Tepeleri yakalamak gibi olmaması gereken bir işe kalktık yawf.. Neyse en kötü stoploss'dan stoplarız... :)
Daha en kısa vadeli sistemim bile şort vermedi... :'(
Where is the "küskü bar" yeah...
Printable View
Tepeleri yakalamak gibi olmaması gereken bir işe kalktık yawf.. Neyse en kötü stoploss'dan stoplarız... :)
Daha en kısa vadeli sistemim bile şort vermedi... :'(
Where is the "küskü bar" yeah...
Herkese günaydın...64.000 civarı satış gelebilecegi beklentime istinaden 63.500-63.700 aralıgından parça parça LONG'ları kapattım...Alttan yerine koymak için izlemedeyim...Eger sistemlerimi SAT'a geçirecek kadar güçlü bir satış gelmezse gerilemelerde tekrar LONG açmayı düşünüyorum şimdilik...Hepinize bol kazançlar...
80000 stop iyiymiş patron.. :) bende o kadar sabır yok..yazmasına bile yok :)
[quote=flexy;154010]Matriks gold'da metastock a 5 dklık otomatik aktarım özelliği var mı?Bir süre kullanmıştım matriks ama tam olarak hatırlamıyorum otomatik aktarıyor mu, aktarmıyor mu?[/quote]
5-60 ve gün oto aktarım yapmaktadır, en azından bendeki :..:
[quote=selçuklu;154008]stopu yükselttim .. 80,000 stoploss kısa devam .. uzlaşalım .. hayırlı uüurlu olsun .. :D[/quote]
patron 80,000 i geçerse 80,025 i görür demedi deme .lelele
[B][FONT=Arial TUR][SIZE=2][COLOR=red][COLOR=red][FONT=Arial TUR][B]Raporun Linki:[/B][/FONT][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [FONT=Arial TUR][SIZE=2][COLOR=blue][COLOR=blue][FONT=Arial TUR][URL]http://www.garantiyatirim.com.tr/arastirma_raporlari/GB_071009.pdf[/URL][/FONT][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[B][FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=red][COLOR=red][FONT=Arial][B]Yorum[/B][/FONT][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]
[FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=black][COLOR=black][FONT=Arial]IMF ile anlaşma beklentilerini dün fiyatlamaya başlayan IMKB’de iyimserliğin bugün de sürmesini ve endeksin kritik 50 bin seviyesini aşmak üzere yukarı yönlü hareketine devam etmesini bekliyoruz. [/FONT][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=black][COLOR=black][FONT=Arial]Başbakan Erdoğan, IMF-Dünya Bankası yıllık toplantıları bittikten sonra IMF ile görüşmelerin devam edeceğini belirtti. Erdoğan’ın gelir idaresi konusunda IMF ile anlaştıkları yönündeki açıklamaları sonrası, piyasalarda IMF ile kısa süre içinde yeni bir stand-by imzalanacağına yönelik beklentiler güçlenmiş durumda. Hazine’nin başarılı ihaleleri sonrası dün %7.60 bileşik ile tarihi dip seviyelere gerileyen gösterge faiz, IMKB’yi de başta banka hisseleri olmak üzere oldukça olumlu etkiliyor. [/FONT][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=black][COLOR=black][FONT=Arial][U][B]ABD borsaları kapanışından sonra açıklanacak Alcoa bilançosu ile (beklenti hisse başı 12 cent zarar) bugün ABD’de 3. çeyrek bilanço dönemi başlayacak. [/B][/U]İlk iki çeyrekte beklentilerden daha iyi gelen şirket bilançoları yurtdışı borsalardaki toparlanmayı desteklemişti. Global piyasalar önümüzdeki birkaç hafta ABD’de açıklanacak 3. çeyrek bilançolarına odaklanacak.[/FONT][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT]
Kolay gelsin arkadaşlar.
Bu gün düzeltme günümüdür. ?:D
[QUOTE=mozkan;154015]patron 80,000 i geçerse 80,025 i görür demedi deme .lelele[/QUOTE]
ordan uzarım abi bende .. hehe :D:D
[quote=parderi;154017]Kolay gelsin arkadaşlar.
Bu gün düzeltme günümüdür. ?:D[/quote]
4.600 puanlık düzeltme bekliyorum. :D
63.750 tepe, 63.200 dip. Hangisini önce kırarsa o yöne doğru en az 300-400 puan devam etmeden durmaması lazım. Tetikte bekliyorum...
[quote=BORSACIOZGUR;154018][B]Geri kalan longlar 63475 şimdi satıldı[/B]. Sıfır kontrat..
[/quote]
Niye böyle oldu. IMF anlaşması kesin değil mi? Bu borsa 80.000-90.000'leri görmeyecek mi? Neden flat?
yuaw şaka gibi GARAN ın 2007 zirvesi 6.30 filandı...şu an 6.05 mal oraya geldi be...
0.25 krş daha alırlarsa GARAN krizi sıfırlayacak...