-
benmi yanlış hesaplıyorum.
62000-56500= 5500
56500-62000= 5500
62000-58500= 3500
58500-63500= 5000
tam doğru değildir. ama 15000 puan üstü sonuçta.
imf mimefe palavra. imf yoktu dip yaptık, vardı o dibe gitmedik.
Borsacı o günleri çok iyi hatırlyorum bir bayram öncesi short short diye ortalığı inletiyodun kayahanla beraber. şimdide tersini yapıyorsun.
bu bayramdada 10000 i geecek dedin bak hala geçmedi.
Bütün gelişmektekiler aşağı yukarı bizim kadar yükseldi.
bizim biraz daha fazlası yani senin dediğin %10-15 büyüklerin pozisyonu gereğidir.
Bu bayram öncesi yine sen 10000 derken görülmedi 10000. vobda düzeltti kendini 62000 den.
senin o panikle 5700 müdür nedir puanı aldığına inanmıyorum, bir sürü işlem yapmışsındır.
Ayrıca düzeltmeler oldu onlarıda yazda bilelim bizde.
Ayrıca altının 1050 göreceğini 2009 un yıldızı olacağını 6 ay önce burada yazdım Hexa bilir.
1200 görmedi ama 1044 gördü. Gerçekleri zamanla konuşursan senin dediklerin anlaşılabilir.
bu şekil hiçbir şey anlaşılmıyor dediklerinden.
Sevgiler.
-
[QUOTE=BORSACIOZGUR;153874]Noluyo yaw ? Forumda en doğru tahmini veren benim.. Haftalar önce IMF doğru tüyosunu verip forumu bilgilendiren benim....
Zahmet edip Soran arkadaşlara a özel mesajdan [COLOR="Red"][B]ikinci tüyoyu verip altın 996 dayken 1020 yi de geçecek 1200 olacak diyen benim..[/B][/COLOR]
.
Hem de bu bilgileri dünyanın sayılı ekonomistlerinden birinden alıp forumda paylaşan benim..Kaybedenler kalacak ben mi gidicem ? Ne kadar yanlış..
Ben diyorum ki zaten [U]en büyük beklenti[/U] IMF ile anlaşmamızın 1 hafta öncesinde hangi akla hizmet short kalabilen arkadaşlar varsa trader psikolojisi bozuktur.. Bişeyler ters gitmiştir....Gitsin bi süre dinlensin..Bi süre piyasadan uzak kalsın. Bu sadece bir öneri.. Gerçekten...
[U]Birçok kişi de bu düşünceye hak verir..[/U][/QUOTE]
Bak özgürüm sen daha altın 996 doalrda iken demişsin ben 948 doalrda iken 978 seviyesinin kırılması ile o hedefi göreceğini bundan 40 gün önce söylemişim. Az çok formasyon bilen herkes de söylerdi bunu. bilkemem kaç milyar maaş alıp yalıda oturmaya gerek yok. Ahanda belgesi ahanda ispatı. Olay ben bildim sen bildin olayı değil milletin ..... ......na (pardon ağzını koklayacağına) az biraz teknik analiz analiz yapsan da tüyo diy itiabr ettiğin şeyleri kendin de görebilirsin olayı.
[IMG]http://i37.tinypic.com/i74egg.png[/IMG]
-
[QUOTE=BORSACIOZGUR;153875]Hiç IMF diye birşey olmasaydı. Bütün Dünya borsaları yüzde 60 yükselirken biz yerimizde mi kalacaktık... Lütfen buna inanıırsak kendimizi kandırmış oluruz biraz.
Sadece son 10 günlük yükseliş IMF den..[/QUOTE]
Dünya endekslerini bir hatırlayalım isterseniz.
31.08.2008 u30 50.000
djı 11.500
dax 6.450
09.03.2008 u30 29.000 %52 düşüş
dji 6.600 % 42.60 düşüş
dax 3.700 %42.64 düşüş
06.10.2009 u30 62.662 vadeli 63.425 31.8.2008 e göre artış % + 26,85
dji 9.700 31.8.2008 e göre artış % -18,55 çıkarsa sıfır olur.
dax 5.650 31.8.2008 e göre artış % -14,15 çıkarsa sıfır olur.
..
Dünya endeksleri kriz öncesi konuma gelememişken biz krizi bitirmişiz. üstünede %26,85 koymuşuz.
"Düşünmek gerekir bu şirketler bukadar edermi" diye düşünenler terste kaldı.
Trende uyanlar kazandı. Sisteme uyanlar ihya oldu.
Benim gibi pozisyonunu korumakta inatçı olanlar. Stop koymayanların zarar etmesi kaçınılmaz oluyor.
-
[quote=BORSACIOZGUR;153882]Öyle bir ihtimal yüzde 1 nin üstünde olsaydı...1 Bu kadar konuşmazdım.. 2- Bu kadar riske girip beklemezdim.. En azından bugün 62000 direncinden satardım.
Ama kıracağını biliyorduk.....Sadece aldığımız tüyoya güvenmiyoruz.. Eğer anlaşma olmama ihtimali olsa o heyet buraya gelmezdi. Ertelenirdi. Ya da çok çabuk dönerlerdi... Adamlar para satıp türkiyenin boğazını sıkacaklar.. Gerçeği bu..
O yüzden boşa varsayım yapıyoruz.
İÇERİDEN ( insider trading ) Aldığımız tüyo da sadece [B]tam emin[/B] olmamızı sağladı....
Zaten adam [B]önce[/B] dünya borsaları 3 ay daha yükselecek dedi. (50 günü doldu )
Sonra ben ısrarla sorunca evet ımf ile [B]de[/B] anlaşılacak dedi.[/quote]
yetti yahu bu 3 harfli kuruma mail atıyorum, kessinler senin sesini, anladığın dilden konuşalım azıcık
-
[QUOTE=Larossıan;153881]Ayu olarak fcxi benmi kaldık geceye.:)))Boğa tuzağı yaptı pala.DJI kapanış tahminim 9650 kayıtlara geçsin yarın -1000 gaplı açılış.[/QUOTE]
aminnnnnnn.
-
Laross, yadımya patron..manevi destek babında 15:14 de 1 kontrato şorto :) thomas anderslık...yani mesela dow şimdi eksi kapasa...IMF ile ilgilide hiçbir ses çıkmasa..la noldu keklendikmi diyenler ne satar beaaa :)...
ha birde gazoz açacağı lazım olur foruma
-
[QUOTE=BORSACIOZGUR;153885][URL]http://video.bilgiblog.com/video/hay..._yavrusu_video[/URL]
Hahahaahha evet yaa. Paylaşan kardeşimize teşekkür..Mükemmmel...Cuk oturmuş..
Herkes yanlış yapabilir. Yalnız sadece yanlıştan çabuk dönmeyi bilenler ve sabırla bekleyenler çok kazanırlar..(çok önemli bir söz)
Şimdi biz de yanlış yapsaydık ve yanlışımızda inat etseydik., malum olay gerçekleşince bu filmdeki ayının yerinde olurduk dicem kaybeden arakdaşlar yanlış anlayacaklar. Sustum.. Sustum : )
Yukarıdaki videoyu İzlemenizi tavsiye ederim...[/QUOTE]
sana sabahta yazdım ..ya efendi gibi yaz yada git dedim .. analizin varsa yaz delikanlı gibi .. ben tüyoyla iş yapmam çok şükür beynimizi çalıştırırız .. oturur teknik analiz öğreniriz .. dünün çocuğuda değiliz ..
o sana anlaşma olacak diyen herifede söyle .. spekülasyon yapıyor suç işliyor .. açsın önceki stand bylarda borsa nasıl hareket etmiş araştırsın ... senin de .. tüyonunda .. bana lazım değil tüyo ..
-
Djı haftalık 9717 destek vardı altına sarktı iyi.9694 var destek onuda kırsa 9689 üwww.
-
[QUOTE=BORSACIOZGUR;153882]Öyle bir ihtimal yüzde 1 nin üstünde olsaydı...1 Bu kadar konuşmazdım.. 2- Bu kadar riske girip beklemezdim.. En azından bugün 62000 direncinden satardım.
Ama kıracağını biliyorduk.....Sadece aldığımız tüyoya güvenmiyoruz.. Eğer anlaşma olmama ihtimali olsa o heyet buraya gelmezdi. Ertelenirdi. Ya da çok çabuk dönerlerdi... Adamlar para satıp türkiyenin boğazını sıkacaklar.. Gerçeği bu..
O yüzden boşa varsayım yapıyoruz.
İÇERİDEN ( insider trading ) Aldığımız tüyo da sadece [B]tam emin[/B] olmamızı sağladı....
Zaten adam [B]önce[/B] dünya borsaları 3 ay daha yükselecek dedi. (50 günü doldu )
Sonra ben ısrarla sorunca evet ımf ile [B]de[/B] anlaşılacak dedi.[/QUOTE]
sen adının başına yerleştirdiğin nickinle bu adamların yıl sonuna borsaları yukarı götürebileceğine birisinden duymadan özgürzekanla ihtimal sedece ihtimal vermiyormusun. illa bunu birindenmi duyman lazım.
veya daha çok kısa bir süre önce bir aracı kurumun raporu imf olmazsada birşey olmaz raporunu duymadınmı.
zira imfden 1.5 aydır en çok sen bahsediyorsun sonrada bugün bir mesaj sadece %10. ha ha. %120 artmış bu.
950 de yaptığı zirveden sadece 100 puan %10 yukarıda sp farkındamısın? 4 ay geçti.
sevgiler.
-
[quote=Larossıan;153881]Ayu olarak fcxi benmi kaldık geceye.:)))Boğa tuzağı yaptı pala.DJI kapanış tahminim 9650 kayıtlara geçsin yarın -1000 gaplı açılış.[/quote]
ben bütün forumlarda çoğu küçük yatırımcının geceye şortta yada flat pozisyonda kaldığına adım gibi eminim. long olan k.y. 62 bini görür görmez kapatmıştır. çünkü yataydan o kadar sıkılmıştır ki gördüğü ilk karda satmıştır.
kapatmayan da seans sonunda kesin kapamıştır. o kadar kar görünce bizim k.y dayanamaz cebe indirir. ama nedense zararlarda bu kadar sabırsız olamazlar o da işin ilginci...
-
[quote=jelibon;153893]sen adının başına yerleştirdiğin nickinle bu adamların yıl sonuna borsaları yukarı götürebileceğine birisinden duymadan özgürzekanla ihtimal sedece ihimal vermiyormusun. illa bunu birindenmi duyman lazım.
veya daha çok kısa bir üre önce bir aracı kurumun raporu imf olmazsada birşey olmaz raporunu duymadınmı.
zirz imfden 1.5 aydır en çok sen bahsediyorsun sonrada bugün bir mesaj sadece %10. ha ha. %120 artmış bu.
950 de yatığı zirveden sadece 100 puan %10 yukarıda sp farkındamısın? 4 ay geçti.
sevgiler.[/quote]
celibon hoşgeldin...
-
[url]http://analiz.ibsyazilim.com/egitim/ff01.html[/url] Formasyonalra buradan başlayabilirsin. İlgi duyan da bakabilir.