[QUOTE=Astatin;153895]celibon hoşgeldin...[/QUOTE]
şu yalıda oturan adam paralarla sülale alırmış da ona kızdım biraz..kom
hoşbulduk.
Printable View
[QUOTE=Astatin;153895]celibon hoşgeldin...[/QUOTE]
şu yalıda oturan adam paralarla sülale alırmış da ona kızdım biraz..kom
hoşbulduk.
[quote=sovalye;153894]ben bütün forumlarda çoğu küçük yatırımcının geceye şortta yada flat pozisyonda kaldığına adım gibi eminim. long olan k.y. 62 bini görür görmez kapatmıştır. çünkü yataydan o kadar sıkılmıştır ki gördüğü ilk karda satmıştır.
kapatmayan da seans sonunda kesin kapamıştır. o kadar kar görünce bizim k.y dayanamaz cebe indirir. ama nedense zararlarda bu kadar sabırsız olamazlar o da işin ilginci...[/quote]
Oraya kadar bile sabredemeyenler olmuştur benim gibi .dng
Ben de senin adından eminim ki -sanırım şövalye- geceye şortta girmek değil mesele nereden açtığıdır ky'nin pozu...
Bir de nasıl bir yol izlemeliyiz bana bir yol göstersen ben KY'm de yani ilk kârdan sonraki ikinci kârda mı satmak lazım saymak mı lazım...Ne etsem :) Sistem bu mu olmalı yani bir, iki, üçç ve sat...
Kıssadan hisse;
Yalçın KÜÇÜK'ün bazı saçmalamalarını Can YÜCEL e sormuşlar. Can YÜCEL şunu demiş
"Yalçın Küçüktür ama mide bulandırır"..
mesajı herkes alsın lütfen
[quote=jelibon;153897]şu yalıda oturan adam paralarla sülale alırmış da ona kızdım biraz..kom
hoşbulduk.[/quote]
yalıda oturan adam sülale alır tabi...ama hangi sülaleyi...daha doğrusu kimin sülalesini:..::..::..:
Mavi, Maviiiiiiiiii..Son bir tat son bir temas son bir dokunuş dedin, diye diye ettin..tammaı devammı :)
yine seans içine almaya başladı dalgaları, rahatlatıyor kendini.
bu son sadece bir yukarı dalgası var ve onun içinde şu an.
güdük kalabilir kalmayadabilir.
biraz seğretmek lazım bunu.
sonrasında ise çöküşün içinde tek trade.
tabii dayanılıp yapılabilirse. bir yalıda ben alırım.
sevgiler.
Pala bugün finali oynadı 63400 :..::..:Sıra bizde bakalım.:):)
[QUOTE=Larossıan;153903]Pala bugün finali oynadı 63400 :..::..:Sıra bizde bakalım.:):)[/QUOTE]
sen öyle diyosan bizede hayırlı uğurlu olsun cümleten geçmiş olsun demek düşer .. vobix seans arası demişti zaten .. hheh :D
şu imf işi bitsin anlaşma olsun veya olmasın .. 2010 aralık kısa açıp uzlaşacam hehehe :D:D:D
[quote=selçuklu;153904]sen öyle diyosan bizede hayırlı uğurlu olsun cümleten geçmiş olsun demek düşer .. vobix seans arası demişti zaten .. hheh :D
şu imf işi bitsin anlaşma olsun veya olmasın .. 2010 aralık kısa açıp uzlaşacam hehehe :D:D:D[/quote]
Demeseydin selçuklu şimdi dow yükselir.:):):)
[quote=tırtıl;153859]herkese iyi akşamlar ben eve kaçar hatun hazırlamış yemeği shortçular üzülmesin nefesim kuvvetlidir bi sağlam üfleyecem dowun tepesine tepesine size söz bu akşam ne artı ne eksi öööle kapattırırım hayırlsı olsun
:)) herkese kolay gelsin iyi akşamlar[/quote]
üffflüyoz herhalde burda ha gayret alacağım dowun tüm artısnı ha gayretttttttt. :)
[QUOTE=Larossıan;153905]Demeseydin selçuklu şimdi dow yükselir.:):):)[/QUOTE]
hakkaten abi ya :D .. öyle olabilir .. üüüüüü
[QUOTE=jelibon;153897]şu yalıda oturan adam paralarla sülale alırmış da ona kızdım biraz..kom
hoşbulduk.[/QUOTE]
He valla biizm sülalede satılık adam yok. Bildiğim kadarıyla buradaki kimsenin sülalesinde de satılık adam yok. .dng