700 kısa stop 64 üstü .. şelale
Printable View
700 kısa stop 64 üstü .. şelale
endeks 100 50.000 i kolay geçemeyecektir gerçi... longlar için bugün stresli bir gün olacak gibi...
küskübar .. hehe:)
63750 hayırlı uğurlu olsun cümleten geçmiş olsun ..
625, 550, 500 den az pilav parça parça şort...LAROSSSSS aşkına :)
2/5 şort oldu..
[QUOTE=Astatin;154003]2/5 şort oldu..[/QUOTE]
astatin .. küsküleyelim %5 düşsün .. a* .. :):)
günaydın arkadaşlar,kolay gelsin !
3/5 şort oldu..sistem satda değil ama..yemişim sistemi..400 puana stoplarız ama kar gelirse büyük olur...
[quote=jerfin;154000]endeks 100 50.000 i kolay geçemeyecektir gerçi... longlar için bugün stresli bir gün olacak gibi...[/quote]
stres yapmak isteyen için her pozisyon streslidir:)))
stopu yükselttim .. 80,000 stoploss kısa devam .. uzlaşalım .. hayırlı uüurlu olsun .. :D
[quote=selçuklu;154004]astatin .. küsküleyelim %5 düşsün .. a* .. :):)[/quote]
inşallah patron..elini korkak alıştırma olmuşken %10 olsun patron..ama açıkcası sistem de histem de satta değil..tepe avcılığı yapıyosss sanki :) DAX klasik yükseliş sonrası realizasyonunu yapıyor..bizim şortlar patlayabilir
[quote=Strategist;153987]Autohotkey diye bir program var. Windows'dak birçok şeyi otomatize edebiliyor. Belli aralıklarla programları aktive edip istenen menüleri açtırıp düğmelere bastırabiliyorsunuz. Ben bazı işleri otomatize etmek için kullanıyorum, çok memnunum. Basit de bir programlama dili var. Sizin bu veri aktarım işini ben yapsaydım mutlaka Autohotkey ile otomatiğe bağlamanın bir yolunu bulurdum. Tavsiye ederim.[/quote]
Matriks gold'da metastock a 5 dklık otomatik aktarım özelliği var mı?Bir süre kullanmıştım matriks ama tam olarak hatırlamıyorum otomatik aktarıyor mu, aktarmıyor mu?