geçen gün bahsettiğim şeyi yapıyorlar arkadaşlar, dikkat.
satış baskısı.
birden fırlarsa hiç şaşırmam...
Printable View
geçen gün bahsettiğim şeyi yapıyorlar arkadaşlar, dikkat.
satış baskısı.
birden fırlarsa hiç şaşırmam...
alım çılgınlığı mal kalmadı..:..::..:
şimdi eğer futbol oynuyorsan sana kimse demeden defansa geçiyorsan shrt yönün ağır basmakta,
tersi forvete geçiyorsun o zaman long yön ağır basmakta,
middle field sen iyibir trader sin
alın size analiz
(burada kendiliğinden kelimesi önemli!)
Ula bu mnaykalr uçup kaçacaksa spotu d alamaları gerektiğini bilmiyor mu yoksa sabah hazır kademler boşken boşluklu mu alacak?
[QUOTE=unlimitted;153723]geçen gün bahsettiğim şeyi yapıyorlar arkadaşlar, dikkat.
satış baskısı.
birden fırlarsa hiç şaşırmam...[/QUOTE]
teprik ederim patron ..palanın oyunları diye kitap yaz bence .. .brv.brv
[quote=security;153725]şimdi eğer futbol oynuyorsan sana kimse demeden defansa geçiyorsan shrt yönün ağır basmakta,
alın size analiz
[B](burada kendiliğinden kelimesi önemli!)[/B][/quote]
abi bulamadım yukarıda yazmıyor [B][COLOR=red]kendiliğinden[/COLOR][/B] kelimesi :::
:confused:
[QUOTE=VOBiX;153726]Ula bu mnaykalr uçup kaçacaksa spotu d alamaları gerektiğini bilmiyor mu yoksa sabah hazır kademler boşken boşluklu mu alacak?[/QUOTE]
güzel tespit patron .. bence satış baskısı süsü verilmiş .. shortor açtırma avı .. hayırlısı olsun ..
[quote=security;153725]şimdi eğer futbol oynuyorsan sana kimse demeden defansa geçiyorsan shrt yönün ağır basmakta,
alın size analiz
(burada kendiliğinden kelimesi önemli!)[/quote]
ben forvet arkasıyım :::
nedir karşılığı :confused:
değdir 63400 rahatla.
Birisi çüş desin. Duracak gibi değil boğalar.
dayanamıyoruuummmmmm shortlıcam :D
bunlar ımfden gelecek parayı dırek borsaya gomduler herhalde erkenden.. nasıl bi duzen bu aga :D bak el şeyiyle gerdeğe girilmez bu ımf parasının bide ödemesi var.. ümüğümüzü sıktırmayın üleleee :::::::::::::::
ne olmuş piyasa böyle yaa yuhhh diyorum... şaşkınım valla ne oldu bi haber falan mı var?