[QUOTE=MMO;154481]Kaşınanı kaşırlar, milletin hakkında öyle atıp tutmak kolay değil, Herkes bu olaydan ders almalı![/QUOTE]
.brv.brv
Printable View
[QUOTE=MMO;154481]Kaşınanı kaşırlar, milletin hakkında öyle atıp tutmak kolay değil, Herkes bu olaydan ders almalı![/QUOTE]
.brv.brv
[QUOTE=Kennym;154479]bu ne iştah arkadas parayı sokakta mı buldunuz napacaksınız o kadar hisse senedini :)[/QUOTE]
3 vakte kadar tuvalaet kağıdında stoklarında sıkıntı oalcakmış orada kullanırlar.
Ne bileyim yawf hükümeti birileri iyi destekliyor. Şu İranlı meselesi gerçek mi yoksa? İran Irak Suriye Arabia Tarabya tarafından gümrükten başarıyla geçen milyon doalrcıkalr var sanki.
[QUOTE=VOBiX;154483]Hakaret etmeye gerek yok mail forwardlamak bile sakıncalı üüü[/QUOTE]
O iş hala yargıda, bakalım nolcak... Gerçi ümidim yok ama...
[QUOTE=enorton;154489]O iş hala yargıda, bakalım nolcak... Gerçi ümidim yok ama...[/QUOTE]
Sank ergenekon davası daha bimedi mi yawf.
Keşke boşanma mahkemesinde açsaydın tek celsede hallederlerdi. :..:
[QUOTE=VOBiX;154482]Sen ssitemleri yolla Asti optimize eder .dng
Bütçen elveirri mi bilemme de VINNlasan olur belki işte.[/QUOTE]
hocam vınlamak ta sorun degil onuda hallederim de open office ortamında yım ve tam merkezdeyim etrafımda 30 kişi var sansızlık tam ortadayım :)
önümde 2 pc var bide laptop gelirse zaten göz önündeyim iice reklam oluruz.. uzun trade gecmem lazım yada işi birakmam :) ama mevut projeleri de yarı yolda bırakmak ıstemıyorum :S buraya baslamadan once farketseydım vobu işe hıc baslamazdım üüüüüüüüüü
şimdilik bole arada derede işten artan zamanlarda..
[quote=Kennym;154472]hala shorttayım astatın patron :) ıcımızdekı ayuyu olduremezler cesetımızı cıgnemelerı lazım onu beklıyorum :D 69000 de içimdeki ayu ölür 70000 de geri resurrect olur eskisinden daha guclu :))) heueueheu
ben her yükselişin şelale olabileme ihtimalini sevdim :::::::::::: 925 975 shortlarla yola devam :D[/quote]
demek iki şortçu olduk..kötü o zaman..alacaklar demek..üwwwwwww
dostlar yüklü shrt için 3 kriterim var artık:
1.eur-usd için 1,57-1,58 in görülmesi,
2.ana trendin kırılması ve üç iş günü yada %3 geçilmesi,
3.Fed faiz artırımı ki bizim TCMB ilk sinyalleri verecektir,
diğer olaylar ekmek arası
yaww çok sinir oldum bu son barı izleyemem olayına beaa..ağlayayım biraz..tam disipline olma yoluna girmiştim..hatta 16:55 gibi çıkmıştı geçici al, al emri hazırdı ama 17:00 da satta kaldı..son barın kapanışını göremedik..al sinyalinide göremedik..şort kaldık **...cillop gibi olcaktı..dünkü kapanış toplam %1900 puan alacakken..ziro aldık **..ziro marka kola içmeyecem bi daha **..pamık sende içme...
[B]ama kahraman olmak için, uç hedefler veren ,gerçekleşme olmadığında ....eleştirleri hoşgörmekle bedel ödemeke durumdalar...[/B]hedefler gercekleşince binlerce takdir emaili alınıyorsa,yapılan her türlü alkışa ''yeter'' denilmiyorsa, (hatta onları onure eden vakıf bile kursak ,eminim en önde destekleyeceklerdir)...öyleyse eleştileride hoşgörmelidirler...
yoksa kanal kanal gezmeyin.yazmayın..bu işböyle...
[B]yahu bizde hep böyle[/B]...
cem yılmazı göğe çıkarsan ,adam tek laf etmez.(geçmişte basında olmuştu).ama en ufak eleştiride suratları ekşir... yok böyle reytig...
[QUOTE=VOBiX;154490]Sank ergenekon davası daha bimedi mi yawf.
Keşke boşanma mahkemesinde açsaydın tek celsede hallederlerdi. :..:[/QUOTE]
Valla mahkemeler kanuna uymuyorsa ne yapmak lazım? Kanunda 2 ayda biter denen işe iade davası 1 yıldan fazla uzun sürüyorsa, kanunda yargıtay 1 ayda karar verir denmesine rağmen yargıtaydan 1,5 yılda dava dönmüyorsa, Kanun 2 ay mahkeme ,1 ay yargıtay ve 1 ay da başvuru süresi toplam 4 ay boşta geçer diye işçiye en çok 4 maaşını veriyorsa ama gerçekte davalar 2,5 yıl sürüyorsa ve işçi 2,5 yıllık maaşa hak kazanıyor ama sadece 4 aylık maaşını alabiliyorsa şimdi kimi dava etmek lazım... Ülkenin gerçeklerini ve mahkemelerin davaya bakma süresini bile bile bu süreyi 4 ayla kısıtlayan kanun koyucuya yani devlete mi yoksa kanundaki sürede davaları sonuçlandırmayan mahkemelere mi dava açmak lazım :)
ful şort vadilerinde dolanıyorum ...............
[QUOTE=VOBiX;154488]3 vakte kadar tuvalaet kağıdında stoklarında sıkıntı oalcakmış orada kullanırlar.
Ne bileyim yawf hükümeti birileri iyi destekliyor. Şu İranlı meselesi gerçek mi yoksa? İran Irak Suriye Arabia Tarabya tarafından gümrükten başarıyla geçen milyon doalrcıkalr var sanki.[/QUOTE]
Eğer gerçekten bu maksatla hükümeti destekleyen birileri varsa
gelsinler bu ülkeye iki fabrika kursunlar
herşeyi bırakın
bu ülkede satılan nike,adidas,puma marka ayakkabılar çin,endonezya,vietnamda üretiliyor
bu fabrikaları bu ülkeye kurdurmak esas olmalıdır
bu ülkenin çinde üretilen bir mala para vermesi utançtır
ama burası borsa
burada seçim sandığı yok
burada hükümeti destekleyen varsa
hükümetten önce gider bence
netice de burada para konuşur
e o da amerika da...
yani ipin ucu başka yerde..
Allah sonumuzu hayreylesin..