seansı xu100 ü çok kritik bi yerde kapatacaklar..
Printable View
seansı xu100 ü çok kritik bi yerde kapatacaklar..
Patron,
Aşağıda 9 harfli kurumun fotografı var :) Şu %1.7 ters yediği bir yer varya.. sistemler için kabul edilebilir bir ters ama, olurda o bug'ı çözersem, bu 9 harfli kurumu, harf sayısının önemli olmadığı bir kuruma 2 milyon dolara satıp (misal IYM) :) bir yalı satın alayım diyorum...:..::..::..:
[IMG]http://i34.tinypic.com/2mq6f5d.jpg[/IMG]
[quote=YAVUZHAN;154075]ciddi bir uğraş var 63 bini terketmemek için..
5 dk lık periyot satışa geçmeye çok yakın..[/quote]
Terkederse başına ne geleceği .dngtahmin ettiğinden tutunmaya çalışıyor ama uzakttıkça uzatıyor ama yakıtı tükeniyor ne kadar rölantide olsa ...
e yakıt tükenince ne olur :) :::.lelele:dü:
GLDTR 48TL olmuş.
Geçenlerde komşuyu çevirmiştim sarraf yolundan 46,40tan almıştı. Şimdi satsa kazancı var ama sarraftan alsa %10 alım satım farkı ödeyecekti. Kendinizin eşinizin dostunuzun yatırım amaçlı altınlarını sarraflardan GLDTR fonuna çkerseniz %10luk alım satı ödemezsiniz.
[QUOTE=fikrisent;154079]Terkederse başına ne geleceği .dngtahmin ettiğinden tutunmaya çalışıyor ama uzakttıkça uzatıyor ama yakıtı tükeniyor ne kadar rölantide olsa ...
e yakıt tükenince ne olur :) :::.lelele:dü:[/QUOTE]
en yakın akaryakıt istasyonundan en az 100TLlik yakıt alır kampanyaya katılır. .dng
Way Canına patronajlar,
Günlük sistem getiri eğrisinde ççooookkk net bir obo VAR.. ÜSTELİK OMUZLARI FİYATLA nu...LA BU SEFER SONMU? SONMU SARUMAN DE BANA? yapacağının hepsi bumuydu....
Konu dışı: EFG batsın 1 milyon çiçek açsın
Sistem SAT verdi mi Asti?
Buarada dün de fake yemiş galiba sistemin, benim eski sistem de dün 200 puan kaptırdı...
5 dk lık sat verdi..
son işlemde 3550 puan kazandırdı ki böyle bir performansın hemen arkasından gelen sinyalin çarpma ihtimali yüksek..
[IMG]http://i38.tinypic.com/euk39l.gif[/IMG]
[quote=enorton;154084]Sistem SAT verdi mi Asti?[/quote]
yes 12:15 bar kapanışı ile sistem küskü dedi..
[quote=VOBiX;154081]en yakın akaryakıt istasyonundan en az 100TLlik yakıt alır kampanyaya katılır. .dng[/quote]
Yawf şoförü demeyi unuttum o da sarhoş...hafiften...bir de araban gelen geçen hatunları kesiyor...
E Vobix kaptan sence bu şoför en yakın istasyonu bulabilir mi? .lelele
larossian abi kocaoğlan ne durumda ?
bu arada heyetlerin ülkeyi terk etmesinin ardından imf ile ilgili hükümet kanadından yine şartlarımız kabul edilirse türünden açıklama gelirse burası çarşamba pazarına döner..