adamlar damara yavaş yavaş enjekte yapıyor uyuyşturuyor, elbet hızlanacak,
Printable View
adamlar damara yavaş yavaş enjekte yapıyor uyuyşturuyor, elbet hızlanacak,
full kısa uzlaşmalık .. %10 düşeriz bence ..
[QUOTE=enorton;154159]Abi dün de benim başıma geldi, adamlar tak diye kesiyo... Ne kesiyon tavuk mu kesiyon, internette işi gücü olan var .dng Kesin vınn falan almak lazım yedekte durmalı...[/QUOTE]
Geçen de bizim elektrik sayçlarını bakıma götürmek için gelmişler. Biri görmüş o söyledi. Noluyor dedim. Sayaçları değştireceğiz. Bakıma gidecek dedi. Görmesek çat diye eksecek. İşimiz var dedim. Takibi bşaksına devrettim. Çabuk değiştir dedim.
Geçen yıl da komşunun elektrik borcu ödenmediğinden sayacı mühürleyecekelrmiş biizmkini mühürlemiş adam. Bakıyorum her yerde var bizde yok. Yağmurda gittim öteki sayacın borcunu ödeyip bizimkini açtırdım. Önce parayı sayaç sahibinden aldım tabi.
[quote=security;154165]adamlar damara yavaş yavaş enjekte yapıyor uyuyşturuyor, elbet hızlanacak,[/quote]
saatlik terso olana kadar shrt devam, dayanın vatan evlatları
Alıntı:
[B]Strategist[/B] Nickli Üyeden Alıntı [URL="http://www.voborsa.com/forum/showthread.php?p=154129#post154129"][IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/buttons/viewpost.gif[/IMG][/URL]
[I]62.800'e iki kez dokunarak çift dip yaptı. Teknik analiz denen ve kayıplarımın çoğundan sorumlu olan alçak bilim dalı çıkması lazım diyor... :)))[/I]
425 puanlık bir potansiyel oluştu çift diple.
800 altına doğru yada 63225 üstüne doğru..
375 gördü,hedefi vurdu.
teknik analize laf yok :)
[quote=martoniki;154124]azıcık geri çekilip ralliye start verecekler gibi..
dax artıya geçsin bi hele 63xxx'leri görürüz.. :..:
olmazsa makası kapatır 62300'lere salınırız..[/quote]
63050'den 62350'ye salındık.. way anasını.. üvvvv... :D
[quote=mozkan;154137]rakı balık şiş kebap diyen imf heyeti, fdow 6 puan gevşedi uyumayın aloo bak kime diyorum, alt yazı time az sonra :..:[/quote]
ahanda
SIMSEK:"IMF ILE GORUSME ICIN HENUZ BIR TARIH BELIRLEMEDIK" - CNBCE
-MATRIKS-
:D
interneti kestiler kesin palanın işi :) ayda yılda bı yakaladık shortta sımdı kıvrandırmaya calısıyo benı pala uleeeeeeyyn uzlasacam pala 2 gundur ımf dıye dıye aldıklarını gerı alıcam :)
alış baskısı var .. full uzun . .bugün batış günüm olabilir .. hayırlısı ..
saat 14:00 sonrası 5 dk.lıkta belirgin dipler
625, 475, 350
[quote=Kennym;154172]interneti kestiler kesin palanın işi :) ayda yılda bı yakaladık shortta sımdı kıvrandırmaya calısıyo benı pala uleeeeeeyyn uzlasacam pala 2 gundur ımf dıye dıye aldıklarını gerı alıcam :)[/quote]
üzerine vermeyinde gerisi hikaye, bu masal kolay kolay bitmez, a* lafontenleri
[quote=selçuklu;154173]alış baskısı var .. full uzun . .bugün batış günüm olabilir .. hayırlısı ..[/quote]
yok yahu 31 harfli kurum tanıdıktır sende olmadı tanışırsınız :..: