dow böyle giderse vay halimize ahhhh shortçular doncu olacağız ::::::::;;;;;;;;;
Printable View
dow böyle giderse vay halimize ahhhh shortçular doncu olacağız ::::::::;;;;;;;;;
ımf acıklaması sanırım cuma akşamı gelir bu ülkede her zaman önemli haberler cuma gelmiştir hayırlısı olsun 800 puan makas var buda bir avuntu sabah ola hayrola
[quote=enorton;153825]Astatin var ya tam dayaklıksın süper sistemin var ama sadece sat sinyallerine uyuyorsun :([/quote]
o bile değil..sadece sata uysam da köşeydim :) sisteme ters de yapıyorum:..::..::..:
ya şaka bir yana dah aönce yazdıydım bir ara zirvenin %30-35 altına düşmüştüm..sonra ağustosda sisteme uymak gibi bir güzellikle portfoy zirvesini yenilemiştim..eylülde cücük bir kayıp yaşadım..ama şimdi eldeki parayı eyle bir kıymetli görüyorumki, longda olsam şortta olsam az karla kapatıyroum..az zararla zaten kapatıyorum :) Şu IMF anlaşması olsun, DJ kendine gelsin, o zaman huzur içinde işlemlere dev:..::..:
ha şu beni üzmüyor mu? sadece son 7 ay 3 kaldıraçla sisteme takılsam, çalışmama gerek kalmayacak parayı yapıyormuşum..way**
parite resmen dowu yukarı sürüklüyor....
58.900 dan Short Girdim geceye . Ha verdiler ha verecekler diye bekledik. Sabah açılışla kapatırım. Dahada u30 oynamam. . USD EURO devam
[QUOTE=Astatin;153816]Cerfin ne omuz varmış sende be.dng[/QUOTE]
o kadar dedim dedim de hiçbirşey alamadım o omuzdan asti..üüüüüü
[quote=tırtıl;153820]62750 ortalamayla full short girdim yarına bi düzeltme gelebilir gelmezsede canı saolsun sanırım tek short benim :([/quote]
içimiz ne kadar rahatlar bilemem ama 62825 full short gece umarım bizim için kapkara olmaz desem de kafama vursam ne fayda.dng
Djı 9762-9779 drenç var
[quote=enorton;153823]Abi sen bu süreçte hiç shorta geçtin mi, geçtiysen nerden longladın?[/quote]
portföyün bir bölümünü hiç bozmadım. çünkü kullandığım sistem sat vermemişti.
diğer bölümünü 60 bin kırılınca önce şorta çevirdim sonra yukarı kırılınca tekrar longa çevirdim 2 defa stop oldum 450 puan stop zararı olmuştu ama zaten maliyeti 59 bin olduğu için 550 puan kar bırakmıştı... eğer trend devam edecekse böyle şeylerin lafı olmaz...
(dip not: bu basit planı eski mesajlarımda iki defa yazdım )
[quote=erkan.;153830]58.900 dan Short Girdim geceye . Ha verdiler ha verecekler diye bekledik. Sabah açılışla kapatırım. Dahada u30 oynamam. . USD EURO devam[/quote]
Erkan stop etmen lazımdı.üüü
Mrb arkadaşlar,
Bu bir maratonsa kimin ne zaman önde olacağı değil kimin yarışı tamamlayabileceği önemlidir.Bu gibi günlerde aslolan,kazandığın paranın fazlalığı değil ,diğer günlere oranla gösterilen performansın ve duygusal olgunluğun istikrarlı bir şekilde devam edip etmediğidir.Burası vob,adama bir günde kendini buffet zannettirecek kadar özgüven sağlayacak parayı kazandırırken ertesi gün adama arabasını sattırır.
Unutulmamalıdır ki kazanılan para başkasının kaybettiği paradır, bildiğiniz yön başına kimse İzmir'den "aferin evladım doğru bildin" diyerek çıkarıp para vermiyor,yani her an başkasına para kazandırabilecek potansiyele sahibiz hepimiz.
O yüzden aslolan istikrardır.Bugün kaybeden arkadaşlara sabırlar ,kazanan arkadaşlara da sakinlikler.
Sabahdan beri okuyorum yazılanları,
Merak eden arkadaşlara evet ben tersde kaldım ve pozisyonumu hiç bozmadım.Dolayısıyla sermayeyi sıfırladık.İnandığım yönde almıştımpozisyonu hemde nerdeyse 20 günden fazla oldu.Fakat bu işin raconu bu değil ve sonucunada katlanmak zorundayım.Beni şahsi olarak bu forumda 2-3 arkadaş tanır.Vobu beceremedim.Dolayısıyla artık vob benim hayatımdan çıktı.
Bir memleket düşününki 1 yıldır IMF söylentisi ile borsasını 2 ye katladı ama ortada anlaşma yok
Bir memleket düşününki APSD hiç değişmeden 3000 puan yukarı yapsın.
Bir memleket düşününki sebepsiz yükseliş ve düşüşlerin hesabı sorulmasın.
Bir memleket düşününki.... uzar gider ....
Aramızda bazı arkadaşlar varki 2000 puan terse gelince hiç sesi çıkmıyor.+2500 yapınca coşuyor.Analizsiz dayanaksız üfürme laflarla bu işler yürümüyor yürüseydi ben zengin olurdum.Geçen hafta 1500 puan terse gelip bu gün yükselişi daha önceden öngördüğünden bahseden kişiye ne denilebilirki.
Yazım hiçkimseye sataşma niyetiyle değildir.Lütfen özelliklede birileri hiç allıntı yapmasın ve cevap hakkı doğurmasın.
Vob bitti yapı paydos yine ara ara okurum yazdıklarınızı :) .İçinizde hiç tanmadığım ama yazılarıyla ne kadar beyfendi -hanımefendi- ve delikanlı olduğu belli olan çok arkadaş var.Selam ve saygılarım onlara olsun.Sayıları azda olsa bir kaç d....m arkadaş var ki zaman onları eliyor zaten.
Sağlıklı ve mutlu kalın.
(bu arada evet sıfırladım vobdaki parayı ve bu olay manen beni çokama çok yıktı. yıkıldım,ama madden o para beni yıkmayacak değerde)