[quote=security;154133]63050 den açtığım shrt ler 825 den kapayıp
975 den bir kez daha shtr vurun palaya[/quote]
poz 700 den kapandı bekleme
Printable View
[quote=security;154133]63050 den açtığım shrt ler 825 den kapayıp
975 den bir kez daha shtr vurun palaya[/quote]
poz 700 den kapandı bekleme
[quote=fikrisent;154138]Çok yerinde bir tespit... da ABD'yi umarım Koç temsil etmiyordur :) zira o da Doğan'ın ağa babası...[/quote]
bilmem okudunuz mu babası deyince aklıma geldi
[url]http://yansiklopedi.org/wiki/Ayd%C4%B1n_Do%C4%9Fan[/url]
63250 den sistem sat vermişti..o zamandan kısa devam..
ekstralara mama yokmuş
sabitlerle devam
[QUOTE=abka;154132]DOGAN gurubu mevta oluyor...dikkat..5 milyar dolar..dehşet ceza..
bu ceza pek çok kimseye göre(vergi uzmanları) tamamen haklı olarak kesilmiş...
son 3 yılda ülke tarihinde görülmeyen trentler ,değişimler görüyoruz..
--ergenokonde tutuklanaların gücüne bakın..
--doların ,global krize ragmen hala 7 yılki fiyatlarda oluşuna bakın...
--citibnk,gm batmasına ragmen dim dik ayakta olan ve en tepeye yakın yerde olan İMKB ye bakın...
--açılım ile ülkenin tüm komşularıyla saygılı ilişki kuracak dizeye gelmesi..
--içerdeki statükonun cüce kalması...
--heterojen toplumlardaki ,halkları tahrik eden sloganların silinecek noktaya gelmesine bakın...
-- hiçbir kurumun doğmatik olmadığının anlaşılması vs vs...
bunların hiç biri 7 sene önce düşünülemezdi...helallllll+.+.+.
imkansızlar oluyorsa,ben artık doğanında batabileceğine inanmaya başladım...[/QUOTE]Bu gibi konuları bir kaç önceden takip etmek için Kurtlar Vadisi Pusu'yu izlemeniz yeterli. Adamalr Savunma Müşteşarlığını bile hükümetten önce kurdular dizide.
[QUOTE=Strategist;154129]62.800'e iki kez dokunarak çift dip yaptı. Teknik analiz denen ve kayıplarımın çoğundan sorumlu olan alçak bilim dalı çıkması lazım diyor... :)))[/QUOTE]
Yanlız fiatlar asağı indigatorlerden daha hızlı gidiyor biraz daha stabilize olması lazım ondan sonra
[QUOTE=VOBiX;154145]Bu gibi konuları bir kaç önceden takip etmek için Kurtlar Vadisi Pusu'yu izlemeniz yeterli. Adamalr Savunma Müşteşarlığını bile hükümetten önce kurdular dizide.[/QUOTE]
daha önce kurtları seyretmezdim..senaryosu bana uçuk,fazla hayalci ve ülkemize uzak görürdüm...
ama bu gelişmelerden sonra en favori dizim oldu..yahu herşey gercek..
Sazan 62.5'den Long açar. Saatlikte 62.75 seviyesi (sabahki grafikte verdiğim) altında olmamıza ragmen, henüz saatlik kapanış gerçekleşmedi. (Dolayısıyla hala yükseliş senaryosu)
[QUOTE=VOBiX;154145]Bu gibi konuları bir kaç önceden takip etmek için Kurtlar Vadisi Pusu'yu izlemeniz yeterli. Adamalr Savunma Müşteşarlığını bile hükümetten önce kurdular dizide.[/QUOTE]
Bir kesim KV yi şiddet içeriyor, çocuklara kötü örnek oluyor diye eleştiriyor ve görmezden geliyor ancak onlar gündem yaratıyor... Ve çok çok ilginç bir dizi, eski bölümlerini tekrar izliyorum o kadar çok şey var ki önceden bildikleri... mesela 22 Temmuzda erken genel seçimi bile 1 yıl öncesinden söylemişler...
[COLOR=black][quote=VOBiX;154145]Bu gibi konuları bir kaç önceden takip etmek için Kurtlar Vadisi Pusu'yu izlemeniz yeterli. Adamalr Savunma Müşteşarlığını bile hükümetten önce kurdular dizide.[/quote][/COLOR]
[COLOR=black][/COLOR]
[COLOR=black]Memlekette Savunma (Sanayi) Müsteşarlığı var ama yıllardır... ::::D.lelele[/COLOR]
[URL="http://www.ssm.gov.tr"][COLOR=black]www.[B]ssm[/B].gov.tr[/COLOR][/URL][COLOR=black] [/COLOR]
[COLOR=black][/COLOR]
[COLOR=black].komda işlevi farklı işte...To.Ko.Ba şkan [/COLOR]
Tam 63700 den shortlanırmış :D İş işten geçtikten sonra demesi ne kadar kolay değil mi...
[QUOTE=fikrisent;154150][COLOR=black][/COLOR]
[COLOR=black][/COLOR]
[COLOR=black]Memlekette Savunma (Sanayi) Müsteşarlığı var ama yıllardır... ::::D.lelele[/COLOR]
[URL="http://www.ssm.gov.tr"][COLOR=black]www.[B]ssm[/B].gov.tr[/COLOR][/URL][COLOR=black] [/COLOR]
[COLOR=black][/COLOR]
[COLOR=black].komda işlevi farklı işte...To.Ko.Ba şkan [/COLOR][/QUOTE]
[url]http://www.turktime.com/default.asp?page=haber&id=54709[/url]