-
[quote=Kennym;154185]gecen haftalarda bu konuyla ılgılı bı sıstem onermıstım :) patentını aldık onun :)[/quote]
Bunca zamandır sayısız teknik analiz kitabı okudum, dvd seyrettim, üstüste koysam meşhur yalının boyunu aşar. Öğrendiğim hiçbir metot şu ana kadar yazı turadan daha iyi başarı yüzdesi göstermedi. Nedendir bilmem....
-
Doalr ve tahvilde yön yukaır bugün
-
[quote=VOBiX;154190]Doalr ve tahvilde yön yukaır bugün[/quote]
hep beraber çıkalım o zaman:::
-
[quote=Strategist;154188]Bunca zamandır sayısız teknik analiz kitabı okudum, dvd seyrettim, üstüste koysam meşhur yalının boyunu aşar. Öğrendiğim hiçbir metot şu ana kadar yazı turadan daha iyi başarı yüzdesi göstermedi. Nedendir bilmem....[/quote]
müneccimlik yaptırmıyor da ondan:..:
-
[quote=Strategist;154188]Bunca zamandır sayısız teknik analiz kitabı okudum, dvd seyrettim, üstüste koysam meşhur yalının boyunu aşar. Öğrendiğim hiçbir metot şu ana kadar yazı turadan daha iyi başarı yüzdesi göstermedi. Nedendir bilmem....[/quote]
yalnız bayesyen istatistik derki paranın dik gelme ve havada kalma durumunu da dikkate almalısın, pehh ekonometri okuduğumuz belli oldu:..:
-
Şimdi formasyon mormasyon bir işe yarıyor olsa rounding bottom yapıyo çıkacak derdim ama onlar hikaye. Yazı tura long gösteriyor, asıl önemli olan o. Ralli, ralli, ralliiii....
-
[url]www.millipiyango.gov.tr[/url] sayısal loto oynama için sayaç var. Ona tıkla tek saıalr çoksa ksıa aç çift sayılar çoksa uzun aç. Eşit ise eski pozsiyonu koru ya da nakit kal. Paranın dik gelem havada kalma gibi derdi olmaz. Tek sıkıntısı tek sayıların çift sayılardan bir adet fazla olması.
-
[quote=strategist;154188]bunca zamandır sayısız teknik analiz kitabı okudum, dvd seyrettim, üstüste koysam meşhur yalının boyunu aşar. öğrendiğim hiçbir metot şu ana kadar yazı turadan daha iyi başarı yüzdesi göstermedi. Nedendir bilmem....[/quote]
yok oda tutmuyo bazen ben sabahtan beridir atıyorum hep zarar parayı değiştim bakalım nolcak...:)
-
[quote=tırtıl;154196]yok oda tutmuyo bazen ben sabahtan beridir atıyorum hep zarar parayı değiştim bakalım nolcak...:)[/quote]
Abi senin parayı Pala kendi hileli parasıyla değiştirmiş dikkat et... :)))
-
62350 deki saatlik ortalama destek olarak çalıştı şimdilik..
[IMG]http://i35.tinypic.com/2eb95xg.gif[/IMG]
-
-
Laros abi kocaoğlan ne durumda? Malum çıbık ne diyor :)