selçuklu kısa yapıp çıkmış..böyle durumlarda mutlaka piyasa selcuklunun yönünde agresif hareket yapıyor...
sistem al olunca kısa yapamıyorum..64000 flatlerle bekliyorum..
Printable View
selçuklu kısa yapıp çıkmış..böyle durumlarda mutlaka piyasa selcuklunun yönünde agresif hareket yapıyor...
sistem al olunca kısa yapamıyorum..64000 flatlerle bekliyorum..
[quote=enorton;154471]Valla daha önce de demiştim internet başkalarına hakaret etmenin, iftira atmanın özgür olduğu bir yer değildir... Hayırlısı olsun...[/quote]
31 harfli kurumdaki yalıda yaşayan eleman da bir şekilde tespit edilip teyit alınırsa spekülasyon suçu bile doğabilir.. Ya da eleman babalara gelebilir..
[B]bin düşün, bir söyle...[/B]
[quote=HeLLiM;154465][B][URL="http://www.voborsa.com/analizler/guncel/dr-yasar-erdincten-aciklama"]TIKLAYIN[/URL][/B]
[URL="http://www.voborsa.com/analizler/guncel/dr-yasar-erdincten-aciklama"][IMG]http://i34.tinypic.com/vnfsxy.png[/IMG][/URL]
[B]DR. Yaşar ERDİNÇ’ten Açıklama[/B]
“Borsacıözgür” nick’i ile bu sitede yorum yazan şahıs, hakkımda çeşitli iftiralarda bulunarak beni eskiden beri tanıdığını, “borsacı dergisi editörlüğü yaptığı sırada hakkında soruşturma açılmış ve spekülatörlerden para aldığı saptanmıştır.” cümlesini kullanmış hiçbir kurumda yatırımım olmadığını, geçimimi de spekülatörlerden aldığım paralarla sağladığımı yazmıştır. Ayrıca çeşitli forum üyelleriyle yaptığı yazışmalarda da bu tavrını devam ettirdikten sonra “yaşar bu sayfayı nereden okuyacak ki” diyerek, iftira attığını teyit etmiştir.İlgili sayfada yazdıklarını noter kanalıyla tespit ettikten sonra bu konuda yüklü bir tazminat davası açarak hukuki girişimimi başlatıyorum. Borsacı diye bir dergide çalışmadım ve böyle bir dergi olup olmadığımdan haberim yok. Ayrıca hiçbir dergide editörlük yapmadım. Bırakın spkelülatörlerden para aldığım konusunu, hakkımda hiçbir şekilde başka bir konudan bile soruşturma açılmadı. Hiçbir şekilde hiçbir mahkemede sadece bu konu ile ilgili değil, başka hiçbir konuda ne sanık ne de tanık olarak ifadem bile alınmadı. Geçimimi ise Üniversite öğretim üyeliği, çeşitli kamu ve özel kurumlara danışmanlık (TMSF, ITKIB) ve özel eğitim faaliyetlerim ve mahkemelerde yaptığım bilirkişiliklerle sağlamaktayım.Tüm bu yazdıklarını ispatlamakla yükümlü olan bu şahıs, cevabını yüce yargıda verecektir. Konu yargıya intikal ediyor olduğu için, bu konuda başka bir açıklama yapmayacağım. Yıllardır yazığım yazıları okuyan birçok okuyucumun kafasında soru işaretleri oluşturmuş olan bu iftiraya ilişkin cevabımı siz forum üyeleri ve okuyucuların dikkatine sunuyor ve değerlendirmeyi takdirlerinize bırakıyorum.
[B]Dr. Yaşar ERDİNÇ[/B]
[B]T.C. Beykent Üniversitesi[/B]
[B]İ.İ.B.F, Bankacılık ve Finans Bl. Bşk.[/B]
[B]0212-8675210[/B][/quote]
Ben de laross a katılıyorum. Ama BORSACIÖZGÜR ün tüm forum önünde özür dilemesi lazım Dr. Yaşar ERDİNÇ'den. Yaşar hoca affeder yada etmez kendi bileceği iştir. BORSACIÖZGÜR her durumda ders çıkarsın bu olanlardan. Umarım bu dersi mahkeme yoluyla almaz.
[QUOTE=Larossıan;154469]Hocam siz yaşca büyüksünüz arkadaşın cahilliğine verseniz bu forumda olan kişiler olarak sizin böyle bir olaya karışmadığınızı biliyoruz.
Arkadaş yaşca genç ve tecrübesiz bu olayı kesinlikle tasvip etmemekle birlikte arkadaş namınada şahsım adına özür dilerim.
Saygılarımla..[/QUOTE]
Larossian hocam burada bir çok kişi Yaşar Erdinç ve diğer ekonomistleri eleştirdi ve eleştirmeye devam ediyor... Çünkü kamuya açık işler yapanlar eleştirilmeye de açık olmalılar ama sadece eleştiri, iftira,hakaret değil... O akşam özgür arkadaşımızı başka bir arkadaş uyardı ama kendisi hiç de oralı olmadı... Bence sonucuna da katlanmalı...
bu ne iştah arkadas parayı sokakta mı buldunuz napacaksınız o kadar hisse senedini :)
ama şu bir gerçek ..yaşar erdinç köşeli konuşuyor..net ve uç hedeflerle yorum yapıyor...
[B]gri olan piyasada[/B] bu çok yanlış..2004 de 28.000 ler çok balon dediğini ,yazdığını ben bilirim..sonra 57.000 olduk...
ky zaten gri olan piyasada ,aklı hemen [B]altta yazan kocaman etiketlere kanıyor[/B]...()
en azından isabet ettirmedeki oranın az olduğundan dolayı,artık bu kadar kesin ve uç konuşmamalı...
ifrat -tefrit yapmamalıyız...arkadaşın yazdığı iftira olabilir...
[B]ama bazı gercekleride açıkca yazmalıyız...[/B]
Kaşınanı kaşırlar, milletin hakkında öyle atıp tutmak kolay değil, Herkes bu olaydan ders almalı!
[QUOTE=Kennym;154467]msstock ve matrıx kurulumunu gerceklestırdım ama evde sistemler :) işyerinde sisteme izin veirlmiyo :P histeme devam :)
bide msstockta uyan sistemler matrixte yalan oluyo garip bi durum formulleri irdeleyip tekrar duzenlemem gerekecek.. en azından matrixe uygulamam lazım suan test asamasındayım takip edilecek guzel sistemler var bakalım optimzie edip kullanabilirsek ne guzel :) tabi sistemi uygulamak icin işten ayrılmam yada bi arkadası tutmam lazım gundelık emırlerı uygulayacak :P[/QUOTE]
Sen ssitemleri yolla Asti optimize eder .dng
Bütçen elveirri mi bilemme de VINNlasan olur belki işte.
[QUOTE=enorton;154471]Valla daha önce de demiştim internet başkalarına hakaret etmenin, iftira atmanın özgür olduğu bir yer değildir... Hayırlısı olsun...[/QUOTE]
Hakaret etmeye gerek yok mail forwardlamak bile sakıncalı üüü
Apsd 7238 ve fiyatlar tepede.. üüüüüüü çanlar bizim için çalıyor sanki... üüüüüüüü
şu shortcu çilesiyle 1400 1500 lu yıllarda yasasam kesin tasavvuf ehli olmuştum.. ::::::
[QUOTE=martoniki;154476]31 harfli kurumdaki yalıda yaşayan eleman da bir şekilde tespit edilip teyit alınırsa spekülasyon suçu bile doğabilir.. Ya da eleman babalara gelebilir..
[B]bin düşün, bir söyle...[/B][/QUOTE]
Spekülasyon suç deel yawf manipülasyon suç. ayrıca o adamın yaptığı insider trading denilen ayrı bir suç kapsamında olur.
Gitti mi MArmaris Miami hayalleri şimdi? üüü
[QUOTE=abka;154480]ama şu bir gerçek ..yaşar erdinç köşeli konuşuyor..net ve uç hedeflerle yorum yapıyor...
gri olan piyasada bu çok yanlış..2004 de 28.000 ler çok balon dediğini ,yazdığını ben bilirim..sonra 57.000 olduk...
ky zaten gri olan piyasada ,aklı hemen [B]altta yazan kocaman etiketlere kanıyor[/B]...()
en azından isabet ettirmedeki oranın az olduğundan dolayı,artık bu kadar kesin ve uç konuşmamalı...
ifrat -tefrit yapmamalıyız...arkadaşın yazdığı iftira olabilir...
[B]ama bazı gercekleride açıkca yazmalıyız...[/B][/QUOTE]
ama bu düşünce özgürlüğü..isbatlanabilir..dergideki yazılar şahittir..