gab yorgunluğunu atmaya çalışıyor piyasa..
Printable View
gab yorgunluğunu atmaya çalışıyor piyasa..
63600 sıkıntı oldu galiba :(
full 550 ort kısa .. %5 düşeriz bence bugün .. arkaya yaslandım .. 750 üstü stop hayırlı uğurlu olsun ..
[quote=selçuklu;154405]full 550 ort kısa .. %5 düşeriz bence bugün .. arkaya yaslandım .. 750 üstü stop hayırlı uğurlu olsun ..[/quote]
525 FLAT.. Dinlenelim.. Enerji depolayalım.. .boks.
[quote=martoniki;154406]525 FLAT.. Dinlenelim.. Enerji depolayalım.. .boks.[/quote]
benim satmamı beklemişler.. way a* .. üüü üüü üüü
la 49.392 olasılık akşama biter la bu...
optimişaşyon yapıyorumda akidişler...:::
can sıkıntısı işte netcen :::
benim gibi azılı bi shortcuyu bile tırsıttılarya flat flat beklıyorum halimiz nice olur bilmem :)) herkes long kim karlı cıkacak bu ısten ? benim bildigim aga hep bana hep bana der ama genede tikkatli olmak lazım
::::::::::::
yyfd
[quote=SEYYAH;154408]la 49.392 olasılık akşama biter la bu...
optimişaşyon yapıyorumda akidişler...:::
can sıkıntısı işte netcen :::[/quote]
49392 akşamamı bitiyo sende..makineni yenileemmişmiydin sen pambık..sana yeni diye 486sx işlemcili PC ve hatta sinclair veya commodore pc falanmı kakaladılar::::::
dayanamadım 675 den kısa :) yaf gene yyiyecek bizi pala :)) uahauhauh
cerfin o ne;
15 dklıkda yine bir cerfin tobo su mu var ne
[quote=Astatin;154410]49392 akşamamı bitiyo sende..makineni yenileemmişmiydin sen pambık..sana yeni diye 486sx işlemcili PC ve hatta sinclair veya commodore pc falanmı kakaladılar::::::[/quote]
benkim mi? benim PC mi?
hadi oradan benkim en son teknoloji bi kere.4 kabak çekirdekli,2 ayçiçeği çekirdekli, masaüstü ama 8 hücreli duracell pilli, ayrıca işlemcisi en son nano teknolojili DOS bi kerem...
ben böyle kalbur üstü PC kullanırım arkadaşım.benim SONY VAIO,TOSHIBA XPS ile falan işim olmaz.:::
[QUOTE=Kennym;154409]benim gibi azılı bi shortcuyu bile tırsıttılarya flat flat beklıyorum halimiz nice olur bilmem :)) [COLOR="Red"]herkes long[/COLOR] kim karlı cıkacak bu ısten ? benim bildigim aga hep bana hep bana der ama genede tikkatli olmak lazım
::::::::::::
yyfd[/QUOTE]
Kısasız uzun nasıl oluyor?