-
downun son bır haftalık performasının ıyı olması
bugun eksı olur duşuncesındeydım
ama sısıtem al deyınce gonulsuz uzuna gırdım
ama downun bu performansını düşünmemıştım,
bunlar boğaların ayak seslerı
dışarda kar yağıyor
ayılar kış uykusunamı yattı acaba
-
[QUOTE=okansak;69535]downun son bır haftalık performasının ıyı olması
dışarda kar yağıyor
ayılar kış uykusunamı yattı acaba[/QUOTE]
Ayyyyy biraz dinlenelim güzelleşelim:..:
-
[QUOTE=SEYYAH;69534]ya sevgili furkan kardeşim iyi diyon hoş diyonda iş bu namıssız do jonsun çıkmasıylan bitmiyorki.pazartesi sabah fdow -20/30 olduğu vakit sen bugünkü do jons yükselişini çöpe atıver gitsin oluyor.
anlatabiliyom mu? ben bundan tırsıyorum yoksa LONG olanlar için do jonsun yeşil olmasından daha güzel ne olabilir.lelele
ayrıyetten daha 2 koca saat varki bu namıssıza dansözlük için son 30 dk kafi geliyor.anlatabiliyom mu?
sevgiler canım kardeşim :)[/QUOTE]
evet doğru diyorsun ama oyle olsa bile bizim sistemler hala alda olucak o yuzden tutarım bu longları uzun vade sistemim sat verene kadar
-
cok ılgınc bır ruh halımız oldu ya uzundayız..
dow artıyor ertesı gun artacagımıza ınanmayıp fdow eksı acar dıyoruz, dow dusuyor ertesı gun fdow duser dıyoruz, dow artıyor fdow artıyor yok yok bız negatıf ayrıstık yurt dısından bagımsızız kesın duserız dıyoruz
aynı seyleri tam tersı kısacılar ıcın dusunun bu vob bızı darmadagınık ettı psikolojimiz bozuldu kesın ilac almak lazım ...
-
Dow burdan düşer sanki seyredelim bakalım :D
-
[quote=hexa;69542]Dow burdan düşer sanki seyredelim bakalım :D[/quote]
ralli
-
[QUOTE=Astatin;69543]ralli[/QUOTE]
He RALLİ.lelele
-
[quote=catedral;69544]He RALLİ.lelele[/quote]
:) görmüştüm longa geçtiğini...:).lelele.lelele
-
daha once 9025 ten dönmüş orayı gecememıs bakalım bu sefer gececekmı
ralliii.....
-
[quote=catedral;69544]He RALLİ.lelele[/quote]
efet ralli mümkünse yukarı yönlü olanından rica edeyim :p
-
[QUOTE=Astatin;69545]:) görmüştüm longa geçtiğini...:).lelele.lelele[/QUOTE]
Senin gözündende bişey kaçmıyo:..:
-
-
[QUOTE=SEYYAH;69547]efet ralli mümkünse yukarı yönlü olanından rica edeyim :p[/QUOTE]
Aşağı olanına [COLOR="Pink"][SIZE="1"]şelale[/SIZE][/COLOR] diyoruz zaten sssttt..
-
[QUOTE=catedral;69550]Aşağı olanına [COLOR="Pink"][SIZE="1"]şelale[/SIZE][/COLOR] diyoruz zaten sssttt..[/QUOTE]
aman haaaaa
-
9025 ı de gectı artık yukselecegıne ınanılımmı yaw
-
[QUOTE=hexa;69555]Yahu spongebob bile ralliye inanmışsa söylenecek söz kalmamış demektir :D Zaten ben dışardayken herşey olup bitmiş, belki bir son yarım saat süprizi bizi bekliyordur olamaz mı :D
Edit:: Mesajları nasıl siliyoruz bilen var mı :D[/QUOTE]
aman bırak son yarım saat bızdekı gıbı yatay kapasın buralarda kalsın belkı uzun bır aradan sonra %2-3 gaplı yukarı acarız bıraz kazanırız
-
bu gece suprız
oldu umarım son yarım saate bır şey değişmez
-
Obama parayı bastırııyomuşş:) RALLİ RALLİ
-
obama amcaayaa abowwwww diyorumm ve artıkk yukarıı gidelim diyorum
-
[QUOTE=catedral;69561]Obama parayı bastırııyomuşş:) RALLİ RALLİ[/QUOTE]
ne parası ne rallisi:eek: nayır nolamaz bittim ben:confused:
-
[QUOTE=furkan;69563]obama amcaayaa abowwwww diyorumm ve artıkk yukarıı gidelim diyorum[/QUOTE]
.lelele+.
-
[QUOTE=jerfin;69564]ne parası ne rallisi:eek: nayır nolamaz bittim ben:confused:[/QUOTE]
siz aşkta kazanın ya biz para kazanalım noollluuuuurrrrrüüü
-
+300 kapatsın bari ayıp yani buraya kadar aldılar o bakımdan diyorum :p
-
p.tesı umarım yuksek acar
azıcık hareket gelsın
uyuştuk
-
[QUOTE=SEYYAH;69569]+300 kapatsın bari ayıp yani buraya kadar aldılar o bakımdan diyorum :p[/QUOTE]
en yüksege yakın kapatmasın genelde boyle olunca futures - oluyor.. 9025 kapatsınn iiyidir
-
[QUOTE=jerfin;69573]ne aşkı ne meşki... resmen savaş vaarrrrrr:..:[/QUOTE]
artık buraya kadar gelmısken artık bırakmayız rallı ısteruuuzzzzz
-
[quote=furkan;69571]en yüksege yakın kapatmasın genelde boyle olunca futures - oluyor.. [B]9025 kapatsınn iyidir[/B][/quote]
9.125 kapatsa olmaz mı fazla mı açgözlülük etmiş oluruz :p
ama açız arkadaşım 1 aydır iliğimizi kuruttu PY namıssızı.tokatlayıp tokatlayıp duruyor milleti..boks.
-
5 Kasımdan beri ilk kez 9000 üstünde kapatıyor galiba dow...
-
Slm beyler aracı kurumu aradım bugün öğlen py 5000 long mus shortlara göre ilk 3 de dolarda sattaymıs 20000 kontrat
-
tam bi fiyasko nisan vadede aynı hareketler olmustu ve haziran kontrat 54300 nisan 54500 kapamıstı gün içi nisan 53100 leri görmüştü son yarım saat aldılar piyasayı o zamanda haziran düşen vademiz olmustu yani şubat düşmeliyiz ben 35250 subat kısa 34925 subat uzun ilk iş günü bakacaz artık simdide kısalmaya içim gitmiyor bakalım
SUBAT UZUNLARI TUTUYORUM SİSTEMİDE YAYINLIYORUM AMA BU VADEYI ASAGI BEKLIYORUM TETIKTEYIM 33556 ALTI SHORTLATIR BUGÜN İÇİN AMA AL VERDİĞİ YERDEN EN ÇOK GİTTİĞİ MESAFE PUAN BAZINDA 9700 PUAN 31800 AL VERME SEVİYESİ Bİ YÜZDE OLARAK İSE TAM YÜZDE 20 YANİ 31800 + 6400 [IMG]http://img515.imageshack.us/img515/9903/fffffffffuh0.jpg[/IMG]38200 DÖNÜŞ SEVİYESİ OLABİLİR SLMLR
-
[quote=serkanyurttas;69609]tam bi fiyasko nisan vadede aynı hareketler olmustu ve haziran kontrat 54300 nisan 54500 kapamıstı gün içi nisan 53100 leri görmüştü son yarım saat aldılar piyasayı o zamanda haziran düşen vademiz olmustu yani şubat düşmeliyiz ben 35250 subat kısa 34925 subat uzun ilk iş günü bakacaz artık simdide kısalmaya içim gitmiyor bakalım
subat uzunları tutuyorum sistemide yayınlıyorum ama bu vadeyı asagı beklıyorum tetıkteyım 33556 altı shortlatır bugün için ama al verdiği yerden en çok gittiği mesafe puan bazında 9700 puan 31800 al verme seviyesi bi yüzde olarak ise tam yüzde 20 yani 31800 + 6400 [ımg]http://img515.imageshack.us/img515/9903/fffffffffuh0.jpg[/ımg]38200 dönüş seviyesi olabilir slmlr[/quote]
bu arada vobun en esaslı tepkisi dipten yüzde olarak yüzde 39
o da 37600 lere falan gelıyor
-
[B]Okumak isteyenler için vob ile ilgili ayıklayabildiğim kadar ayıkladım.[/B]
[QUOTE=jerfin;69317]Sn.sazan sizden güncel günlük usd/ytl EW sayımı rica edebilir miyim..
Hatırladığım kadarı ile siz usd/ytl'de 1.45-46 bekliyordunuz.. sizin analizlerinizi önemserim.. uzun pozisyonda sizden de onay alırsam daha huzurlu oturacağım belki de:)
doların burada dip yaptığını düşünmemi sağlayan destekleyici şartlar...
1- eur/usd zirve yaptı ve 1.40 seviyesinin üzerinde tutanamadığı sürece aşağı inecek ( bu da usd/ytl lehine olacak)
2- C dalgası içinde ilerleyen düşüş sırasında fiyatlar yeni dip yaparken rsi ve macd hep daha yukarıda dip yaptı (yani göstergeler C düşüşünü onaylamadı. tabi bu dalga C ise)
3-EW'e göre eğer bu 4. dalga ise bir düz-flat düzeltme olmalı ve C dalgası, A dalgası seviyesinde dip yapmalı.. siz zig-zag düzeltme olduğunu düşündüğünüzden mi C'nin A altında dip yapmasını bekliyorsunuz.. 2. dalga zig-zag idi ve almaşıklık kuralına göre 4. dalganın karmaşık düzeltme olmalı bildiğim kadarı ile
4-endeks grafiğinde ilerleyen dalgayı A olarak düşünüyorum ve B düşüşü bekliyorum ( bu esnada usd/ytl yukarı gitmeli)[/QUOTE]
[QUOTE=hexa;69347]Dün altın ve petroldeki yükseliş hızlıydı petrol 38 den 43 e çıktı enerji hisselerini etkileyebilir. Imf anlaşması ihtiyati standby olursa doları nasıl etkiler? Anlaşmada hangi şartlar doları etkiler yorumlarınız?[/QUOTE]
[QUOTE=Astatin;69356]xauusd[/QUOTE]
[QUOTE=Astatin;69357].............[/QUOTE]
[QUOTE=sazan;69361]2009 yılı, ilk dolunay grafiği.
11 Ocak, turuncu dolunay günü. Bugün dahil 6 iş günü var. Grafikte görülmeyen 10'a yakın ve grafikte görülen 2 adet turuncu dolunay öncesi hareketleri incelediğimizde, trend ve hızlı hareket günleri olduğunu görüyoruz. Grafikteki ilk turuncu dolunay tam uymasa da uyan 10 civarı örnek var. (Bu uymayan örnekte dahi, 5 iş günü önce dip oluşumu ve turuncu dolunay öncesi iş gününe kadar mini trend var)
Dolunaydan yaklaşık 5 iş günü önce dip yada tepe oluşuyor ve sonrasında hareket bir yana dogru trend özelliği kazanıp , hızlanarak dolunay tarihini de kapsayacak şekilde devam ediyor. Trend takip eden sistemlere sahip olan arkadaşlara önerim, bu günden başlayarak, sistemlerine istisnasız uymaları. Bu gün de tuzak kurulabilir yada zarar eden tradeler olabilir , buna ragmen özellikle gelecek hafta bir yana dogru güçlü ve iyi kar bırakan bir trend bekliyorum.
Herkese bol kazançlar.
Not : Sn Jerfin, VOB Dolar analizini bu günkü hareketleri de görüp yapayım.
[URL="http://imageshack.us"][IMG]http://img504.imageshack.us/img504/1112/dolunayop6.png[/IMG][/URL][/QUOTE]
[QUOTE=Astatin;69364]EURUSD yıkık, GOLD Çökük, Petrol Mafiş..... BU üçlü aynı anda düştüğünde borsalar da mefta oluyordu..Bakalım bu ilişki halen korunuyormuy muş :)....
Asalım Asalım !!!![/QUOTE]
[QUOTE=torsion;69365]Altın için beklentini tam anlayamadım kısa vadede hedefin nedır söyleyebilirmisin[/QUOTE]
[QUOTE=Astatin;69367]Altın ve kısa vade bir araya gelmemesi gereken kelimeler..Altın'da, fiyat leş olmadan alım, everest olmadan satım tehlikeli bir iştir kısa vadede..Altında görünen manzara şu bence: 925 leri deneyip, 820 lere bir geliş ve haftalık dev bir TOBO nun tamamlanması ve 2009 içinde ,1030 lar civarındaki seviyenin -zirvenin-kırılmasıdır...[/QUOTE]
[QUOTE=Sunrise;69369]Sn Sazan, yeniay grafiklerine de bakmanızı tavsiye ederim, yeniay +1,-1 gün önemli dönüş günleridir, özellikle Türkiye için.[/QUOTE]
[QUOTE=ÖZGÜR EFE;69371]02/01 09:18 IMF HEYETİ HAFTAYA GELECEK
IMF heyeti haftaya gelecek.
Türkiye Masası Şefi Rachel van Elkan başkanlığındaki heyet,
Türkiye'de stand-by anlaşmasına yönelik çalışmalar yapacak.
Kısa vadeli bir standart stand-by seçeneği ağırlık kazanıyor.
IMF ile anlaşmaya varılması durumunda, kredinin ilk diliminin
ocak ayı içinde sağlanabileceği belirtiliyor.
AA[/QUOTE]
[QUOTE=selçuklu;69372]5-15-30-60 min paimei sistemler alda .. ben uzun devam ..[/QUOTE]
[QUOTE=KUTERO;69374][IMG]http://img116.imageshack.us/img116/7061/vob30aft1.png[/IMG][/QUOTE]
[QUOTE=Astatin;69375]son cümle spekülasyon..daah ortada müzakereler bile başlamamışken ilk dilimin ocak da sağlanabileceiği nasıl belirtiliyor...ayrıca kelime neden pasif yazılmışşş. "belirtiliyor!!!!!!"...kim belirtiyor??? :)[/QUOTE]
[QUOTE=hexa;69379]Astatin haklı, altın yükselmek için sabırsızlanıyor fakat eur-usd deki düşüş bugün altını frenledi. Astatin dolar-ytl saatlik ve günlük nasıl görünüyor müsaitsen bakarmısın?[/QUOTE]
[QUOTE=hexa;69381]Bugünkü veriler: FRF PMI İmalat Endeksi (Ara-Nihai) 10:50 - GER PMI İmalat Endeksi (Ara-Nihai) 10:55 - EUR PMI İmalat Endeksi (Ara-Nihai) 11:00 - GBP Net Tüketici Kredileri (Kas) 11:30 - USD ISM İmalat Endeksi (Ara) 17:00 - YTL TÜFE (a/a) (Ara) 17:00[/QUOTE]
[QUOTE=Astatin;69382]stoppp....450 :([/QUOTE]
[QUOTE=selçuklu;69389]% 10 stopaj uygulaması başladımı vobda bilen varmı ?
benim bildiğim en son 2009 a kadar muafiyet uzamıştı ...[/QUOTE]
[QUOTE=catedral;69391]zaten 2009 geldi:)
Şimdilik stopaj uygulanacak.. Maalesef..[/QUOTE]
[QUOTE=TIFIL;69403]yine sıkıştık bakalım ne tarafa kırılacağız...aşağı...[B]bence...[/B][/QUOTE]
[QUOTE=hexa;69404]Saat 17:00 de amerika'dan ISM İmalat Endeksi verisi gelecek önemli, aynı saatte bizimkiler enflasyonu açıklayacak. Dolar pariteye rağmen düşmedi eur-usd 100 pips yükseldi lakin dolar aynı demek ki dolar yükselmek istiyor. AyrıcaTCMB faiz indirimi gelebilir doları nasıl etkiler?[/QUOTE]
[QUOTE=abka;69444]imf anlaşmalarında endeks dibinden %80-90 yukarda tepe yapmışdır.hala kanmca şubat sonuna kadar imkb-100 de 38-40000 arasında tepe yapacagız sanırsam..zaten orta vadeli borsaların tekniğide bunu destekliyor..genelde imf anlaşmasının açıklandığı ertesi gün %15 lik yükselişlerle ralli biter..bence 34.000 kadar imf ile gidecegiz..açıklanınca %15 yükseliş ve 38-40 bin tepe olacak[/QUOTE]
[QUOTE=SEYYAH;69447]60 dk. sisteme uyduk LONG olduk 35.400 den.çivisi çıktı piyasanın de artık netcekseniz edin.sulandıra sulandıra bi hal oldu piyasa.[/QUOTE]
[QUOTE=hexen;69450]furkanim systems bende bole
5 dakk long signalde 15 dakk long signalde gun long signalde[/QUOTE]
[QUOTE=furkan;69452]benimde buna benzer gunlukler hala longta uzun vade sistemimde oyle 1tanesi shorta geçse rahatlıcam[/QUOTE]
[QUOTE=abka;69455]tamam arkadaşlar kestim..dow a baktınız mı?..30 dak. aşırı alımda..tamam bu önemli olmayabilir..ama aşırı alımda negatif uyumsuzlukla berlikte sat vermiş.şuanda dow a bakarsak kısa daha rahat gözüküyor..vob sistemim (15 dak) hala sat da...dolar sistem longda...ama 5 dak. tüm sistemler herhalde şimdi al dadır..[/QUOTE]
[QUOTE=hexen;69456]sindi nerdeyiz nolyor ?
ben neden flat ?
ben flat cunki yeni plan kurma yeresindeyiz
her harket icun deyisik plan olma gerek ... hemen diyer plan uygulama gerek benim planı asayadaki graf gore kurcayım
3 plan kurcayım
direnc yeresinden destek yeresinden malyet etceyim
sindi halen izliyorm
[IMG]http://img370.imageshack.us/img370/9770/subatck5.png[/IMG][/QUOTE]
[QUOTE=rcp;69459]Geri gelışlerde 34600 ve 34000 sevıyelerını alm fırsatı olarak dusunuyorum, ocak ayında şu ya da bu şekılde yukarı yonlu hareket edecek havası hakım, ralli olmasa bıle yukarıları zorlayan bır piyasa goreceğiz kanısı ıle...
Sayın hexen ın belırleyeceği sevıyelerı de merakla beklıyorum.[/QUOTE]
[QUOTE=parderi;69461]Hocam tamam destek ve direnc yeresi A ve B planı . Peki 3.cü plan nerde olacak.[/QUOTE]
[QUOTE=hexen;69464]sindi gonderdiyim halka yuvarlak yerde ben free trade edyorum
amma 3 ana trade strateji yapcayım
düsündüyüm plans ;
1.plan eyer hızla 37400 yeresine gider ordan short etceyim.. cunki ordan donme potans var
2.plan eyer 33600 yeresine hızla gider ordan long etceyim cunki ordan yukarya potans var..
3.plan bu dediyim yereler "37400..33600" 37400 üstesinde long tutcayım stop yeresi 37400 olcak eyer 33600 asayısı olur 33600 asayasında short tutcayım short stop 33600 yeresi olcak
benim flat (3/1 malyet 15 dakk system yonde)[/QUOTE]
[QUOTE=KUTERO;69466]30 dklık..
[IMG]http://img233.imageshack.us/img233/3177/vobsrx6.png[/IMG][/QUOTE]
[QUOTE=SEYYAH;69468]sabahtan beri YATAY gidiyoruz sayılır 300 puana falan sıkıştık ama APS feci şeklide artıyor +8.840 şu anda.kırılım yaklaşıyor.ama ne tarafa?[/QUOTE]
[QUOTE=BORSACIOZGUR;69470]VALLA DOW 8800 ü geçer mi açılışta. Hiç zannetmiyoruz ama du bakalım.. Dow çıkarsa bizimki de bu hafta 37400 yapar.
Bu arada iyice baktım kardemirler felan ne kadar ucuz kalmış öyle yaa. Neredeyse sermayesi kadar kar açıklayacak kardemir ,özsermayesi ,varlıkları felan da iyi. Kağıt 0,55 lira. Şaka gibi..[/QUOTE]
[QUOTE=bull market;69471]Dirence geldik çattık, saatlik grafik, net olmadı kusura bakmayın:, saygılar.
[IMG][URL=http://imageshack.us][IMG]http://img525.imageshack.us/img525/7749/platoonso7.jpg[/IMG][/URL][/IMG][/QUOTE]
[QUOTE=Astatin;69472]Geçen hafta başında dışarıdaki düşüşü tahmin edip, kısa pozisyon alanları yediler, bu hafta başı dışarıdaki yükselişe güvenip uzun pozisyon alanları yediler..Muhtemelen pek çok kişi çarpıldı ve flat e geçti..Yavaş yavaş kırılma noktasına yaklaşıyoruz..Bay Sazan'ın gurt taburları analizine de uygun bir durum...[/QUOTE]
[QUOTE=BORSACIOZGUR;69475]EURO/USD feci şekilde değer kaybediyo.
Fakat Piyasalar da halen artıda.. Bu hiç hayra alamet değil. Sıkı bir kırılma gelebilir. Günlük yüzde 4 lük yüzde 5 lik yüzde 6 lık hareket veya düşüşlere hazırlıklı olmalıyız..
Sermayenin hepsini birden götürür maazallah. VUUUUV....heyk[/QUOTE]
[QUOTE=KUTERO;69478]5 ve 30 dklık..
[IMG]http://img119.imageshack.us/img119/7606/vob2jh5.png[/IMG][/QUOTE]
[QUOTE=SEYYAH;69479]arkadaşlar eğer vaktiniz olursa [B]kapanıştan sonra[/B] ŞUBAT vade başından TAKAS koyabilir misiniz?
şimdiden teşekkür ederim.[/QUOTE]
[QUOTE=Vob Trader;69481]usta feci hastayım ya 40 derece ateşle yatıom ekranım kapalı öle vakit geciriom laptopla yorganın altında ama kısa olur gibi emtia ve euro usd hareketine göre[/QUOTE]
[QUOTE=truva;69483]HAZINE: IMF HEYETI, 8 OCAK 2009 TARIHINDEN ITIBAREN ANKARA'DA RESMI TEMASLARINA BASLAYACAK
-MATRIKS-
bu haber bile heyecan yaratmıyo
piyasalar uykuda[/QUOTE]
[QUOTE=SEYYAH;69484]sistem sinyali bi tarafa (şimdilik 35.400 LONG bekliyorum kapanışa kadar şort olabilrim sinyal ile) sesli düşünürsek bu DAX ve DJI kaç gündür yukarı yapıyor.pek mecalleri kalmadı gibi :(
en iyimser senaryo seans içi düzeltme yapıp yukarı dönebilirler bu da bana düşük olasılık geliyor.
yani sinyal dışında fikrimi sorarsanız SHORT taraf ağır basıyor gibi.kaldı 1 saat.[/QUOTE]
[QUOTE=KUTERO;69485]Aracı kurumumdan gelen mesaj..
--------------
[B]VOB uygulamaları için vergi muafiyeti 31/12/2008 tarihinde sona ermiştir.
2 Ocak 2009’dan itibaren gerçekleşen işlemlerden elde edilecek kazançlar üzerinden %10 stopaj uygulanacaktır. [U]Ancak ilerleyen günlerde uygulamada bir değişiklik olması durumunda geriye dönük düzenleme yapılacaktır[/U].[/B][/QUOTE]
[QUOTE=selçuklu;69486]uzun devam ... spot 60 min flama çizittirdi .. ralli ralli ralli .. :)[/QUOTE]
[QUOTE=TIFIL;69487]fdowun şu anki durumuna göre dow 8800 geçecek gibi duruyor,ama kalırmı bilemem..[B]bence...[/B][/QUOTE]
[QUOTE=KUTERO;69488]Vadelide de 30 dklıkta flama oluştu..:rolleyes:[/QUOTE]
[QUOTE=mersiyk;69489]sanırım onun hedefı 37000 lere denk geliyor dimi sn kutero[/QUOTE]
[QUOTE=KUTERO;69491]Direk boyu:34650-->35700 :1050
Kopma noktası:35550 desek
35550+1050=36600 diye hesapladım kabataslak..[/QUOTE]
[QUOTE=Astatin;69492]Ralli ralli ralli :)[/QUOTE]
[QUOTE=enorton;69496]Eğer bu vadeli yukarı gitmek istiyorsa son 15 dakika spot kapalıyken yukarıya kopmalı 36000 lere doğru :)
(Bi de tam tersi oluyormuş...)[/QUOTE]
[QUOTE=Astatin;69497]Şimdili umurumda değil.. Bi taraf olsun da flatim çünkü... Tuckleberry Finn olayina girmek için bekliyorum...
(Takıl beri fin, Tom Sawyer'daki haşarı Huckelberry Finn'in VOB için klonlanmış halidir)[/QUOTE]
[QUOTE=Sunrise;69498]enflasyon super geldi :)[/QUOTE]
[QUOTE=bull market;69501]Dolar kısa avantajlı, endeks kontratlarıda deirence ulaştı artık yarın düşerek açılır diyorum hertaraf short avantajlı oldu görülüyor, saygılar.[/QUOTE]
[QUOTE=sazan;69502]Biyomekanik sistem kendine tahsis edilmiş fonlarla sinyallere %100 uyumlu trade ediyor. (Yani psikolojisi yok, Arada bir etme yapma oğlum vs diyor ama nafile)
Subjectif fonlar (EW'ye göre subjectif) benim psikolojime bakıyor. Buradaki short subjectif fonda. Diğer taraftan mekanik sistemlerimden biri de short sinyalini ben shortlamadan 2 bar daha önce verdi.[/QUOTE]
[QUOTE=enorton;69504]sn catedral shortları tutuyor musun? Tamamen eski ayu hallerine döndün mü :)[/QUOTE]
[QUOTE=bull market;69503]Sonuçta endeksler daha fazla yukarı gidemyince shortlar kazançlı çıkar gibi bir beklenti yakışır ky ye:) saygılar.[/QUOTE]
[QUOTE=hexa;69505]Astatin gerçekten ralli mi bekliyorsun yoksa şaka mı ? :D Bull_Market, dolar yükselişe meylediyor sanki yahu? Ben DJI gece kapanış en iyi ihtimal % -1 diyorum (atıyorum elbette) :D
edit:: bu arada petrol yüne yükselişe geçti 44 doları geçti şimdi[/QUOTE]
[QUOTE=enorton;69507]Geceye uzun...[/QUOTE]
[QUOTE=torsion;69508]aynen geceye bende uzun
bu gece cooook uuuuzzzzuuuuuuunnnn olsun :)[/QUOTE]
[QUOTE=Sunrise;69509]uzun hafta sonuna uzun[/QUOTE]
[QUOTE=oğuzt;69510]ben flat girdim, dow tahminim 8704,53[/QUOTE]
[QUOTE=SEYYAH;69511]35.400 LONG (biraz kuşkuluyum). ama uyuyoruz efenim sisteme.kendimizi bazen kötü hissediyoruz bugün olduğu gibi ama yorum yapmadan uyuyoruz.nadiren atlıyoruz sistem dışına.fakat artık kırılma zamanı yakın olduğu için her sinyali sorgusuz sualsiz uymak gerekiyor.yapıştık PY nin yakasına :p
pazartesi açılışta SHORT derse beklerim bir sonraki barı onay gelirse 10:00 da SHORT'a dönerim.
bir arkadaş mümkünse vade başından beri TAKASI koyabilir mi?
teşekkür ederim,[/QUOTE]
[QUOTE=bull market;69512]Hexa bu doların aşağıya gideceğinden emin gibiyim, oda neden gibiyim, eur/usd düşecek ya, euro/ytl daha fazla düşmyecekse ondan, artık makas işini çözmek şans gibi bişey oldu, ama eur/ytl ne olur bilmem işte orasını, saygılar.[/QUOTE]
[QUOTE=selçuklu;69514]en iyisini yaptın patron .. görüş mesafesi çok azaldı ..long meyilliydim ama kapanışta sistemlerde farklı peryotlarda farklı sinyaller çaktığı için ... bende flat girdim ... pazartesi bakarız duruma ...
pazartesileri istatistiksel olarak borsalar yükselir .. .herkese iyi akşamlar. .... :))[/QUOTE]
[QUOTE=catedral;69516]Son pozisyonum 35.400 den uzun..ama emin olduğum bir pozisyon değil...[/QUOTE]
[QUOTE=SEYYAH;69522]yahu ne vardı şu hareketi biz açıkken yapsalardı be.hiç değilse biraz daha yukarıdan kapatırdık aşağı GAP yesekte daha az zarar oluşurdu be :p
vade başından beri TAKAS yok mu TAKAS :o[/QUOTE]
[QUOTE=enorton;69526]Bov %5 yukarda biz unuttuk böyle günleri :([/QUOTE]
[QUOTE=SEYYAH;69530]DOW [B][COLOR=blue]haftalık[/COLOR] [/B]MACD haziran 2008 den bu yana ilk kez AL konumuna geçmiş.LONG kaldım ama neredeyse hiç umudum yok bu LONG'lardan sanırım en iyisi FLAT kalmaktı.
çünkü pili tüketiyor bu namıssız aynı zamanda DAX'ta.maşallahları var ikisininde 60 dk RSI 21 TAVAN'a vurmuş daha nereye giderlerki bu halde?ve biz bi yol alamadık bunlar çıkarken.
hata mı ettik ne ettik LONG kalmaklan.e napıym ama sistem LONG diyordu.bu sistemde nasıl iş arkadaş ne yani şimdi git köprüden atla dese atlayacak mıyız :p
para etmeyecek bu LONG'lar üüü[/QUOTE]
[QUOTE=furkan;69531]375 den uzun sinyali veren sistemimi kınamıştım ama iyi yapmış tabi ben guvenemeyerek 500den anca uzunları açtım ve haftasonuna uzun girdim...uzun vade sistemini takip etseymişimm dertsiz tasasızz 3000puancık alıyormuuşuz[/QUOTE]
[QUOTE=ÖZGÜR EFE;69533]DOLARIN ALLAH BELASINI VERE
Dj bukadar öıkmışken fx de usd try hala çıkıyor...nemenem bişey anlamadım ama bu kısa dolarlar bi tarafımıza yapışacak...Allah verede sadece elimize yapışsa :)[/QUOTE]
[QUOTE=SEYYAH;69534]ya sevgili furkan kardeşim iyi diyon hoş diyonda iş bu namıssız do jonsun çıkmasıylan bitmiyorki.pazartesi sabah fdow -20/30 olduğu vakit sen bugünkü do jons yükselişini çöpe atıver gitsin oluyor.
anlatabiliyom mu? ben bundan tırsıyorum yoksa LONG olanlar için do jonsun yeşil olmasından daha güzel ne olabilir.lelele
ayrıyetten daha 2 koca saat varki bu namıssıza dansözlük için son 30 dk kafi geliyor.anlatabiliyom mu?
sevgiler canım kardeşim :)[/QUOTE]
[QUOTE=okansak;69535]downun son bır haftalık performasının ıyı olması
dışarda kar yağıyor
ayılar kış uykusunamı yattı acaba[/QUOTE]
[QUOTE=furkan;69537]evet doğru diyorsun ama oyle olsa bile bizim sistemler hala alda olucak o yuzden tutarım bu longları uzun vade sistemim sat verene kadar[/QUOTE]
[QUOTE=torsion;69541]cok ılgınc bır ruh halımız oldu ya uzundayız..
dow artıyor ertesı gun artacagımıza ınanmayıp fdow eksı acar dıyoruz, dow dusuyor ertesı gun fdow duser dıyoruz, dow artıyor fdow artıyor yok yok bız negatıf ayrıstık yurt dısından bagımsızız kesın duserız dıyoruz
aynı seyleri tam tersı kısacılar ıcın dusunun bu vob bızı darmadagınık ettı psikolojimiz bozuldu kesın ilac almak lazım ...[/QUOTE]
[QUOTE=hexa;69542]Dow burdan düşer sanki seyredelim bakalım :D[/QUOTE]
[QUOTE=Astatin;69543]ralli[/QUOTE]
[QUOTE=catedral;69544]He RALLİ.lelele[/QUOTE]
[QUOTE=torsion;69546]daha once 9025 ten dönmüş orayı gecememıs bakalım bu sefer gececekmı
ralliii.....[/QUOTE]
[QUOTE=SEYYAH;69547]efet ralli mümkünse yukarı yönlü olanından rica edeyim :p[/QUOTE]
[QUOTE=torsion;69549]ha gayret 9022[/QUOTE]
[QUOTE=catedral;69550]Aşağı olanına [COLOR="Pink"][SIZE="1"]şelale[/SIZE][/COLOR] diyoruz zaten sssttt..[/QUOTE]
[QUOTE=torsion;69552]9025 ı de gectı artık yukselecegıne ınanılımmı yaw[/QUOTE]
[QUOTE=torsion;69556]aman bırak son yarım saat bızdekı gıbı yatay kapasın buralarda kalsın belkı uzun bır aradan sonra %2-3 gaplı yukarı acarız bıraz kazanırız[/QUOTE]
[QUOTE=okansak;69558]bu gece suprız
oldu umarım son yarım saate bır şey değişmez[/QUOTE]
[QUOTE=catedral;69561]Obama parayı bastırııyomuşş:) RALLİ RALLİ[/QUOTE]
[QUOTE=SEYYAH;69569]+300 kapatsın bari ayıp yani buraya kadar aldılar o bakımdan diyorum :p[/QUOTE]
[QUOTE=okansak;69570]p.tesı umarım yuksek acar
azıcık hareket gelsın
uyuştuk[/QUOTE]
[QUOTE=furkan;69571]en yüksege yakın kapatmasın genelde boyle olunca futures - oluyor.. 9025 kapatsınn iiyidir[/QUOTE]
[QUOTE=SEYYAH;69577]9.125 kapatsa olmaz mı fazla mı açgözlülük etmiş oluruz :p
ama açız arkadaşım 1 aydır iliğimizi kuruttu PY namıssızı.tokatlayıp tokatlayıp duruyor milleti..boks.[/QUOTE]
[QUOTE=enorton;69584]5 Kasımdan beri ilk kez 9000 üstünde kapatıyor galiba dow...[/QUOTE]
[QUOTE=serkanyurttas;69601]Slm beyler aracı kurumu aradım bugün öğlen py 5000 long mus shortlara göre ilk 3 de dolarda sattaymıs 20000 kontrat[/QUOTE]
[QUOTE=serkanyurttas;69609]tam bi fiyasko nisan vadede aynı hareketler olmustu ve haziran kontrat 54300 nisan 54500 kapamıstı gün içi nisan 53100 leri görmüştü son yarım saat aldılar piyasayı o zamanda haziran düşen vademiz olmustu yani şubat düşmeliyiz ben 35250 subat kısa 34925 subat uzun ilk iş günü bakacaz artık simdide kısalmaya içim gitmiyor bakalım
SUBAT UZUNLARI TUTUYORUM SİSTEMİDE YAYINLIYORUM AMA BU VADEYI ASAGI BEKLIYORUM TETIKTEYIM 33556 ALTI SHORTLATIR BUGÜN İÇİN AMA AL VERDİĞİ YERDEN EN ÇOK GİTTİĞİ MESAFE PUAN BAZINDA 9700 PUAN 31800 AL VERME SEVİYESİ Bİ YÜZDE OLARAK İSE TAM YÜZDE 20 YANİ 31800 + 6400 [IMG]http://img515.imageshack.us/img515/9903/fffffffffuh0.jpg[/IMG]38200 DÖNÜŞ SEVİYESİ OLABİLİR SLMLR[/QUOTE]
[QUOTE=serkanyurttas;69635]bu arada vobun en esaslı tepkisi dipten yüzde olarak yüzde 39
o da 37600 lere falan gelıyor[/QUOTE]
[QUOTE=okansak;69646]avrupa son bır haftadan berı yukselışte
amerıkanın son yukselışı şuphelı geldı bana
acaba haber falanmı mı var?[/QUOTE]
-
-
[QUOTE=Nohamura;69733]isterseniz silmeyin ben diğer topiğe taşırım yarın tatil zaten bana[/QUOTE]
Sevgili Nohamura
Bizi hoşgördüğünüzü umarım.. Zıvanadan çıktık bu akşam.. Resaletttt..
Size zahmet olmazsa bu topiği tamamen imha edebilirmiyiz..
Zaten Vob la ilgili de pek bir şey yok.. En durgun günlerin yaşandığı dönem..
Kocaman özürlerimizle
-
[QUOTE=catedral;69740]Sevgili Nohamura
Bizi hoşgördüğünüzü umarım.. Zıvanadan çıktık bu akşam.. Resaletttt..
Size zahmet olmazsa bu topiği tamamen imha edebilirmiyiz..
Zaten Vob la ilgili de pek bir şey yok.. En durgun günlerin yaşandığı dönem..
Kocaman özürlerimizle[/QUOTE]
sn catedral biraz yoruldum ama mesajları diğer topiğe taşıdım . Kimseye ceza vermedim :) vermedim ama cezayı ben cektim. Forumun asan kesen moderatörü olmak istemiyorum.
Bu muhabbetlerin bezdiren günlerden kaynaklandığının farkındayım silmek yerine tatlı bir anı olarak kalmasını istedim.
[url]http://www.voborsa.com/forum/biri-geyik-mi-dedi-t5180.html?t=5180[/url]
-
[quote=Nohamura;69741]sn catedral biraz yoruldum ama mesajları diğer topiğe taşıdım . Kimseye ceza vermedim :) vermedim ama cezayı ben cektim. Forumun asan kesen moderatörü olmak istemiyorum.
Bu muhabbetlerin bezdiren günlerden kaynaklandığının farkındayım silmek yerine tatlı bir anı olarak kalmasını istedim.
[URL]http://www.voborsa.com/forum/biri-geyik-mi-dedi-t5180.html?t=5180[/URL][/quote]
Respectfully Yours :) İyi geceler Sn. Nohamura...bence doğrusu budur.. çünkü onlar hakikaten tatlı birer anı :) ..yine de recep e ceza verebilirdiniz:..::..: anlayışınız için teşekkürler, zahmet verdiğimiz için özür
-
-
Çok teşekkürler ve iyi sabahlar sevgili Nohamura:)
-
[quote=Astatin;69743]CIRCIR, iyi geceler :)[/quote]
Teşekkür ederim.
iyi geceler
-
[B]VOB-Şubat vade[/B]
Benim el uzun oynar..:)
[IMG]http://img78.imageshack.us/img78/8274/vob300102gfn0.png[/IMG]
[IMG]http://img223.imageshack.us/img223/9964/vob300102yoo4.png[/IMG]