-
[quote=Astatin;452683]hee bak şimdi o zaman..Malum ABD doğum günü 4 Temmuz...Bu ortamda doğacak olan ancak Ayu dur...Demek 4 Temmuz gecesi DOW a kayacaklar..Ertesi günde burayı oyacaklar (5 Temmuz) dimmeki:p) teknik, taktik, timeik, metafizik her şey oturdu yerli yerine:D[/quote]
ABD 3 temmuz yarım açik
4 temmuz full kapali
sn tutku;
kurt başkan yazdı yeterince gelmesine gerek yokki
:D
-
[quote=altay;452686]ABD 3 temmuz yarım açik
4 temmuz full kapali
sn tutku;
kurt başkan yazdı yeterince gelmesine gerek yokki
:D[/quote]
fıçırı da mı kapalı...bak o zaman bizim senaryo yatar:p
-
10:50 barında 5 dklık regular sistem sat vermiş 93000 dan...düşün yani ona bile uymuyorum..ne gader gıllı bir gün
-
yannızz 60 lik ortalamalarda aşaği kesişme yok
demekki güvenli short yok
heleki dax yikilirken kuyruğu dik tutan endeksten short a pek hayir yok
sallasada biraz maliyet düşürsem yaw
-
[quote=Astatin;452687]fıçırı da mı kapalı...bak o zaman bizim senaryo yatar:p[/quote]
onu bilmiyorum yannız gündemi kaçirdiğimda kötü oluyor
gündemi yakınen takip lazım
yabanci EW sitelerinden okudum bende
-
[quote=Astatin;452680]olabülür[B]..velakim gerekçesi ne olur[/B] veya ne zaman olur bilmiyorum ama ben yine sert bir ters parende bekliyorum..tabi bunu 97000lere çıktıktan sonra yaparsa daha rahat oluruk..malum slow trader olarak ben, son dip tepe mesafesinin belirli bir yüzdesine istop marjı olarak kullanıyorum:p[/quote]
erken seçim kararı?, 28 şubat soruşturması savcılarının bir iki işadamını içeri alması? en son dün gezatalar ergenekon savcısının da gezi olayına el atıp destek verenlerin listesini felan yaptığını şeettiydi...somthin else?
-
92900 short oldum. hadi bakalım birazda shorttan kazanalım.:)
-
[quote=Astatin;452688]10:50 barında 5 dklık regular sistem sat vermiş 93000 dan...düşün yani ona bile uymuyorum..ne gader gıllı bir gün[/quote]
püüüü sana astatin..sistem sat verdi ve uymadın..almıştın 400 puanı daha:p
-
[quote=Astatin;452691]erken seçim kararı?, 28 şubat soruşturması savcılarının bir iki işadamını içeri alması? en son dün gezatalar ergenekon savcısının da gezi olayına el atıp destek verenlerin listesini felan yaptığını şeettiydi...somthin else?[/quote]
her yer taksim, her yer direniş.faşist uygulamalara baskılara son. T..C
ben short oldum .düşsün gari.:D
-
bak bak bak bak..DAX ın ani aşşasına karşı güçlü durmalar bi havalar filan...zoru severim..925 şort az pilav...trade maksatlı
-
[quote=Astatin;452695]bak bak bak bak..DAX ın ani aşşasına karşı güçlü durmalar bi havalar filan...zoru severim..925 şort az pilav...trade maksatlı[/quote]
675 e kavırmalarını yazdım..hadi olm bobi...250 puan 250 puandır
-
bak bakl bak bak..boyu kısa kesilen "dışarıya göre pozitif ayrışma varyeteleri" ...du bakalım...karar yeresine az kaldı..alacağım anahtarını...ama şorttan ama istoplayıp sonra lonktan...pozisyon ayarlıyor kısa vadeli hareket için