-
[quote=ttcetinkaya;153982]Arkadaşlar sayfayı her defa refresh etmeden sayfanın kendini yenilemesi için hangi ayarları yapmam gerekiyor ? teşekkür ederim[/quote]
Firefox kullanırsan bazı ekleme programlar yenilemeyi otomatiğe bağlayabiliyor. Ama sen yazı yazarken sayfayı yenileyip yazdığını silerse şaşırma....
-
[quote=ttcetinkaya;153982]Arkadaşlar sayfayı her defa refresh etmeden sayfanın kendini yenilemesi için hangi ayarları yapmam gerekiyor ? teşekkür ederim[/quote]
öyle birşey mümkün değil bildiğim kadarıyla..üstüne birde metastock kullanıyorsan vay haline..5 dakikada bir data indir, forumu refreş et v.b. zor iş beaa
-
[quote=Astatin;153986]öyle birşey mümkün değil bildiğim kadarıyla..üstüne birde metastock kullanıyorsan vay haline..5 dakikada bir data indir, forumu refreş et v.b. zor iş beaa[/quote]
Autohotkey diye bir program var. Windows'dak birçok şeyi otomatize edebiliyor. Belli aralıklarla programları aktive edip istenen menüleri açtırıp düğmelere bastırabiliyorsunuz. Ben bazı işleri otomatize etmek için kullanıyorum, çok memnunum. Basit de bir programlama dili var. Sizin bu veri aktarım işini ben yapsaydım mutlaka Autohotkey ile otomatiğe bağlamanın bir yolunu bulurdum. Tavsiye ederim.
-
matrikse göre opt edilip hazırlanmış sistem metastock da farklı sonuçlar veriyor ilginç...
-
ısının..
[quote=Astatin;153983]275 flat..3 kontratta 125 puan..peee paraya bak beaaa :)[/quote]
Isınma turların iyi gidiyor, darısı eski kontratlara, hadi hayırlısı.. :..:
-
Ekim Kontratı
[B]GEDİK YATIRIM'dan..
Dirençler : 64350, 65225
Destekler : 61525, 61000[/B]
YORUM :63.550 hedefine dün ulasan kontrat oldukça kuvvetli bir görüntü çizmektedir.62.625 seviyesi bugün için ana destek konumundadır.Gelebilecek muhtemel satıslar alım yönünde fırsat olarak değerlendirilmelidir.[I][U][B]Kısa vadeli trendin asağı dönmesi için[/B][/U][/I] 61.500 altında günlük kapanıs , orta vadeli trendin asağı dönmesi için 57.950 altında haftalık kapanıs gerekmektedir.
-
-
63500 den longa döndük hayırlısı kol bacak bıraktık valla
-
-
[QUOTE=selçuklu;153992]zero işlem long devam ..[/QUOTE]
bende 63.300 den az biraz longa cesaret edebildim patron..:o:o
-
Dolar Ekim..
[B]GEDİK YATIRIM'dan..
Dirençler : 1.5150, 1.5000
Destekler : 1.4880, 1.4845
[/B]YORUM :Kısa vadeli trendi asağı dönen kontratta 1,4900 seviyeleri direnç haline geldi.1,4640 altında kapanıs halinde satısların 1,4500 aylık desteğine kadar sürmesi beklenebilir. [B][I][U]Kısa vadeli trendin yukarı dönmesi için [/U][/I][/B]1,4900 üzerinde günlük kapanıs , orta vadeli trendin yukarı dönmesi için 1,5150 üzerinde haftalık kapanıs gerekmektedir.
-
700 den 1 dene şort :) thomas trade