-
bizde bo olmaz yurtdışında olur bizde sadece kısmı realizasyon olur sonra aynen devam topuğa. çünkü bizde aşırı bir iyimserlik ve tutma havası var neden??? bilmiorum. tahmin ediorum belki imf. emtia ve parite piasası dışarda bo ve dd formasyonlarını desteklior. bizim pasta ise nah düşürürüm diyor.maşallah maşallah
-
[QUOTE=Ardasu;69941]Arkadaşlar Baybars sezen günlük yazılarını nerede yayınlıyor.bilen var mı?[/QUOTE]
Var .lelele
-
[QUOTE=Vob Trader;69942]bizde bo olmaz yurtdışında olur bizde sadece kısmı realizasyon olur sonra aynen devam topuğa. çünkü bizde aşırı bir iyimserlik ve tutma havası var neden??? bilmiorum. tahmin ediorum belki imf. emtia ve parite piasası dışarda bo ve dd formasyonlarını desteklior. bizim pasta ise nah düşürürüm diyor.maşallah maşallah[/QUOTE]
katılıyorum Sevgili Vob Trader.
yine ortalamalardayız, dow bugün eksi yapacak ama destek bulacak, biz ise cuma artısının bugün ise eksisinin ortalamasını yapacağız. en zor bizim piyasa.
sevgiler.
-
[QUOTE=VOBiX;69943]Var .lelele[/QUOTE]
teşekkür ederim sn.vobix
şimdi 2.sorum geliyor. nerede yayınlıyor?:)
-
sistemler hala uzun devam ediyor
-
ftse de 4200 destek, ve asıl düşüş hedefi olan (kısa vadeli daha doğrusu orta vade oldu) 4300 de taban oluşumu son derece sağlıklı ancak sabır gerektirecek şekilde tamamlandı geçtiğimiz ay. yön pozitif. destek 4420.
altın için 700-800 arası alımın hedefi kısa vadede tepeye varmak üzere. (belkide vardı) uzun vadede ise düşüşler alım fırsatıdır.
-
Jelibon bu hafta ve bugün için altında 840 alım fırsatı olur mu yoksa daha da düşecek mi? Dow Jonesta bu gece ne kadarlık bir düşüş bekliyorsun?
-
[quote=hexa;69948]Jelibon bu hafta ve bugün için altında 840 alım fırsatı olur mu yoksa daha da düşecek mi? Dow Jonesta bu gece ne kadarlık bir düşüş bekliyorsun?[/quote]
850 den alış nooldu :):..::..: kılım kıl...eskiler derdiki, altını gebermeden alma, abarmadan satma:)
-
850 de al dediğimde 855 oldu 10 dakika içerisinde dikkatini çekerim :D Sonrasında ben de farkettim düşüşü o yüzden vazgeçtim hatta bi ara satış yapacaktım keşke yapsaydım 842 e gider diye :D
Edit: Bana kalsa altını 750 den bile almakta tereddüt ederim ya neyse :)
-
[QUOTE=selçuklu;69939]1 dk .. sat verdi ama arka planda spot ve vadeli 15 dk sattlik uyumsuzluklar vardı .. 5 dk .. beklemeden 1 dk sinyal gelice kısaldım 850 den .. ala dönerse flatlerim .. .boks. .boks.[/QUOTE]
36.825 cover ve uzun .. kapanış yukardan olacak gibi. .
-
Astatin ben de tam sana soru soracaktım :D DJI ne yapar sence bu gece ama lütfen kavrayabileceğim bir dilde olsun :D
-
[QUOTE=jelibon;69944]katılıyorum Sevgili Vob Trader.
yine ortalamalardayız, dow bugün eksi yapacak ama destek bulacak, biz ise cuma artısının bugün ise eksisinin ortalamasını yapacağız. en zor bizim piyasa.
sevgiler.[/QUOTE]
bu hareket bana akp kapatma davası zamanında yurtdışı düşerken bizdeki anlamsız tutunmayı ve sonucunu hatırlattı. yapılması gerek tek şey kendi borsamızın grafiğine yada şöle diyim hangi markette oynuyorsak onu grafiğe bakarak trade etmek:) zaten barlarda ve mumlarda ihtiyacımız olan herşey mevcut
-
şimcik,
aylardır bahsettiğim dezenflasyon (malum ekonomiyi ingilizce okudum) meğersem doğrusu deflasyonmuş hatta bugün sokaktaki insanlara soruyorlardı cevaplar çok komikti.
borsaları diplere deflasyon süreciyle gömdükden sonra yeni senaryoda deflasyonun sınırlı olacağından bahsetmeye başlayan bir toplulukla karşı karşıyayız.
tabii bunlar hep süreç. süreçten çok bir yapı. olacağı belli olan bir süreç ve yapı.
o yüzden 21 kasımdan sonra gelen onca kötü veri ve otomobil sektörü kötü haberleri kenara itilmiştir.
balonlar sonuna kadar gider, tıpkı şu an amerikan treasurylerinde olduğu gibi, ve bir yerde patlar. treasurylerde gelen satış endeksleri yükseltir. ilk aşama budur. (yani şu anki aşama)
sonra yeniden güvenli liman aranır, para yine oraya döner endeksler düşer.
o düşüşe var şu an biraz onun değerlendirmesi sonra. o süreci deflasyonun şiddeti belirleyecek.
yanlız burada dikkat edilmesi gereken 74xx alım yapılmış ve bu bazda kurulan risksiz karda bir senaryodayız.
sevgiler.
-
[quote=Vob Trader;69953]bu hareket bana akp kapatma davası zamanında yurtdışı düşerken bizdeki anlamsız tutunmayı ve sonucunu hatırlattı. yapılması gerek tek şey kendi borsamızın grafiğine yada şöle diyim hangi markette oynuyorsak onu grafiğe bakarak trade etmek:) [COLOR=red]zaten barlarda ve mumlarda[/COLOR] ihtiyacımız olan herşey mevcut[/quote]
yalnış..."damarlarımızdaki asil kanda."......olacaktı...
-
Dow Jones Future 120 dakikalık grafiğinin aceleyle çizilmiş son hali
[IMG]http://img301.imageshack.us/img301/4501/dji120uk0.png[/IMG]
-
Yahu DJI diyorum, tahmin diyorum yok mu?
-
[QUOTE=hexa;69948]Jelibon bu hafta ve bugün için altında 840 alım fırsatı olur mu yoksa daha da düşecek mi? Dow Jonesta bu gece ne kadarlık bir düşüş bekliyorsun?[/QUOTE]
sp 910 a kadar sorun yok.
altın analizim biraz uzun vadeli onu kısa vade takip etmiyorum.
-
[QUOTE=haguan;69956]Dow Jones Future 120 dakikalık grafiğinin aceleyle çizilmiş son hali
[IMG]http://img301.imageshack.us/img301/4501/dji120uk0.png[/IMG][/QUOTE]
89xx i kırmış yani.
cuma oradaki karar yerinden bizi kastılar.
mesele tuzakmı değilmi orda, bence değil ama bence.
-
Bizim gurt ve sürüsü (gurt taburu) bogalar tarafından feci hırpalanmış vaziyette geri döndü. Şuna bak bir de sırnaşıyor. Pis gurt, kötü gurt. Hoşt hoşt.
.dng
-
[quote=sazan;69960]Bizim gurt ve sürüsü (gurt taburu) bogalar tarafından feci hırpalanmış vaziyette geri döndü. Pis gurt, kötü gurt. Hoşt hoşt.
.dng[/quote]
haben yanlış anlamışın sabahki mesajını..ben boğaların yanına diye anlamıştım..sen üstüne salmışın...ama analizin yanıldı sayılmaz..gurt taburları trend diyordu...düşüş demiyorduki..işte trend... :)
-
Endeksi yukarı götürenlere sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.
-
Son olarak dow jones haftalık grafiginn son hali
[IMG]http://img301.imageshack.us/img301/7657/djhaftalkzc1.png[/IMG]
-
kemal isimli bir arkdaş vardı dolar düşecek diyordu fakat oda fikir değiştirmiş grafiğine bakın 1.644 olabilir diyor :) [IMG]http://sunucu18.kucukresim.com/uploads/usd-ytl427cb.gif[/IMG]
-
Tabi bu grafik uzun vadeli yani bu fiyatlara hemen gelmez, ben önce biraz düşüş bekliyorum şöyle 1.46 felan olabilir
-
sn. hexen hedefe geldik..37250..
-
[quote=jelibon;69959]89xx i kırmış yani.
cuma oradaki karar yerinden bizi kastılar.
mesele tuzakmı değilmi orda, bence değil ama bence.[/quote]
Sayın Jelibon , yükseliş devam edicekse bence bu akşam dow jones future da 9030.40 seviyesi çok önemli olucak. O seviyenin yukarıya doğru geçilmesi dow jones spot endeksinin haftalık grafigindeki 9300 ile 9400 arasına olan potansiyel hareketinin gerçekleşeceğinin sinyali olabilir.
-
[quote=CIRCIR;69962]Endeksi yukarı götürenlere sonsuz [COLOR=magenta]teşekkürlerimi[/COLOR] sunuyorum.[/quote]
+.+.........
-
37225 1/2 malyet short etim
-
[QUOTE=haguan;69967]Sayın Jelibon , yükseliş devam edicekse bence bu akşam dow jones future da 9030.40 seviyesi çok önemli olucak. O seviyenin yukarıya doğru geçilmesi dow jones spot endeksinin haftalık grafigindeki 9300 ile 9400 arasına olan potansiyel hareketinin gerçekleşeceğinin sinyali olabilir.[/QUOTE]
evet Sevgili Haguan doğrudur, ama önce alt banda çekilecekmi acaba. yoksa pas geçecekmi alt bandı.
mesele burda.
sevgiler.
-
Astatin, DJI için beklentin nedir bu gece? İşlem yapmayı düşünüyorum birileri cevap versin :)
-
vob dediyim 37400 yeresine geldi ondan plan gore diyer yarı da 37325 yeresinden short etim
amma
37450 üstesinde short tutmaycayım
-
[quote=hexa;69971]Astatin, DJI için beklentin nedir bu gece? İşlem yapmayı düşünüyorum birileri cevap versin :)[/quote]
öngörüm var ama sana songörü lazım..bana sorarsan eksi kapatacak:) ve burası da yarın gümleyecek...nasıl ..beğendinmi :)şak aşaka ..hiç bir öngörüm yok :)
-
[QUOTE=hexen;69972]vob dediyim 37400 yeresine geldi ondan plan gore diyer yarı da 37325 yeresinden short etim
amma
37450 üstesinde short tutmaycayım[/QUOTE]
system takip eden bana dikat etmesin
tum systems long signalde
ben systems ters harket edyorum dikat olun
-
yarın için ne düşünüyorsunuz acaba. trendin devamı gelirmi. abd sert düşüşle kapayabilir mi.
-
pasta korkunç KY shortluyor gibi DİĞER SATIŞ -9800 lerde DİĞER ALIŞ +3000
geceye 35.400 LONG devam.
tek sorun indikatörler patlama noktasında o rahatsız ediyor.yani aşağı GAP olabilir yarın.olursa da katlanacağız artık.
-
[QUOTE=abka;69966]sn. hexen hedefe geldik..37250..[/QUOTE]
ne güzel değiyor dimi dirence.
şimdi çevresindede kapar, kararsızlık yeri. kafaları karıştırır.
hayırlısı bakalım.
-
longlarla yola devam.
vobun günün en yüksegiyle kapatması, abd nin düşüsünden etkilenmemesi ,yine daxın etkisiz kalması nedeniyle bügünkü kadar olmasada yükseliş yarın devam edecek gibi
-
Buralardan kısa don giyilir derim.
Dolarda da kısa don sözkonusu olur bence:), kısalara tamammı devammı diye sormak bile gereksiz, tabiki devam, saygılar.
-
uzunlarla devam yarın duserek açılırsak biraz daha alıcak gibiym sistemler uzunda
-
eeeey gidiii eyy..senasn kapandı rahat rahat yazayım...eskiler derki demokratlr geldiiğinde hisseciler uçar...cumhuriyetçiler geldiğinde silahcılar....djı hüsman ağayı selamlamaya devam eder...bugünkü kötü data geyiğine eksiledikten sonra bi %2 daha basaröış yukarı misal...bizde ABD den ne eksiğimiz var deyip %4 basarmışız yarın...malum onların IMF si yok bizim var..bu avantajımızıda kullanırız, DJI durur biz bi %10 daha basarız...sonra...aneyyy...la fabrikaları kapanan, krizin gıdıkladığı memleket burası deelmiydi diye gelir birilerinin aklına....fit & flat olarak izliyorum