[quote=cakartalı;154336]iyi geceler arkadaşlar dj future nerden takip edebilirim ?[/quote]
[url]www.adblue.de[/url]
Printable View
[quote=cakartalı;154336]iyi geceler arkadaşlar dj future nerden takip edebilirim ?[/quote]
[url]www.adblue.de[/url]
[quote=fXci;154337]anasayfada var gayri
[URL]http://www.voborsa.com/[/URL][/quote]
bizde link attık iyimi :..:
Kaybettiğim avatarımı, insanlık namına, bulmamda yardımlarını esirgemeyen değerli Voborsa'cılara teşekkür'ü bir borç bilirim. (Bir pixel'i bile kaybolmamış.) Ahanda yerleştirdim. :..:
+.
Gurt taburları (dolunay adam) grafiğini de koyacağım ama, ayda 1-2 pozisyon değişimi içeren bu felsefenin, gün içinde 1500 kere ::: pozisyon değiştiren buranın ahalisine ne faydası olacak, bunu çözemedim.
[B]Günaydın,
[U]8 Ekim Perşembe [COLOR="blue"]"Yurtdışı"[/COLOR] Gündeminden Bazı Başlıklar
Para Birimi - Makro Ekonomik Gelişme - TSİ - Piyasa Beklentisi - Önceki - Önemlilik Derecesi[/U][/B]
[U] GER Sanayi Üretimi (a/a) (Ağu) 13:00 %1,8 -%0,9 Yüksek [/U]
[B] GBP Merkez Bankası Faiz Kararı 14:00 %0,5 %0,5 Yüksek [/B]
GBP Merkez Bankası Varlık Alım Hedefi (Eki) 14:00 £175Mlyr £175Mlyr Düşük
[B]EUR Merkez Bankası Faiz Kararı 14:45 %1,0 %1,0 Yüksek [/B]
[COLOR="Red"] [B]EUR Merkez Bankası Başkanı Trichet'in Basın Konferansındaki Konuşması 15:30 Yüksek [/COLOR]
USD İşsizlik Sigortası Başvuruları (3 Eki) 15:30 540K 551K Orta
USD Devam Eden İşsizlik Sigortası Başvuruları (26 Eyl) 15:30 6133K 6090K Orta [/B]
[B]USD Toptan Satış Stokları (Ağu) 17:00 -%1,0 -%1,4 Düşük[/B]
[B] USD ICSC Zincir Mağaza Satışları (y/y) (Eyl) 18:00 -%2,0 Yüksek [/B]
[U]USD FED-Lacker Konuşması 20:30 Orta
USD FED-Tarullo Konuşması 22:35 Orta [/U]
[B][U]Bazı Bilançolar[/U][/B]
PepsiCo (PEP) 1.03$ (Açılış öncesi)
[B][U][COLOR="Blue"]"Türkiye"[/COLOR] Gündeminden Bazı Başlıklar[/U][/B]
TUİK Sanayi Uretimi-- Ağustos (10:00)
TCMB 1.Beklenti Anketi Ekim (16:00)
Hazine Nakit Dengesi-- Eylül (17:30)
Hazine Faiz Dışı Dengesi --Eylül (17:30)
[B][U]IMKB ve VOB kapanışlarda Dow Future[/U]
IMKB:[COLOR="Seagreen"]9655[/COLOR]
VOB: [COLOR="Seagreen"]9666[/COLOR]
[B][COLOR="Red"]NOT: Çin borsası kapalı.[/COLOR][/B]
Bol Kazançlar..[/B]
[quote=sazan;154341]Kaybettiğim avatarımı, insanlık namına, bulmamda yardımlarını esirgemeyen değerli Voborsa'cılara teşekkür'ü bir borç bilirim. (Bir pixel'i bile kaybolmamış.) Ahanda yerleştirdim. :..:
+.
Gurt taburları (dolunay adam) grafiğini de koyacağım ama, ayda 1-2 pozisyon değişimi içeren bu felsefenin, gün içinde 1500 kere ::: pozisyon değiştiren buranın ahalisine ne faydası olacak, bunu çözemedim.[/quote]
Cümleten Günaydın VoBorsa Ahalisi..
Bereketli bir gün olsun..
Sazan patron sen grafiğini koy yine de..
En azından gidişat ve trend hakkında bize ışık tutar.. :o
Altın 1055 olmus , 1200 e mı gıdıyo ne :) allahtan zamanında cıkmısız 1000 poınts karla.. yogsam kımıl kımıl dogranacaktık :D
yukselsın de sole guzel bı satalım ne bu yaf.. ınsnaın ne almaya ne satmaya elı varmıyo..
o degil de endex 75000 olsa longcu kalan olurmu hala onu merak edıyorum ::: benim şimdi bile gitmiyo acıklan artık imf gibi basına tas dusmeyesice ömrümüzü çürüttün ::::::::: bi süre flat takılmakta fayda var sistemciler icin degil ama histemciler için:::
[quote=Astatin;154314]üwwww...son 10 dakikasını izlemedim seansın...sistem son barda al vermiş..üwwww ama ben kısayım geceye üwwwwww..ş[/quote]
üwwwwwwwwww...üüüwwwwwwwww....günaydın
[quote=Astatin;154346]üwwwwwwwwww...üüüwwwwwwwww....günaydın[/quote]
:..::..:basbas bağırıyoruz shortlanacak bir durum yok diye sistemine bakmıyon bari formu oku.:::::::::Bugünde ben sana takviye yarparım 1 lot 1 lot hehehehe.
[quote=Larossıan;154347]:..::..:basbas bağırıyoruz shortlanacak bir durum yok diye sistemine bakmıyon bari formu oku.:::::::::[/quote]
Hasta etme adamı laross:..::..: foruma bakabilseydim, sisteme de bakardım zati... ne durumu yok tavuk durumumu yok:..::..: gün içi 1300 bilmem kaç puan marjın olduğu yerde şortlanacak da longlanack da durum vardır:..:
PAMBIK sende hasta etme adamı....boks..boks..boks. küsüüü
günaydın,kolay gelsin !
[quote=Astatin;154348]......PAMBIK sende hasta etme adamı....boks..boks..boks. küsüüü[/quote]
de get işine psikolojik deli .dng
63 binin üzerinde başlangıç kesin gibi,future lar uçurtma olmuş mübarek..