-
Dr. yaşar Erdinçi bu trendde ilk eleştiren kişi ben sayılırım. iki forumda da kendisini eleştirdim.
Sebebi kesin ve net ifadeler kullanmasıdır. Açıkçası; olabilir, çıkabilir, düşebilir, şeklinde konuşmayan. kesin çıkacak, düşecek tarzında konuşan hiç kimseyi ciddiye ve kale almıyorum. Ben bu borsada kendi görüşlerimi bile ciddiye almam.
Yaşar erdinçin imkb30 40 binlerdeyken daha fazla çıkmaz buraları tepe tarzında yazılarından hemen sonra haksız çıkınca vobta manuplasyon yapılıyor. üç silahşörler vobu hakimiyet altına almış tarzında yazısını görünce kendi sıfatına ve makamına hiç ama hiç yakıştıramadım ve eleştriri yağmuruna tuttum.
2. eleştirim de yanılmıyorsam 1 ay önceydi. yine kendisi bu yıl imkb bu seviyeleri bu yıl bir daha görmeyecek tarzında konuşmasıydı.
Fakat bir kişi eleştirilirken de ona rüşvet alıyor diye suçlama yapmak ta olgunluğa hiç yakışmıyor.
borsacı özgürün yaşar erdinçten özür dilemesi gerekir. çünkü artık olay iftira boyutuna giriyor ve yasal boyutta oluyor. ama yine de topluma malolmuş bir ekonomist olan Yaşar Erdinçin bu küçük ve daha olgunlaşmamış arkadaşın sözünü bu kadar da ciddiye almasını biraz garip karşılıyorum...
-
EVET BİR SORU:
Matriksde bir sistem yazdınız. Ama mesela 2 ay sonra artık çalışmasın istiyorsunuz. Yani 2 ayın sonund poz kapatsın, sinyal üretmesin... Bunu MTX veya MS kodunda nasıl yazarız :) Bu soru güseelll bir soru..Haydi bakalım..TOKOBAŞKAN kim tutar seni
-
[quote=VOBiX;154482]Sen ssitemleri yolla Asti optimize eder .dng
Bütçen elveirri mi bilemme de VINNlasan olur belki işte.[/quote]
Sen bu ara hep işlerini millete satıyorsun ha...CSI VOBORSA işini de sattın dün..Yapmam ben opt mopt..sen yap..TOKOBAŞKAN:..:.boks.
-
[QUOTE=abka;154480]ama şu bir gerçek ..yaşar erdinç köşeli konuşuyor..net ve uç hedeflerle yorum yapıyor...
[B]gri olan piyasada[/B] bu çok yanlış..2004 de 28.000 ler çok balon dediğini ,yazdığını ben bilirim..sonra 57.000 olduk...
ky zaten gri olan piyasada ,aklı hemen [B]altta yazan kocaman etiketlere kanıyor[/B]...()
en azından isabet ettirmedeki oranın az olduğundan dolayı,artık bu kadar kesin ve uç konuşmamalı...
ifrat -tefrit yapmamalıyız...arkadaşın yazdığı iftira olabilir...
[B]ama bazı gercekleride açıkca yazmalıyız...[/B][/QUOTE]
Yanılması ayrı konu kendi sitesinde de var yazıları. Ayrıca her yazısı YASAL UYARI ile korunmuş durumda. Gerçi o yasal uyarılar da sadece Aracı kurum yorum ve raporları için geçerli forum kişi veya dergileri kapsamıyor ve yorumun yazıldığı punto ve büyüklükte yazılması gerekiyor.
Özgürün bahsettiği dergi olayı "Para Dergisi"ndeki yazıalrı sanırım Borsa dergisi demek istediğini ama "Borsacı Dergisi" şeklinde anlaşıldığını düşünüyorum.
O akşam da dedim adam düşünüyorum demiş kendi beklentisini yazmış geçmiş. Şimdi o yorumlardan biri para kaybedip de saldırırsa tutan yorumlarda da teşekkür etmesi gerekir.
Kimisi var zararının tazminini istemeye kadar yüzsüleşiyor peki tutan yorumlarda karı yorumcuya gönderip abi sen bildin ben para kazandım al bu para senin demeyi bırakın bir teşkkürü çok bilir.
Borsada yatırım yapacak kişi vakti varsa değer verdiği yorumcuları takip eder. Kendisinin farkedip göremediği bir şeyden bahsedilmişse ona bakar. Aklına yatarsa eski görüşünü gözden geçirir. Ama neticede kararını kendisini verir.
[B]Buradaki olay yanılma olayı değil Özgürün para aldı vs diye ispatlayamayacağı bir söylemde bulunması.[/B] Hani varsa öyle bir şey belgeli ispatlı mahkemede delil olarak sunar karşı dava açar kendi alır tazminatı. İnternet özgürlüğü demek birilerini kötülemekya da karalamak değildir. Örnek yanıldığı yorumlar olur yazının linkini ekran gmörüntüsünü ya datarayıcı çıktısını koyarsınız işte böyle demiş böyle olmuş dersiniz.
-
[QUOTE=Astatin;154501]EVET BİR SORU:
Matriksde bir sistem yazdınız. Ama mesela 2 ay sonra artık çalışmasın istiyorsunuz. Yani 2 ayın sonund poz kapatsın, sinyal üretmesin... Bunu MTX veya MS kodunda nasıl yazarız :) Bu soru güseelll bir soru..Haydi bakalım..TOKOBAŞKAN kim tutar seni[/QUOTE]
ajandana not al 2 ay sonra sistemi sil gitsin
-
[quote=Astatin;154501]EVET BİR SORU:
Matriksde bir sistem yazdınız. Ama mesela 2 ay sonra artık çalışmasın istiyorsunuz. Yani 2 ayın sonund poz kapatsın, sinyal üretmesin... Bunu MTX veya MS kodunda nasıl yazarız :) Bu soru güseelll bir soru..Haydi bakalım..TOKOBAŞKAN kim tutar seni[/quote]
TOKOBA kıvırma, taraftara sahip çık.kom.kom.kom tembel tembel, çözemez.boks.
-
[B]bu Erdinç olayına fark lı bı yorum..BorsacıÖzgür Ne kadar yanlışta yapsa forumdaşımdır..ailedendir.. tasvıp etmesemde ... birileri izmir deki toplantı sonuçlarını yazsada ögrensek ..:D[/B]
[B]Bir gün Nasreddin Hoca'nın eşeği çalınmış. Can sıkıntısı içinde durumu komşularına anlatınca her kafadan bir ses çıkmaya başlamış. Birisi : [/B]
[B]-Hocam demiş niye ahırın kapısına iyi bir kilit takmadın sanki? Bir başkası:[/B]
[B]-Evine hırsız giriyor da senin nasıl haberin olmuyor? diye konuşmuş.Bir diğeri de : [/B]
[B]-Hocam demiş, kusura bakma ama eşeğin çalınmasına en büyük sebep yine sensin. Çünkü doğru dürüst bir ahırın bile yok.Nerden baksan dökülüyor.Hoca kızmış:[/B]
[B]-Yahu demiş, iyi güzel de kabahatin hepsi benim mi? Hırsızın hiç mi suçu yok?[/B]
-
[quote=VOBiX;154503]Yanılması ayrı konu kendi sitesinde de var yazıları. Ayrıca her yazısı YASAL UYARI ile korunmuş durumda. Gerçi o yasal uyarılar da sadece Aracı kurum yorum ve raporları için geçerli forum kişi veya dergileri kapsamıyor ve yorumun yazıldığı punto ve büyüklükte yazılması gerekiyor.
Özgürün bahsettiği dergi olayı "Para Dergisi"ndeki yazıalrı sanırım Borsa dergisi demek istediğini ama "Borsacı Dergisi" şeklinde anlaşıldığını düşünüyorum.
O akşam da dedim adam düşünüyorum demiş kendi beklentisini yazmış geçmiş. Şimdi o yorumlardan biri para kaybedip de saldırırsa tutan yorumlarda da teşekkür etmesi gerekir.
Kimisi var zararının tazminini istemeye kadar yüzsüleşiyor peki tutan yorumlarda karı yorumcuya gönderip abi sen bildin ben para kazandım al bu para senin demeyi bırakın bir teşkkürü çok bilir.
Borsada yatırım yapacak kişi vakti varsa değer verdiği yorumcuları takip eder. Kendisinin farkedip göremediği bir şeyden bahsedilmişse ona bakar. Aklına yatarsa eski görüşünü gözden geçirir. Ama neticede kararını kendisini verir.
[B]Buradaki olay yanılma olayı değil Özgürün para aldı vs diye ispatlayamayacağı bir söylemde bulunması.[/B] Hani varsa öyle bir şey belgeli ispatlı mahkemede delil olarak sunar karşı dava açar kendi alır tazminatı. İnternet özgürlüğü demek birilerini kötülemekya da karalamak değildir. Örnek yanıldığı yorumlar olur yazının linkini ekran gmörüntüsünü ya datarayıcı çıktısını koyarsınız işte böyle demiş böyle olmuş dersiniz.[/quote]
şşşş PAMBIK..sende bana dava açmazsın dimi lo..Hani tembel teneke falan demiştim sana üwwwwwww...waşşşş.. cerfine de pabucu yarım demiştim...cerfin sende açmazsın dimi...ü[url]www...üüü[/url] düşündükçe forum hayatım bir film şeridi gibi gözümün önünden geçiyoo.dng.dng.dng
-
Sayın Hellim;
PAMBIK bana az önce dedi ki, ya bu Hellime hanım fakir biri galiba, para toplayıp ona yeni bir avatar alalım dedi. Bence de uygun. Ama nasıl bir avatar istersiniz bilemedik.. Bu arada lütfen aramızda kalsın, PAMBIK sürpriz olacak sanıyor. Tuhaf adam şu pambık ya..:)
-
[QUOTE=SaNCaKTaR;154506][B] bu Erdinç olayına fark lı bı yorum..BorsacıÖzgür Ne kadar yanlışta yapsa forumdaşımdır.. tasvıp etmesemde ... [COLOR="Blue"][B]birileri izmir deki toplantı sonuçlarını yazsada ögrensek [/B][/COLOR]..:D[/B]
[B]Bir gün Nasreddin Hoca'nın eşeği çalınmış. Can sıkıntısı içinde durumu komşularına anlatınca her kafadan bir ses çıkmaya başlamış. Birisi :
-Hocam demiş niye ahırın kapısına iyi bir kilit takmadın sanki? Bir başkası:
-Evine hırsız giriyor da senin nasıl haberin olmuyor? diye konuşmuş.Bir diğeri de :
-Hocam demiş, kusura bakma ama eşeğin çalınmasına en büyük sebep yine sensin. Çünkü doğru dürüst bir ahırın bile yok.Nerden baksan dökülüyor.Hoca kızmış:
-Yahu demiş, iyi güzel de kabahatin hepsi benim mi? Hırsızın hiç mi suçu yok?[/B][/QUOTE]
Muhasebe kurallarının Şeffaflık, açıklık ve dürüstlük ilkeleri gereği ben de merak ediyorum toplantının içeriğini... Merak ne güzel şey, güzel şey merak.... VINN (Pişşt Tcell, reklam yapıyoz para ver .dng)
-
Tamam Borsaciozgur bu forumdaki hemen herkesi gıcık etti ama herhalde çok genç bir arkadaşımız, olgunlaşmak için süreye ihtiyacı olabilir.
Herşeye rağmen acımasız olmamak lazım. Ben kimsenin cahilce bir laftan dolayı mahkemede sürünmesini hoş karşılamam. Yaşar Erdinç hakarete uğradığı için hukuka başvurma hakkı vardır, ama Borsaciozgur özür dilese o da kabul etse çok güzel olur.
-
[quote=Astatin;154508]Sayın Hellim;
PAMBIK bana az önce dedi ki, ya bu Hellime hanım fakir biri galiba, para toplayıp ona yeni bir avatar alalım dedi. Bence de uygun. Ama nasıl bir avatar istersiniz bilemedik.. Bu arada lütfen aramızda kalsın, [B]PAMBIK sürpriz olacak sanıyor[/B]. Tuhaf adam şu pambık ya..:)[/quote]
hehehehhoooooyyyyyyytttttt :::
yok asti ben süprüzü başka konuda bekliyorum :..:
hala küs .boks.