizi aşağı yukarı tahmin edebiliyorum. AMa biribirinize yazdığınız her mesajda "yeşil sırıtan adam" ı da, kamuflaj unsuru olarak kullandığınız da çok belli. Bunu yaparken bile aynı sembolü - en abartılı gülüş- seçmişsiniz. (Tabi canım, esprisine konuşuyoruz!!!1 mesajı vermek için mi acaba :))
Ben ikiniz için de; Astatinin yaptığı türden bir analiz yapayım.."evet ikinizde zekisiniz...ama .txt olarak bile yalan söylemeyi beceremiyorsunuz. Ama bu beceriksizliğiniz bile zekice açıkcası..Çünkü aslında "gizlemeye çalışmayan adam" veya "beceriksiz taklidi" yapıyor "süsü" de veriyorsunuz mesajlarınıza..
Hadi fırlatın birbirinize "ağdalı, kinayeli ve dolaylı" cümlelerinizi... Unutmadan 2-3 gündür attığınız mesajların saatlerine baktım..Ya ikiniz de varsınız ya ikiniz de yoksunuz forumda..Bu da tesadüf olsa gerek :) Benden bu kadar :)
Bol kazançlar.....[/quote]
JERFIN, ilk senmi yanıtlarsın ben mi yanıt vereyim.dng
-
VALLA DOW 8800 ü geçer mi açılışta. Hiç zannetmiyoruz ama du bakalım.. Dow çıkarsa bizimki de bu hafta 37400 yapar.
Bu arada iyice baktım kardemirler felan ne kadar ucuz kalmış öyle yaa. Neredeyse sermayesi kadar kar açıklayacak kardemir ,özsermayesi ,varlıkları felan da iyi. Kağıt 0,55 lira. Şaka gibi..
-
Spot 30
Dirence geldik çattık, saatlik grafik, net olmadı kusura bakmayın:, saygılar.
[IMG][URL=http://imageshack.us][IMG]http://img525.imageshack.us/img525/7749/platoonso7.jpg[/IMG][/URL][/IMG]
-
Geçen hafta başında dışarıdaki düşüşü tahmin edip, kısa pozisyon alanları yediler, bu hafta başı dışarıdaki yükselişe güvenip uzun pozisyon alanları yediler..Muhtemelen pek çok kişi çarpıldı ve flat e geçti..Yavaş yavaş kırılma noktasına yaklaşıyoruz..Bay Sazan'ın gurt taburları analizine de uygun bir durum...
-
[QUOTE=Astatin;69472]Geçen hafta başında dışarıdaki düşüşü tahmin edip, kısa pozisyon alanları yediler, bu hafta başı dışarıdaki yükselişe güvenip uzun pozisyon alanları yediler..Muhtemelen pek çok kişi çarpıldı ve flat e geçti..Yavaş yavaş kırılma noktasına yaklaşıyoruz..Bay Sazan'ın gurt taburları analizine de uygun bir durum...[/QUOTE]
bu şubat vadede bir çarpıcamki onları butun zararları alıp %50de uzerine yapmazsam bırakırım bu vobu :)
-
aralık ayında sistem zararla kapattı.1.200 puan zarar vardı..umarım ocak iyi gelir.tek aylar daima şahanedir..
-
Yeni hareket
EURO/USD feci şekilde değer kaybediyo.
Fakat Piyasalar da halen artıda.. Bu hiç hayra alamet değil. Sıkı bir kırılma gelebilir. Günlük yüzde 4 lük yüzde 5 lik yüzde 6 lık hareket veya düşüşlere hazırlıklı olmalıyız..
Sermayenin hepsini birden götürür maazallah. VUUUUV....heyk
-
VOB um TRADER ım bi ses ver yahu..ne görünüyo senin kürede, BO mu, DD mi yoksa başka bir şeymi :)
-
5 ve 30 dklık..
[IMG]http://img119.imageshack.us/img119/7606/vob2jh5.png[/IMG]
-
arkadaşlar eğer vaktiniz olursa [B]kapanıştan sonra[/B] ŞUBAT vade başından TAKAS koyabilir misiniz?
şimdiden teşekkür ederim.
-
Sazan 35.55'de short pozisyon açar.
-
[QUOTE=Astatin;69476]VOB um TRADER ım bi ses ver yahu..ne görünüyo senin kürede, BO mu, DD mi yoksa başka bir şeymi :)[/QUOTE]
usta feci hastayım ya 40 derece ateşle yatıom ekranım kapalı öle vakit geciriom laptopla yorganın altında ama kısa olur gibi emtia ve euro usd hareketine göre
-
[QUOTE=sazan;69480]Sazan 35.55'de short pozisyon açar.[/QUOTE]
sebep??
sazanlık yapma lutfen (uzundayız ya takılıyorum )
-
HAZINE: IMF HEYETI, 8 OCAK 2009 TARIHINDEN ITIBAREN ANKARA'DA RESMI TEMASLARINA BASLAYACAK
-MATRIKS-
bu haber bile heyecan yaratmıyo
piyasalar uykuda
-
sistem sinyali bi tarafa (şimdilik 35.400 LONG bekliyorum kapanışa kadar şort olabilrim sinyal ile) sesli düşünürsek bu DAX ve DJI kaç gündür yukarı yapıyor.pek mecalleri kalmadı gibi :(
en iyimser senaryo seans içi düzeltme yapıp yukarı dönebilirler bu da bana düşük olasılık geliyor.
yani sinyal dışında fikrimi sorarsanız SHORT taraf ağır basıyor gibi.kaldı 1 saat.
-
Aracı kurumumdan gelen mesaj..
--------------
[B]VOB uygulamaları için vergi muafiyeti 31/12/2008 tarihinde sona ermiştir.
2 Ocak 2009’dan itibaren gerçekleşen işlemlerden elde edilecek kazançlar üzerinden %10 stopaj uygulanacaktır. [U]Ancak ilerleyen günlerde uygulamada bir değişiklik olması durumunda geriye dönük düzenleme yapılacaktır[/U].[/B]
-
uzun devam ... spot 60 min flama çizittirdi .. ralli ralli ralli .. :)
-
fdowun şu anki durumuna göre dow 8800 geçecek gibi duruyor,ama kalırmı bilemem..[B]bence...[/B]
-
[quote=selçuklu;69486]uzun devam ... spot 60 min flama çizittirdi .. ralli ralli ralli .. :)[/quote]
Vadelide de 30 dklıkta flama oluştu..:rolleyes:
-
[QUOTE=KUTERO;69488]Vadelide de 30 dklıkta flama oluştu..:rolleyes:[/QUOTE]
sanırım onun hedefı 37000 lere denk geliyor dimi sn kutero