[quote=enorton;153798]Abi geceye kısa mı girdin? Sisteme ters hareketler yapmamak lazım...[/quote]
Bu gece drençden bir deneyeyim dedim Asti banada bulaştırdı...:o:o
Printable View
[quote=enorton;153798]Abi geceye kısa mı girdin? Sisteme ters hareketler yapmamak lazım...[/quote]
Bu gece drençden bir deneyeyim dedim Asti banada bulaştırdı...:o:o
[quote=enorton;153797]Keser döner sap döner gün gelirhesap döner... Arkadaşa ne desek boş, siz de kendinizi yormayın... BJK tribünlerinden Aziz Yıldırıma küfür edildiğinde, aziz başkan gün gelir aynı tribünler size de küfür eder demişti demirörene... Gelinen noktayı görüyoruz...
Ben geceye lönk, evime geldim çok şükür... Evimden başka yerde konsantre olamıyorum. Allah bi daha alışveriş merkezine düşürmesin, her yer patates kızartması falan kokuyo, çocuklar oynayıp duruyo, gürültü o biçim... :D[/quote]
ben fast food bölümünde işlem yapsam ümit usta gibi olurum herhalde 1 ayda :::
spot çok güzel yerden kapattı, yarın yeni zirve gelir gibi duruyor..
[QUOTE=BORSACIOZGUR;153799]Yapınca 5750 puan kazanabildiniz mi _? Yoksa aga sizi keskin döner bıçaklarıyla kesti mi ?[/QUOTE]
Şimdi bu soruyu sorduğuna pişman oalcaksın işte
[quote=BORSACIOZGUR;153799]Yapınca 5750 puan kazanabildiniz mi _? Yoksa aga sizi keskin döner bıçaklarıyla kesti mi ?[/quote]
Daha kazandığın puandasın güle güle kullan arkadaşım tebrikler bravo afferin çok iyi ...:confused:Burada ayıp olur diye yazmıyorum kaldıracın kaç kaç kontrat alıp satarsın..
[quote=security;153725]şimdi eğer futbol oynuyorsan sana kimse demeden defansa geçiyorsan shrt yönün ağır basmakta,
tersi forvete geçiyorsun o zaman long yön ağır basmakta,
middle field sen iyibir trader sin
alın size analiz
(burada kendiliğinden kelimesi önemli!)[/quote]
şimdi, tuttuğun takım haricinde futbol seyrediyorsan, ve eğer galip takımı tutuyor isen baskın karekter long,
yenilen takımı tuutyor isen baskın karekter shrt,
futbol kazansın diyor isen sen trader sin
[QUOTE=BORSACIOZGUR;153791]Evet.. Üzüldüm sadece..
Keşke hepbirlikte el sürmeden oturup koltuğumuza bagdaş kurarak, bilerek 5750 puan kazansaydık..
O zaman şimdi bayram yapar herkes coşardı.. [U]Kimse neşeden birbirini eleştirmezdi...[/U] Fena mı olurdu 3 harfli yabancıya şüphe içinde yaklaşmasaydık ?_ Terlemeden agaya para, kuruma komisyon vermeden sadece [U]otursaydık..[/U][/QUOTE]
Siz merak buyurmayınız
bizler az ya da çok kendi sistemlerimizle kazanmaya ve kaybetmeye devam edeceğiz ve kendimizle gurur duyacağız ya da kızacağız
ama siz bir gün herşeyi kaybedeceksiniz
ne demişti mustafa kemal
hatırlayınız
saygılar..
son uyarı:
acemi arkadaşlarıma tavsiyem, günlük %4-5 (düzeltmesiz denebilecek türden) çıkmış günlerin ertesi gün olanlara bir bakmadan sabah piyasaya dalmasınlar.
ne long ne şort yönünde.
piyasa tehlikeli hareketlere gebedir...hızlı yön değiştiremiyorsanız bu tür büyük değişimlerin olduğu günlerin sonunda puanların çoğunu almış arkadaşların (haklı sevinç) mesajlarının gazına gelip poz almayın.
bir günde 2.500 puan değişim büyük,evet.
ama bu topu topu 5 tane 500 puan yapar.
iyi trade ettiğiniz ve piyasanın oynak olduğu birkaç günde bunun fazlasını yapabilirsiniz.
sabırlı olun. emin olmadan poz almayın derim.
herkese iyi akşamlar.
[QUOTE=BORSACIOZGUR;153799]Yapınca 5750 puan kazanabildiniz mi _? Yoksa aga sizi keskin döner bıçaklarıyla kesti mi ?[/QUOTE]
YAw yanlış adama çattın, larossian abinin sistemi ortada... ::: Bi geçmiş mesajlarını oku istersen o mu palayı kesmiş, pala mı onu kesmiş...
[quote=Demirci;153420]herkese günaydın.....
yön yukarı....her kırmızı alım fırsatı demiştik....
aynen devam.....nerde dururuz...
..f ile anlaştık haberi düştüğü gün hacimde deli ise bilinki satış günüdür.....[/quote]
takip edenler bilir epeydir her kırmızı alım fırsatı diyordum....ayrıca dow için hedefin 10400 ler olduğunu ısrarla yazdım.....evet aynen öyle olmaya devam ediyor....
Ama ne yazıkki ben nasiplenemedim....umarım arkadaşlar nasiplenmiştir....
İyi akşamlar.....
[QUOTE=Larossıan;153800]Bu gece drençden bir deneyeyim dedim Asti banada bulaştırdı...:o:o[/QUOTE]
Abi tehlikeli zamanlar short için... Sistem short dese de shortlamak tehlikeli bence, gece bir haber açıklanır sabah +2000 gap... İnsan ne yapacağını şaşırır... Tutar longlarsın, sonra gap dolar al sana 2000 daha, ulen düşüyor dersin shortlarsın 2000 yukarı çıkar vs... Korku filmi gibi değil mi :::
[QUOTE=temese;153808]Siz merak buyurmayınız
bizler az ya da çok kendi sistemlerimizle kazanmaya ve kaybetmeye devam edeceğiz ve kendimizle gurur duyacağız ya da kızacağız
ama siz bir gün herşeyi kaybedeceksiniz
ne demişti mustafa kemal
hatırlayınız
saygılar..[/QUOTE]
unutmadan bu konuda bir de halk deyişi vardır
diğerini hatırlayamazsanız bunu hatırlasanız da olur..