[quote=ordi;154032]BU DÜZELTME HİSSİ Mİ?:confused:[/quote]
Yok kardeş his mis yok. ümit sadece. fukaranın ekmeği ümit.
Printable View
[quote=ordi;154032]BU DÜZELTME HİSSİ Mİ?:confused:[/quote]
Yok kardeş his mis yok. ümit sadece. fukaranın ekmeği ümit.
Farkettim ki şu an uzun süredir ilk kez tüm portföyüm flat. Elimde bir tane bile sözleşme yok. Kendimi kuş gibi hafif hissediyorum. Ne güzel bir hismiş ya....
:..:
dax bozuyo bizi
Bugün açıldığı gibi kaparsa şaşırmam :) Küskü şow gün içi değilde ersei gün olsa açılışta şöle :)
[quote=Strategist;154038]Farkettim ki şu an uzun süredir ilk kez tüm portföyüm flat. Elimde bir tane bile sözleşme yok. Kendimi kuş gibi hafif hissediyorum. Ne güzel bir hismiş ya....
:..:[/quote]
sakın bozma 3-5 gün tadını çıkar..
long dewam bin puanda bu pozdan yeriz tamam oluruz
[quote=tırtıl;154042]long dewam bin puanda bu pozdan yeriz tamam oluruz[/quote]
Long sakat buralardan flat kalsan daha iyi ama sen bilirsin genede.
63250 den [B]sistem sat [/B]dedi...kısaldım..en fazla çarpılırım..
:)))[quote=abka;154044]63250 den [B]sistem sat [/B]dedi...kısaldım..en fazla çarpılırım..[/quote]
Aşağı çakacaklar hazırlık yapıyorlar.:)))
[QUOTE=BORSACIOZGUR;154018][B]Geri kalan longlar 63475 şimdi satıldı[/B]. Sıfır kontrat..
No short never. Shortun çok tehlikeli olduğunu düşünüyorum.. Bi haber anında tahtayı tek kalemde çizerler ve [COLOR="Blue"][B]stop bile çalışmaz.[/B][/COLOR]..[/QUOTE]
Emir fiyatını Piyasa seç. Şartlı Emirden de stop yeri için şart fiyatını yaz. O stop çalışmazsa git aracı kurumu bombala....boks.
imf anlaşması gibi [B]olaganüstü marj meydana getirecek [/B]hareketi sistemlerden gizleyemezsiniz...
tüm büyük hareketlerde sistemler haklı çıkar..
27 nisan muhturası,akp kapatılmama davası vs...
sinyal geldi.. 63200'den 1/7 kısa.. şelale.. üvvvvvv.. :..: