-
[quote=enorton;154151]Tam 63700 den shortlanırmış :D İş işten geçtikten sonra demesi ne kadar kolay değil mi...[/quote]
sabah yazdım..ben 700 den 1 dene şortlamıştım :) laross a destek için...:cool: thomas lık mikatrda..
Bu arada TOKOBA Başkan olmuş.hayırlı olsun..Pardaon TOKOBAŞKAN olmuş :)
-
62600 den 20 dk lıkta satışta..
-
internet kesildi terste kaldım .. telefonlaemir vedim gene terste kadım .. internet geldi .. bür sürü alsat falan derken .. kısacası .. içine ettim bugnkü karın . zarara geçtim .. a* ..
-
[QUOTE=Astatin;154153]sabah yazdım..ben 700 den 1 dene şortlamıştım :) laross a destek için...:cool: thomas lık mikatrda..
Bu arada TOKOBA Başkan olmuş.hayırlı olsun..Pardaon TOKOBAŞKAN olmuş :)[/QUOTE]
Ağustosun ilk 20 gününde gördüğümüz 4000 puanlık geniş bant olsun istiyorum, çok şey mi istiyorum :) Şu sistemcilerin biraz yüzü gülsün yaw...
-
Saygıdeğer Hellim Hanım namıdiğer Hellim Fairgirl;
Bizim forum-cek bir talebimiz vardı. Hani şu nick lerin altına birde sıfat yada edişınıl lakap koymak şeklinde. Tamam tamam forumun değil ben ve selçuklunun talebiydi. Siz de teşekkür etmek suretiynen teklifimize sıcak bakmıştınız diye anladık. Nedir güncel durum?
Evet 5 dakikayı tutmaya başladım..300, 299, 298 ......
-
tüyo ile ilgili bir yorum da ben yapayım.
bir haberi sen biliyorsan, o haberden para kazanılmaz.
çünkü sen zurnanın son deliğisin.
mal, zurnanın son deliğine satılır! ve bu malın satılması için alıcıya bir sebep gerekir.
biz o sebebe "tüyo" diyoruz. :..:
-
[QUOTE=selçuklu;154155]internet kesildi terste kaldım .. telefonlaemir vedim gene terste kadım .. internet geldi .. bür sürü alsat falan derken .. kısacası .. içine ettim bugnkü karın . zarara geçtim .. a* ..[/QUOTE]
Abi dün de benim başıma geldi, adamlar tak diye kesiyo... Ne kesiyon tavuk mu kesiyon, internette işi gücü olan var .dng Kesin vınn falan almak lazım yedekte durmalı...
-
[quote=selçuklu;154155]internet kesildi terste kaldım .. telefonlaemir vedim gene terste kadım .. internet geldi .. bür sürü alsat falan derken .. kısacası .. içine ettim bugnkü karın . zarara geçtim .. a* ..[/quote]
bozma moralini patron,toparlarsın..
-
[quote=selçuklu;154155]internet kesildi terste kaldım .. telefonlaemir vedim gene terste kadım .. internet geldi .. bür sürü alsat falan derken .. kısacası .. içine ettim bugnkü karın . zarara geçtim .. a* ..[/quote]
valla bana internet kesintisi deme.
bu dangalaklar bu ülkeye yaptıkları inşai yatırımın 100'de birisini internet altyapısına ayırsalardı, ay istasyonu ile internet bağlantısı kuran ilk ülke olurlardı.
ama vizyon, beyin, gelecek de bir gün gelecek düşüncesi yok işte. anca vitrin.
ülkemin internet bağlantısına özeneceğim aklımın köşesinden geçmezdi.
bakalım şu hayat bize daha neler gösterecek. :)))
-
[quote=enorton;154159]Abi dün de benim başıma geldi, adamlar tak diye kesiyo... Ne kesiyon tavuk mu kesiyon, internette işi gücü olan var .dng Kesin vınn falan almak lazım yedekte durmalı...[/quote]
benim büro bursanın en işlek 2 caddesinden birinde,2/3 hafta önce net gitti,aradık telekomu,numarayı girdik ve ses bandı girdi devreye ; bulunduğunuz bölgede altyapı iyileştirme çalışmalarından dolayı net hizmeti alamıyorsunuz.tahmini 3 ila 5 saat içerisinde problem çözülecektir.
3 ila 5 saat altıparmakta net gitti abi dahada söze gerek yok..gülermisin ağlarmısın ? o yüzden enertonun dediği gibi vınn şart..
-
son poz 600 uzun ordada tersim a* .. portfoy bi yere gelince büyük bir dirençle karşılaştı ... çökebilir burdan ..:) zirveyi geçerse kopar gider ama .. :)
-
Sazan 62.475'den longları kapar.