iyi akşamlar,
umarım ciddi kayıp veren olmamıştır,zor gündü..
Printable View
iyi akşamlar,
umarım ciddi kayıp veren olmamıştır,zor gündü..
heuehueh
evin duvarına resim astıracam sistemcinin hali histemcinin hali diye :) hatta aksam gidince yapayım resmi paylasayım sizinle :)
[QUOTE=Larossıan;153772]Bu drencin üstü 6955O ü[url]www.:D:DSabah[/url] ola hayrola stopumuzu koyarız sabah.[/QUOTE]
abi kısamısın .. ?
forumu okuyamadım, umarım zarar eden olmamıştır bu sert rallide..
[quote=selçuklu;153775]abi kısamısın .. ?[/quote]
63350 kısaldım 63400 geçti..:..::..:
[QUOTE=BORSACIOZGUR;153768]Yarın yüzde 10 tavan düşünüyorum. öngörüm bu.... Kırdılar burayı kolay kolay 5000 puan yukarı gitmeden aşağı bırakmazlar..
Kısalanları yarın öğle namazına kaldırırız diye düşünüyorum.... Yazık teminatlar eriyince forumda insan kalmayacak.. :([/QUOTE]
Kaybettiğiniz günlerde bu tip yazılar için ne düşünürdünüz ?
[quote=selçuklu;153767]uzun giriyorum .. tükeniş boşlukları oluşabilir sabah gapiyle .. adacık formasyonda olabilir .. uzun giriyorum artık .. kararım kesin ..[/quote]
fırıncıya söyle ekmekte vermesin bari patron :::
[QUOTE=Larossıan;153778]63350 kısaldım 63400 geçti..:..::..:[/QUOTE]
hayırlısı olsun abi ..
Tek kelime ile mükemmel. Neredeyse 4-5 bin puan göstere göstere çıkış oldu. Ender görülen günlerden biri daha bitti. Fırsatlar bitmez, böyle düşünmek lazım. Umarım tüm forum az yada çok kazanarak tadını çıkarmıştır bu çıkışın. İyi akşamlar....
cümleten iyi akşamlar ..
[QUOTE=Larossıan;153772]Bu drencin üstü 6955O ü[url]www.:D:DSabah[/url] ola hayrola stopumuzu koyarız sabah.[/QUOTE]
önce 65000 de takılır emme sonra dedivin gibi 69500......................69900 :::
emme 63500 üstü olmadan hepsi hayal ve meyal :::
[quote=BORSACIOZGUR;153776]AHH yaaa ah... Nasıl dinlemediniz beni....Neden inanmadınız ? Ne güzel forum bayram yerine dönecekti şimdi.. Hep beraber kutlayacaktık.....
Bakıyorum da kimsede fazla neşe yok..[/quote]
Sana inanmak zorunluluğu yok herkesin aklı fikri sistemi var biz kazanmadık sadece senmi götürdün sanıyorsun malı acaba?:cool: