vay be ..
Printable View
vay be ..
piyasa delirdi. Para akıyor. Galiba 45 milyar dolar geliyor.. 50.000 görebiliriz belki..belki..
Yes Sign ozgur, sign ...:)
[quote=jerfin;153734]ne olmuş piyasa böyle yaa yuhhh diyorum... şaşkınım valla ne oldu bi haber falan mı var?[/quote]
Kapattınmı kısaları jerfin.
Vay beee...!!! Başka ne denirki?
63400 final
sabah elektrikler kesildi, izleyemiyorum diye 50 puan zararına telefonla pozu kapattırıp dışarı çıkmıştım.. elektiriklerin kesilip zarar etmediğime mi sevineyim yoksa yeni zirveye o kadar inanmışken puanların uçup gittiğine mi üzüleyim..üüüüüü
[quote=Kennym;153733]dayanamıyoruuummmmmm shortlıcam :D
bunlar ımfden gelecek parayı dırek borsaya gomduler herhalde erkenden.. nasıl bi duzen bu aga :D bak el şeyiyle gerdeğe girilmez bu ımf parasının bide ödemesi var.. ümüğümüzü sıktırmayın üleleee :::::::::::::::[/quote]
dayanamıyorsan daha yol var demektir dostum :..:
ben dayanamayınca öyle oluyorda :::
altın kural 109 ( içinden bi ses çok yükseldik kısal diyorsa yukarıya daha yol var demektir ) :)
[QUOTE=Larossıan;153737]Kapattınmı kısaları jerfin.[/QUOTE]
sabah elektirikler kesilince broker den kapatmıştım 50 puan zararına.. 1 saat bekledim elektirik gelmeyince sinirlendim çıktım dışarı..
hala şaşkınım biri beni dürtsün..:confused::confused:
[QUOTE=Larossıan;153739]63400 final[/QUOTE]
tam orda cort emirlerimin diyer yarısı var lanoliysın abeyim :::
geceye kısa girecem gibi ..daha kesin değil ama ..
65.000 i görüür bu piyasa... dün niye indim trenden üwwwwüüüüüü
[quote=fXci;153743]tam orda cort emirlerimin diyer yarısı var lanoliysın abeyim :::[/quote]
Ben tamamını yazdım ama gelirmi bugün acep.üüüüüüKlepir bu mallar sudan ucuz desek biraz faydası olur belki..