[QUOTE=YAVUZHAN;154422]patron bu işlemleri nazarlık olsun diye yapıyosun bence :..:[/QUOTE]
yok abi nasıl batılır onu deniyorum .. :):):) .. full kısa tekrardan ..
Printable View
[QUOTE=YAVUZHAN;154422]patron bu işlemleri nazarlık olsun diye yapıyosun bence :..:[/QUOTE]
yok abi nasıl batılır onu deniyorum .. :):):) .. full kısa tekrardan ..
Sazan Long'ların yarısını verir.
Dün de dikkat çektigim 64.000 seviyesi kritik direnç...Bu seviyenin üzerine çıkar ve tutunabilirse 66.000'e kadar yükselebilir...Dolayısıyla Short'ta olanların ve yeni Short açmayı düşünenlerin 64.000'in üzerinde çok dikkatli olmaları gerekir diye düşünüyorum...Sevgiler ve bol kazançlar...
[QUOTE=Larossıan;154425]senin sistem satmı vermişti enorton kısaya geçtin.[/QUOTE]
Vermedi abi .dng Ben adam olmam :(
Arkadaşlar gırafik yapıştırabilecek varmı söyle önümüzü görsek.
Desdek direnç neresi imiş
yyLD....
yaf gene bızı yolmaya basladılar.. bende olmasam pıyasanın yukselecegı yok.. elımı attıgım an fırlıyo .. 925 kısa...
[QUOTE=selçuklu;154428]yok abi nasıl batılır onu deniyorum .. :):):) .. full kısa tekrardan ..[/QUOTE]
bugun cok ızdıraplı gececek bızım ıcın patron :)
64 000 den uzun kapandı...spootta 30 daklıklarda olan NU dan dolayı..ama kısa için sistemi beklerim..
[quote=sazan;154427]Sazan Long'ların yarısını verir.[/quote]
63.2'lere daha fazla gitmeden düşerse, verdiği yarım longları geri alacaktır.
64.000'in üzerinde hiçbir belirgin direnç göremiyorum ben. Ondan sonra üçlü kanal ortasındaki direnci desteğe dönüştürüp fezaya seyahat formasyonu çıkartıyor. Short giren arkadaşlar noolur dikkatli olun....
66000 iyidir yaf memleketin plaka kodu oraya cıksın gene sohrtlarım merak etmeyın:) dua edin bizim gibi shortcular var pala yakıtsız kalmıyo :) heuheueh
64100 den kaparım aga bu shortları bas yukarı basssssss uleeennn