[quote=mur@t;266778]Geçen hafta Brüksel'de senin avatardaki işeyen çocuk heykelinin önünde resim çektirdim, becerebilirsem yapıştırırım. O gün tesadüfen festival gibi bir şey vardı, heykeli giydirmişlerdi.[/quote]
yor felkam
Printable View
[quote=mur@t;266778]Geçen hafta Brüksel'de senin avatardaki işeyen çocuk heykelinin önünde resim çektirdim, becerebilirsem yapıştırırım. O gün tesadüfen festival gibi bir şey vardı, heykeli giydirmişlerdi.[/quote]
yor felkam
[quote=Astatin;266785]ula paritenin koniştiğina inanisin de, iadeli taahhütlü postaya mı inanmiisinn..[/quote]
konuşan parite değil ki. güstergeler....lelele.lelele
kısa............of of..
[quote=unlimitted;266789]konuşan parite değil ki. güstergeler....lelele.lelele[/quote]
o zaman mesajlarına "sevgili GBPUSD" diye deeel, "Sevgili Gösterge" diye başla..
Yaw brak şu burnunu sürtüştürmeyi atla yaw..kaşıntı yaptı valla
[quote=Astatin;266793]o zaman mesajlarına "sevgili GBPUSD" diye deeel, "Sevgili Gösterge" diye başla..
Yaw brak şu burnunu sürtüştürmeyi atla yaw..kaşıntı yaptı valla[/quote]
lem o mektubu ben yazıyorum. yani teorik olarak konuşan benim. karşı taraf cevap verdi diye bir mesajım olmadı. nerden çıkardın paritenin konuştuğunu. ::::::
ha konuşmayan bişey ile konuştuğumu belirt, deli de, canımı ye. .kom
zati çohusu öyle deyü
ehi:D
ama yalan dime gayri. .dng
(ben de çok konuştum.saraylı abi atçek fırçayı şimdi. biraz mola)
asti hocam geçici SAT gelmesi lazım demi 700 den falan
kısa kapandı..200 puana..neyse istirahat edem...başım döndü.
[quote=unlimitted;266797]lem o mektubu ben yazıyorum. yani teorik olarak konuşan benim. karşı taraf cevap verdi diye bir mesajım olmadı. nerden çıkardın paritenin konuştuğunu. ::::::
ha konuşmayan bişey ile konuştuğumu belirt, deli de, canımı ye. .kom
zati çohusu öyle deyü
ehi:D
ama yalan dime gayri. .dng
(ben de çok konuştum.saraylı abi atçek fırçayı şimdi. biraz mola)[/quote]
Sayntific normallerinde konuşmak multileytırıl bir eylemdir...Ve fekat "normallerinde":::::::::
deli deli kulkları küpeli....:::
üww he ya mesajları istop edeyim bende..çok abartmışşım..pazartesi günü psikolojisi herhalda..üwwww..
ha bu arad deepn küskü may be on the way
ETR çok sıkıştı saraylı hocam patlayacak bi tarafa ama nereye bakalım :confused:
[QUOTE=a.kaya;266804]ETR çok sıkıştı saraylı hocam patşayacak bi tarafa ama nereye bakalım :confused:[/QUOTE]
800 den fulledik kısaları.
hay. artıkkk.975 stop.
[quote=a.kaya;266804]ETR çok sıkıştı saraylı hocam patşayacak bi tarafa ama nereye bakalım :confused:[/quote]
evet yaa kaya,
bakalım...:confused:
str satta .. üvvv ... hadi artk ya .. ne tarafa gidecekse gitsin .. üvvv ..