bebecan-IMF ile teknik çalışma sürecine önümüdeki günlerde başlarız demiş (mtx)
inşallh, bitirirlerde kurtuluruz bu basiretli tacir politikasından
Printable View
bebecan-IMF ile teknik çalışma sürecine önümüdeki günlerde başlarız demiş (mtx)
inşallh, bitirirlerde kurtuluruz bu basiretli tacir politikasından
[quote=Kennym;154461]yeterli short topladılar herhalde basıyolar gene yukarı.. üüüüüüüüüüüüü[/quote]
sende böyle dediysen, demekki son şortcuda ölmüştür ::::::::: ben hariç::::::ve şort zamanıdır:::::::::...
naaptın kenim sistem bulabildinmi kendiğe... hatta şöyle sorayım;
söyle buldunmu,
aradığın sistemi söylee,
yoksa bırakıp gittinmi bu alemleri,
gözü yaşlı tek başına söyle :)
[B][URL="http://www.voborsa.com/analizler/guncel/dr-yasar-erdincten-aciklama"]TIKLAYIN[/URL][/B]
[URL="http://www.voborsa.com/analizler/guncel/dr-yasar-erdincten-aciklama"][IMG]http://i34.tinypic.com/vnfsxy.png[/IMG][/URL]
[B]DR. Yaşar ERDİNÇ’ten Açıklama[/B]
“Borsacıözgür” nick’i ile bu sitede yorum yazan şahıs, hakkımda çeşitli iftiralarda bulunarak beni eskiden beri tanıdığını, “borsacı dergisi editörlüğü yaptığı sırada hakkında soruşturma açılmış ve spekülatörlerden para aldığı saptanmıştır.” cümlesini kullanmış hiçbir kurumda yatırımım olmadığını, geçimimi de spekülatörlerden aldığım paralarla sağladığımı yazmıştır. Ayrıca çeşitli forum üyelleriyle yaptığı yazışmalarda da bu tavrını devam ettirdikten sonra “yaşar bu sayfayı nereden okuyacak ki” diyerek, iftira attığını teyit etmiştir.İlgili sayfada yazdıklarını noter kanalıyla tespit ettikten sonra bu konuda yüklü bir tazminat davası açarak hukuki girişimimi başlatıyorum. Borsacı diye bir dergide çalışmadım ve böyle bir dergi olup olmadığımdan haberim yok. Ayrıca hiçbir dergide editörlük yapmadım. Bırakın spkelülatörlerden para aldığım konusunu, hakkımda hiçbir şekilde başka bir konudan bile soruşturma açılmadı. Hiçbir şekilde hiçbir mahkemede sadece bu konu ile ilgili değil, başka hiçbir konuda ne sanık ne de tanık olarak ifadem bile alınmadı. Geçimimi ise Üniversite öğretim üyeliği, çeşitli kamu ve özel kurumlara danışmanlık (TMSF, ITKIB) ve özel eğitim faaliyetlerim ve mahkemelerde yaptığım bilirkişiliklerle sağlamaktayım.Tüm bu yazdıklarını ispatlamakla yükümlü olan bu şahıs, cevabını yüce yargıda verecektir. Konu yargıya intikal ediyor olduğu için, bu konuda başka bir açıklama yapmayacağım. Yıllardır yazığım yazıları okuyan birçok okuyucumun kafasında soru işaretleri oluşturmuş olan bu iftiraya ilişkin cevabımı siz forum üyeleri ve okuyucuların dikkatine sunuyor ve değerlendirmeyi takdirlerinize bırakıyorum.
[B]Dr. Yaşar ERDİNÇ
T.C. Beykent Üniversitesi
İ.İ.B.F, Bankacılık ve Finans Bl. Bşk.
0212-8675210[/B]
[QUOTE=Astatin;154450]histrade devam..925-950 parçalı şort..küskü baskısı olabilir :) PAMIKKK bitmedimi optun[/QUOTE]
Abi dün son barda AL veren sistemin var hala histem diyorsun :)
[QUOTE=Astatin;154464]sende böyle dediysen, demekki son şortcuda ölmüştür ::::::::: ben hariç::::::ve şort zamanıdır:::::::::...
söyle buldunmu,
aradığın sistemi söylee,
gözü yaşlı tek başına söyle :)[/QUOTE]
msstock ve matrıx kurulumunu gerceklestırdım ama evde sistemler :) işyerinde sisteme izin veirlmiyo :P histeme devam :)
bide msstockta uyan sistemler matrixte yalan oluyo garip bi durum formulleri irdeleyip tekrar duzenlemem gerekecek.. en azından matrixe uygulamam lazım suan test asamasındayım takip edilecek guzel sistemler var bakalım optimzie edip kullanabilirsek ne guzel :) tabi sistemi uygulamak icin işten ayrılmam yada bi arkadası tutmam lazım gundelık emırlerı uygulayacak :P
allah cezanı verecek-datluses
[quote=HeLLiM;154465][B][URL="http://www.voborsa.com/analizler/guncel/dr-yasar-erdincten-aciklama"]TIKLAYIN[/URL][/B]
[URL="http://www.voborsa.com/analizler/guncel/dr-yasar-erdincten-aciklama"][IMG]http://i34.tinypic.com/vnfsxy.png[/IMG][/URL]
[B]DR. Yaşar ERDİNÇ’ten Açıklama[/B]
“Borsacıözgür” nick’i ile bu sitede yorum yazan şahıs, hakkımda çeşitli iftiralarda bulunarak beni eskiden beri tanıdığını, “borsacı dergisi editörlüğü yaptığı sırada hakkında soruşturma açılmış ve spekülatörlerden para aldığı saptanmıştır.” cümlesini kullanmış hiçbir kurumda yatırımım olmadığını, geçimimi de spekülatörlerden aldığım paralarla sağladığımı yazmıştır. Ayrıca çeşitli forum üyelleriyle yaptığı yazışmalarda da bu tavrını devam ettirdikten sonra “yaşar bu sayfayı nereden okuyacak ki” diyerek, iftira attığını teyit etmiştir.İlgili sayfada yazdıklarını noter kanalıyla tespit ettikten sonra bu konuda yüklü bir tazminat davası açarak hukuki girişimimi başlatıyorum. Borsacı diye bir dergide çalışmadım ve böyle bir dergi olup olmadığımdan haberim yok. Ayrıca hiçbir dergide editörlük yapmadım. Bırakın spkelülatörlerden para aldığım konusunu, hakkımda hiçbir şekilde başka bir konudan bile soruşturma açılmadı. Hiçbir şekilde hiçbir mahkemede sadece bu konu ile ilgili değil, başka hiçbir konuda ne sanık ne de tanık olarak ifadem bile alınmadı. Geçimimi ise Üniversite öğretim üyeliği, çeşitli kamu ve özel kurumlara danışmanlık (TMSF, ITKIB) ve özel eğitim faaliyetlerim ve mahkemelerde yaptığım bilirkişiliklerle sağlamaktayım.Tüm bu yazdıklarını ispatlamakla yükümlü olan bu şahıs, cevabını yüce yargıda verecektir. Konu yargıya intikal ediyor olduğu için, bu konuda başka bir açıklama yapmayacağım. Yıllardır yazığım yazıları okuyan birçok okuyucumun kafasında soru işaretleri oluşturmuş olan bu iftiraya ilişkin cevabımı siz forum üyeleri ve okuyucuların dikkatine sunuyor ve değerlendirmeyi takdirlerinize bırakıyorum.
[B]Dr. Yaşar ERDİNÇ[/B]
[B]T.C. Beykent Üniversitesi[/B]
[B]İ.İ.B.F, Bankacılık ve Finans Bl. Bşk.[/B]
[B]0212-8675210[/B][/quote]
Hocam siz yaşca büyüksünüz arkadaşın cahilliğine verseniz bu forumda olan kişiler olarak sizin böyle bir olaya karışmadığınızı biliyoruz.
Arkadaş yaşca genç ve tecrübesiz bu olayı kesinlikle tasvip etmemekle birlikte arkadaş namınada şahsım adına özür dilerim.
Saygılarımla..
full şort sistemsiz **
Valla daha önce de demiştim internet başkalarına hakaret etmenin, iftira atmanın özgür olduğu bir yer değildir... Hayırlısı olsun...
[QUOTE=Astatin;154464]sende böyle dediysen, demekki son şortcuda ölmüştür ::::::::: ben hariç::::::ve şort zamanıdır:::::::::...
söyle buldunmu,
aradığın sistemi söylee,
gözü yaşlı tek başına söyle :)[/QUOTE]
hala shorttayım astatın patron :) ıcımızdekı ayuyu olduremezler cesetımızı cıgnemelerı lazım onu beklıyorum :D 69000 de içimdeki ayu ölür 70000 de geri resurrect olur eskisinden daha guclu :))) heueueheu
ben her yükselişin şelale olabileme ihtimalini sevdim :::::::::::: 925 975 shortlarla yola devam :D
abareyyy düşüş başladımı ki ? ahanda ikinci plan su oluyo her 1000 lik düşüşte exta shor acılacak bu saatten sonra :)
Hepimiz gibi hocanın da sabrı taştı tabi, 37,41,55,65, üvv üv, yani
kitaplarda yazmayan bir borsayla kolay deel tabiki, psikoloji dipte,