-
[quote=Astatin;452671]hay skilachi..350 den long açtım..baktım 93000 çalışıyo, yazdım pivot seviye 93475 e kavırmaları...93200 gördü geri döndü ipnur..breh be..kaldı lonklar elde:p fiyat 375 e geri geldiy ala...du bakalım..surf traderın bu kadar aç gözlü olmaması lazımdı..neyse..du bakalım..tekniği itibariyle feritos başgandan sıkı birhareket bekliyorum...93475 den almayan belki 94000 den alır...yada istoplarız..üğwk[/quote]
daha gidecek ama 93000 filat...650 pian bereket versin
-
[quote=Astatin;452673]daha gidecek ama 93000 filat...650 pian bereket versin[/quote]
çift enstüman sıkıntılı
ONS kapadim ekranı satilan satildi
alinmak için bekler
bendede maliyet yarım poz 930xy oldu
yurtdişina dikkat korele gitmeliyiz yurtdişi ile
-
[quote=Astatin;452673]daha gidecek ama 93000 filat...650 pian bereket versin[/quote]
uzun devam. 97000 lere giden yolaydınlanmaya başladı. :D.lelele
-
[quote=tutku;452675]uzun devam. 97000 lere giden yolaydınlanmaya başladı. :D.lelele[/quote]
Algım LONG
aklım Kurt Ağabeyden ayrılmak avlanmak olur der
:)
de hadi yukari b bitti ise şimdi c lemeyiz
-
[quote=tutku;452675]uzun devam. 97000 lere giden yolaydınlanmaya başladı. :D.lelele[/quote]
Olabilir hatta 99000 bile olabilir..eğer haftalıkdaki taa bilmem kaç yıl öncesinden gelen yükselen trend kırılmayaydı ben de taşırdım lonkkklları...amma gıllı trader olarak:p lonkla olan hukukum vur kaç temellidir
-
2 seçeneğimiz var sanırım ya 5. dalga için yeni TEPE ki 5.3 bitmek üzere bu durumda
yada w çiktik x.b yukari bitmek üzere ve x.c için 90000 ler gelir spotta
ben 2. ye oynadim ve zaman olarak bugün 2. seans ile yarın öğle saatleri arasında bitmesini bbeklerim
1. olursa da cephane bekler kenarda ne zaman biter sanırım gün sonu/yarın açiliş ile biter
kısaca dananın kuyruğunun kopuş zaman sürecindeyiz
-
[quote=Astatin;452677]Olabilir hatta 99000 bile olabilir..eğer haftalıkdaki taa bilmem kaç yıl öncesinden gelen yükselen trend kırılmayaydı ben de taşırdım lonkkklları...amma gıllı trader olarak:p lonkla olan hukukum vur kaç temellidir[/quote]
93750 civarı formasyon yukarı kırılırsa kat edecek oldukca yolumuz var demek lazım.:)
-
[quote=tutku;452679]93750 civarı formasyon yukarı kırılırsa kat edecek oldukca yolumuz var demek lazım.:)[/quote]
olabülür..velakim gerekçesi ne olur veya ne zaman olur bilmiyorum ama ben yine sert bir ters parende bekliyorum..tabi bunu 97000lere çıktıktan sonra yaparsa daha rahat oluruk..malum slow trader olarak ben, son dip tepe mesafesinin belirli bir yüzdesine istop marjı olarak kullanıyorum:p
-
[quote=altay;452676]Algım LONG
aklım Kurt Ağabeyden ayrılmak avlanmak olur der
de hadi yukari b bitti ise şimdi c lemeyiz[/quote]
kurt üstat gelsede yön hedef tayin etse süper olurdo:).
-
[quote=Astatin;452680]olabülür..velakim gerekçesi ne olur veya ne zaman olur bilmiyorum ama ben yine sert bir ters parende bekliyorum..tabi bunu 97000lere çıktıktan sonra yaparsa daha rahat oluruk..malum slow trader olarak ben, son dip tepe mesafesinin belirli bir yüzdesine istop marjı olarak kullanıyorum:p[/quote]
usd xu100 zaman analizi 5 temmuzu önemli gün olarak çıkarmış. :)
-
[quote=tutku;452682]usd xu100 zaman analizi 5 temmuzu önemli gün olarak çıkarmış. :)[/quote]
hee bak şimdi o zaman..Malum ABD doğum günü 4 Temmuz...Bu ortamda doğacak olan ancak Ayu dur...Demek 4 Temmuz gecesi DOW a kayacaklar..Ertesi günde burayı oyacaklar (5 Temmuz) dimmeki:p) teknik, taktik, timeik, metafizik her şey oturdu yerli yerine:D
-
dax kızı elbet artıdan eksiye dönecek fekat bizimk, needecek meçhul