Önce tamam sonra devam?...
[quote=Astatin;153901]Mavi, Maviiiiiiiiii..Son bir tat son bir temas son bir dokunuş dedin, diye diye ettin..tammaı devammı :)[/quote]
Sayın Astatin,
O dalga orada sonlandı şansımıza. Hatırı sayılır bir kar bıraktı sağolsun. Fakat akabinde 23885 nolu mesajımda ''XU30 da 56.000 kırılmadığı sürece orta-uzun vadede boğa piyasasında olduğumuzu unutmamak gerekir.''
ibaresini düşmüş idim. Henüz aylık göstergeler daha yolum var derken, haftalıklar satış emaresi göstermemişken büyük çöküş için çok hevesli olmama rağmen çokta umutlu değilim. Sayımlar sürekli değişiyor ve bildiğiniz gibi bolca stop çalıştırdık. Olasılıklar dahilindeki son paylaştığım grafiğe göre, tekrar bir B düşüşü ve dilerim son bir C çıkışı bekliyorum. Bir dalganın bittiği yer aynı zamanda indikatörlerce bir doyum noktası hissi veriyorsa yakın stopla pozisyona giriyorum.
Devir'li bir analiz paylaşımımda belirttiğim X dalgası için minimum 35 haftalık yükseliş senaryosu, karmaşasıyla ve olan gücü ile devam ediyor. Minimum 35 in 30 haftası bitecek. Bu analize göre bu trendin daha en az 5 hafta sürmesi gerekiyor inişleri ve çıkışları ile. Tüm bunlarla yine paylaştığım Euro / Usd ve Usd / Jpy analizlerim de uyumlu gidiyor henüz.
Büyük çöküş te ayı kardeşliğinin bir üyesi olma şansının hepimize nasip olması dileğimle.(Birde büyük çıkış senaryosu var ki! müthiş bir balon olur)
Bol şanslar...