Xu100'deki psikolojik ::: .dng 50.000 direcinin çok kolay geçilebileceğini sanmıyorum.
Printable View
Xu100'deki psikolojik ::: .dng 50.000 direcinin çok kolay geçilebileceğini sanmıyorum.
[URL="http://urlal.com/bn]"][IMG]http://i0910.hizliresim.com/2009/10/8/1203.jpg[/IMG][/URL]
Şunu gördükçe tüylerim diken diken oluyor inşallah gitmez temennisiyle.:confused::confused:Zira bende başka drenç kalmadı üwwwww.
yuaw 60 dk lıkta çok pis NU var...RSI da aşağıda kaldı 2.tepede EWO da (1.tepe dünkü 63.750)...emme ben NU ya NU demem NU bana para kazandırmadıkça...
64050 hayırlı uğurlu olsun cümleten geçmiş olsun ..
gene 100 er 100 er almaya basladı IYM napacaksa bu kadar longu ?
ulan bugun sızın gununuzde bızımkısı baska zaman... ben genede sızebıraz yakıt vereyım yoksa kullıyen batacaksınız.. yukselsın bıraz daha shortlayalım..
histem histem deyu deyu vuruldum benım sadık yarım kara topraktııırrrr.....lelele.lelele
[QUOTE=Strategist;154437]64.000'in üzerinde hiçbir belirgin direnç göremiyorum ben. Ondan sonra üçlü kanal ortasındaki direnci desteğe dönüştürüp fezaya seyahat formasyonu çıkartıyor. Short giren arkadaşlar noolur dikkatli olun....[/QUOTE]
direnc yokta alanda yok :) kım napacka o fıyatın ustundekı nı ? kendı kendıne alıp satarak yukseltebılır :)
Eğer bu piyasa 16:30'a kadar buralarda tutunabilirse DOW açıldıktan sonra roket takar Neptün'e kadar gider bu...
MS syst.tester OPT etmiyor.al başına iş.bu bi kere daha geldi başıma HAD ERRORS diyor.ama hata nerde onu vermiyor.opt değerleri yerine rast gele değerler yazıyorum.şak test ediyor.ama OPT et deyince yapmıyor.
danagalak MS
Dikkatli olmak lazım sistemsiz takılmamak lazım yoksa pala ayakta don bile bırakmaz.
Türkiye'nin sanayi üretimi ağustos ayında, 2008 yılının aynı ayına kıyasla yüzde 6,3 oranında azaldı.
Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2009 Ağustos Ayı Sanayi Üretim Endeksi sonuçlarını açıkladı.
Sanayinin alt sektörleri incelendiğinde, 2009 yılı ağustos ayında, bir önceki yılın aynı ayına göre Madencilik ve Taşocakçılığı sektörü endeksi yüzde 0,6 arttı. İmalat Sanayi sektörü endeksinde yüzde 7,2, Elektrik, Gaz ve Su sektörü endeksinde yüzde 3,6 azalış gözlendi.
alın alın krız hic olmamıs gıbı alın :) coluga cocuga hisse bırakmak ıcın alın ..
[quote=SEYYAH;154446]MS syst.tester OPT etmiyor.al başına iş.bu bi kere daha geldi başıma HAD ERRORS diyor.ama hata nerde onu vermiyor.opt değerleri yerine rast gele değerler yazıyorum.şak test ediyor.ama OPT et deyince yapmıyor.
danagalak MS[/quote]
Pala oraya da el attı galiba abi. Dikkat et demek ki çok önemli birşey bulmak üzeresin, herif korkuyor... Akşam seans bittikten sonra gizlice dene... :)))
histrade devam..925-950 parçalı şort..küskü baskısı olabilir :) PAMIKKK bitmedimi optun