-
[quote=fXci;153784]önce 65000 de takılır emme sonra dedivin gibi 69500......................69900 :::
emme 63500 üstü olmadan hepsi hayal ve meyal :::[/quote]
ya ben burayı geçebileceğini sanmıyorum ama gerekirse stoplarım en azından yarın aşağı bir tepki olur.:..:
-
[quote=hilm;153779]Kaybettiğiniz günlerde bu tip yazılar için ne düşünürdünüz ?[/quote]
bu tip yazılar ne kadar çoksa gerçekleşme ihtimalide o kadar azdır..
geçmiş olsun terste kaldıysan..
dün geceden bende kısa kalmıştım,ama sabah açılışta kapatıp long oldum.basiretimiz bağlanabilirdi,bağlandığı günlerde olacaktır tabi..
kolay gelsin,tekrar geçmiş olsun !
-
Onsun da maşallahı var 1040$ olmuş
-
[quote=YAVUZHAN;153787]bu tip yazılar ne kadar çoksa gerçekleşme ihtimalide o kadar azdır..
geçmiş olsun terste kaldıysan..
dün geceden bende kısa kalmıştım,ama sabah açılışta kapatıp long oldum.basiretimiz bağlanabilirdi,bağlandığı günlerde olacaktır tabi..
kolay gelsin,tekrar geçmiş olsun ![/quote]
al benden de o kadar..sabah -1000 ile açılmıştım..akşama cüzi zarar var..yarın bu kadar kolay olacağını düşünmüyom bu işin:))en azında 51.100 boşluktan dönebili..poz.flat..bol kazançlar!
-
[URL="http://urlal.com/bn]"][url=http://urlal.com/bn][/URL][img]http://i0910.hizliresim.com/2009/10/6/3142.jpg[/img][/url]
Burayı geçmek öle kolaymı bakalım.:..:
-
[QUOTE=fXci;153784]önce 65000 de takılır emme sonra dedivin gibi 69500......................69900 :::
emme 63500 üstü olmadan hepsi hayal ve meyal :::[/QUOTE]
ben 63.500 de bi direnç göremiyorum fxci..üüü
-
[quote=BORSACIOZGUR;153776]AHH yaaa ah... Nasıl dinlemediniz beni....Neden inanmadınız ? Ne güzel forum bayram yerine dönecekti şimdi.. Hep beraber kutlayacaktık.....
Bakıyorum da kimsede fazla neşe yok..[/quote]
ya özgür her koyun kendi bacağından asılır..
bırak milletin çetelesini tutmayı,kendin kazandıysan ne mutlu.
illa birine ceza aldıracan yani..
-
[quote=BORSACIOZGUR;153768]Yarın yüzde 10 tavan düşünüyorum. öngörüm bu.... Kırdılar burayı kolay kolay 5000 puan yukarı gitmeden aşağı bırakmazlar..
Kısalanları yarın öğle namazına kaldırırız diye düşünüyorum.... Yazık teminatlar eriyince forumda insan kalmayacak.. :([/quote]
peh be kardeşim nasıl bir karakterin var anlamadım gitti, kazandıysan git ye paranı, yetmiyorsa kazancın gelen karları da longla, ayıptır ayıp kazanan varsa kaybeden de var, en azından ah alma, biraz olgun davran.
bak mesela ben bügün hiç işlem yapmadım vobta, yarın da yapmayacağım, ister +5000 ister -5000 yazsın endeks umrumda değil
-
Selam patronlar...No pos no smile no pos no cry...ZİFD, YYM
-
[quote=BORSACIOZGUR;153791]Evet.. Üzüldüm sadece..
Keşke hepbirlikte el sürmeden oturup koltuğumuza bagdaş kurarak, bilerek 5750 puan kazansaydık..
O zaman şimdi bayram yapar herkes coşardı.. [U]Kimse neşeden birbirini eleştirmezdi...[/U] Fena mı olurdu 3 harfli yabancıya şüphe içinde yaklaşmasaydık ?_ Terlemeden agaya para, kuruma komisyon vermeden sadece [U]otursaydık..[/U][/quote]
Şimdi yabancı öyle dedi diye 62175 -58700 giden oradanda 63400 gelen borsada işlem yapmadanmı bekleseydik.Teminat mektubu verdimi bu yabancı kesinmi?:confused::confused:
-
[QUOTE=hilm;153779]Kaybettiğiniz günlerde bu tip yazılar için ne düşünürdünüz ?[/QUOTE]
Keser döner sap döner gün gelirhesap döner... Arkadaşa ne desek boş, siz de kendinizi yormayın... BJK tribünlerinden Aziz Yıldırıma küfür edildiğinde, aziz başkan gün gelir aynı tribünler size de küfür eder demişti demirörene... Gelinen noktayı görüyoruz...
Ben geceye lönk, evime geldim çok şükür... Evimden başka yerde konsantre olamıyorum. Allah bi daha alışveriş merkezine düşürmesin, her yer patates kızartması falan kokuyo, çocuklar oynayıp duruyo, gürültü o biçim... :D
-
[QUOTE=Larossıan;153765]63400 gördü 63350 kısa açtım.[/QUOTE]
Abi geceye kısa mı girdin? Sisteme ters hareketler yapmamak lazım...