-
İlk seans 63.150'den short girdim, 62.900'den çıktım. Uzun vadeli yön belli olana dek böyle tırtık modundayım artık... 150 puan senin, 200 puan benim... Sıfıra yakın risk, ufak ama garanti getiriler... Başka türlü yaparsam çarpılıyorum bu aralar, tecrübeyle sabittir... :)))
-
İlk seans hareketsiz geçti ama hacim oldukça yüksek. Pala'nın sıkıntıdan uyutma taktiğine düşmeyelim, 14:00'den sonra her an patlama gelebilir....
-
ZystemS...
[B][COLOR=Magenta]Greed_Fear[/COLOR] 60 dk.lıklar (n=3 ve n=12) 05.10-14:00'ten beri LONG..
Semboller de Greed_Fear'la aynı zamandan beri AL'da..[/B]
[B][COLOR=Green]
[COLOR=RoyalBlue][U]Semboller[/U][/COLOR]
A (Al)[/COLOR][/B] sembolü : [B][I]Cross(c,mov(C,15,S))[/I][/B]
[B][COLOR=Red]S (Sat) [/COLOR][/B]sembolü : [I][B]Cross(mov(C,15,S),c)[/B][/I]
-
[quote=selçuklu;154102]075 long son pozum .. 1-5 alda .. ralli olabilir .. longlar gol olabilir .[/quote]
Kimin kaleye selçuklu kaptan :) ::: Kendi kalene değil ise kaleye gecek de gol yemeyelim... .boks.
-
kolay gelsin bir fatura yatıramdık kodumunun iosbsinde
-
[quote=BORSACIOZGUR;154108]Benim dışarı çıkmam gerekiyor. Mal almak için gprs ten [B]takip edeceğim[/B] bekleyeceğim.. [U]Py ya okuyun üfleyin ne çok insin ne çok çıksın[/U]..
[B]Buralarda daha fazla GÜÇ toplasın[/B].. Hatta biraz aşağıya gelsin ki ucuz mal alalım. Şu anki yüzde 20 long kesmiyor. Yarın görüşürüz.
Herkese bol kazançlar. Şanslı bir gün dileği ile.[/quote]
Peki patron..kom.kom.kom.kom
-
[QUOTE=BORSACIOZGUR;154108]Benim dışarı çıkmam gerekiyor. Mal almak için gprs ten [B]takip edeceğim[/B] bekleyeceğim.. [U]Py ya okuyun üfleyin ne çok insin ne çok çıksın[/U]..
[B]Buralarda daha fazla GÜÇ toplasın[/B].. Hatta biraz aşağıya gelsin ki ucuz mal alalım. Şu anki yüzde 20 long kesmiyor. Yarın görüşürüz.
Herkese bol kazançlar. Şanslı bir gün dileği ile.[/QUOTE]
hadi selametle ..yöneticilere selam söyle..heheheh :D:D
-
[quote=selçuklu;154111]hadi selametle ..yöneticilere selam söyle..heheheh :D:D[/quote]
Bilmem kaç harfli kurum dimi..lelele.lelele
-
63050 den 2/10 short hayırlısı
-
hadi asteton patron .. millet seni bekliyor .. başlasın şenlik ..
-
Pala hafiften hafiften düşürüp mal topluyor. 14:00'den sonra fezaya seyahat mi var acep????
-
[quote=V.O.B;154112]Bilmem kaç harfli kurum dimi..lelele.lelele[/quote]
Ben yeniyim ya espiriyi kaçırıyorum hep fransız kalıyorum... Özgür Borsacı bu bilmem kaç harfli kurumda mı çalışıyormuş... .kom