-
[QUOTE=tırtıl;153854]yaw arkadaşlar izninizle birşey soracağım jani artık yazmıyormu en son pozs kapatmış ondan sonrada yazısını okumadım bileniniz varmı keyifli yazıyordu[/QUOTE]
o foruma geldiği zaman bil ki piyasa short yerelerine gelmiştir.. :)))
-
[QUOTE=ordi;153844]Vob bitti yapı paydos....:) .
Ne güzel yazmışsın ağzına sağlık. Keşke ben de bigün vop bitti diyebilsem hergün geçmiş zararı kurtarmak ümidiyle hareket etmekten bıktım voptan.uyk[/QUOTE]
İnanın ne kadar erken dönerseniz okadar kardır.Kişiye göre değişir burda vob.Ben bana göre değil dedim.Benim mantığımla bir gün herkes burda batacak ama bu gün ama yarın.Belkide bu mantıkdır bana kaybettiren.Ama beceremediğimden bükemediğim bileği öptüm ben.El öptürenleriniz olmasın inşallah.Emek emek biriktirdilen paralar saniyeler içinde yokoluyor.yazık ki yazık.
-
[quote=jerfin;153855]o foruma geldiği zaman bil ki piyasa short yerelerine gelmiştir.. :)))[/quote]
hmmm anladım sağlammıdır bu indicatör ehehe o gelene kadar long ozaman peki teşekkürler bilgi için...
-
herkese iyi akşamlar ben eve kaçar hatun hazırlamış yemeği shortçular üzülmesin nefesim kuvvetlidir bi sağlam üfleyecem dowun tepesine tepesine size söz bu akşam ne artı ne eksi öööle kapattırırım hayırlsı olsun
:)) herkese kolay gelsin iyi akşamlar
-
Geceye pilav üzeri az şort girdik (Sermayenin %10undan az) ... :) Tepe tepe... yawf buraları geçerse zaten gidecek yol uzundur onun içün bu teferruat kalır... diyip avunalım...
buradan yukarı gidemezse ki ben gidebilmesi için hiçbir neden-teknik- göremiyorum, aşağı cillop gibi kayarısss...
IMF masalına gelince bu kritik dirençleri geçersek kanımca % 15-20'e varabilecek endeks yükselişleri yaşarız..Peki biz yükselirken y.dışı bu yükselişe nasıl bir bahane bulacak :) bilemiyorum..belki Obama II.paketi hazırlayıp açıklar bir iki hafta içersinde...
-
[QUOTE=BORSACIOZGUR;137779][U]-3700 puan (eksi yüzde 6.3 ) Burdan tepki gelmesi normal..[/U]
[U]Bakalım IMF haberini kim patlatıp manipülasyon yapacak..[/U][/QUOTE]
[QUOTE=BORSACIOZGUR;136446][B][U]IMF ile anlaştık haberi gelse - kesinlikle- bu kadar yükselmezdi...[/U][/B]
[B][U]Ben bittim... Ne teminat kaldı ne margin.. 33 kontrat 10 kontrata indi..[/U][/B]
[B][U]Dax da ve DOW da soluksuz 10 gün üstüste aralıksız dinlenmeden realizasyonsuz ralli ve tırmanış böyle bir çıkış son 10 yıllık grafiğinde yok...[/U][/B]
[B][U]Bahtsız bedevi yazın çölde boğa saldırısına uğrarmış....[/U][/B]
[B][U]Beni bu bitirdi.. [/U][/B]
[B][U]Kalan 10 kontratımla agustosa kadar uzlaşmaya devam edeceğim.. [/U][/B]
[B][U]([/U][/B] piyasa daha da yükselip margin call yemezsek )
[B][U]Geride Kalan sağlara bol şanslar dilerim..[/U][/B][/QUOTE]
[QUOTE=BORSACIOZGUR;134911]DOW açılınca ulusal 100 endeksinin 37000 üstünde kapandığını öngörebiliyorum...[/QUOTE]
[QUOTE=BORSACIOZGUR;130912]37300 deniyecekler. büyük ihtimalle...daha bayağı var.... ordan geri dönecek..
imkb 30 da 47150 ye denk gelir..
dax a ne oldu da uçtu böyle. ???.. inşallah dax a erken verirler..[/QUOTE]
yanlış bilinen çok şeyler oluyor zamanla.... sadece hatırlatma mahiyetinde alıntı yaptım
-
borsacı mıdır özgür müdür her kimse...
HeLLim hanım bu arkadaşı biraz havalanmaya gönderse iyi olur aslında forumun selameti açısından.
şunun için diyorum;piyasa hızlandı burada ister istemez terste kalan, STOP yapamayan veyahut çok ağır STOP la canı yananlar olabilir (inşallah olmaz).böyle bir süreçte kendini bilmezin teki zırt pırt kafa ağrıtan yazılar yazarak forumu gerer abi.başka bir işe yaramaz böyle tipler.çünkü canı yanan bir arkadaş çıkar dayanamaz birşey söyler öteki bişey der bu sallar derken ortalık rezil olur.şurada gül gibi kimse kimseyi incitmeden kırmadan yazarken, bu tip elemanlar yakışmıyor bu foruma.
o bakımdan bir süre havalandırma iyi gider.ben MOD olsam bu arkadaşı IMF den haber gelene kadar sen sağ ben selamet diye gönderirdim.IMF haberi geldikten sonra zaten bu adamın kafa ağrıtacak durumu kalmayacak.niye? malzeme bitecek!
bugün herhalde 50 tane mesaj attı arkadaş ve hepsi aynı şekilde hiç kaybeden veya yükselişi kaçırmış olan arkadaşları düşünmeden yazılmış incir çekirdeğini doldurmayan yazılar.
benimkisi HeLLim hanıma forumun selamti için bir tekliftir.teklif var ısrar yok!
-
[QUOTE=fikrisent;153860]Geceye pilav üzeri az şort girdik (Sermayenin %10undan az) ... :) Tepe tepe... yawf buraları geçerse zaten gidecek yol uzundur onun içün bu teferruat kalır... diyip avunalım...[/QUOTE]
ee zaten gidecek yolu çok olduğundan ve vakitleri kalmadığından bu kadar acele ediyorlar ya..:..:
xu100 ün 55.000 e kadar yolu var.. 50.000 i geçerken zorlanacaktır, ama tahminim geçecektir..:))) belki de bu haftasonuna kadar hallederler kimbilir..
en güzeli cuma gününe kadar güniçi al-sat cuma günü full shortla ve yat..:::
-
kaybeden arkadaşlara geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum arkadaşlar...
-
Yawf sankim tepeyi yaptık bilemmm....
-
Bu sabah ben de girecek olsam bu gap dolar diye short girerdim. Nedense girmedim. Sonra 1 saat sonra formasyon baktım bull flag gösteriyor, long girecektim, içimden bir ses dur dedi ona da girmedim. Güne flat girdim flat çıktım. Marifet değil böyle bir günden eli boş çıkmak ama en azından zarar yok, kazanacak hareketi yapmaya sinirlerimin gücü yetmedi, risk alamadım. Zamanla geliştiririz kendimizi.
Para kaybeden arkadaşlarıma geçmiş olsun. Burada hepimiz hem çok kaybetmiş, hem çok kazanmışızdır, herkes birbirinin halinden anlar.
Yalnız BorsacıÖzgür kardeşim, sana naçizane tavsiyem böyle bir günde terse düşenlerin ahını alma. Sonra çok fena çıkar. Son kaybeden sen olma....
-
[quote=erkan.;153845]Edemedim. Dün akşam malum. Sabah açılış belli. Ha geri döndü ha denecek diye bekledim.[/quote]
insan kaybetmeye görsün beyni kilitlenir çıkacak diye ama nafile.boks.